Novozelandci so se na neracionalno omejevanje polavtomatskega orožja s strani vlade odzvali z lažnimi prijavami – tudi atomske bombe!

DDM4 puška (Foto you tube)

Novozelandska vlada se je na nedavni strelski pohod skrajneža odzvala z ostrimi ukrepi, prepovedali so med drugim tudi polavtomstsko orožje. Policija je ob tem preplavljena s prošnjami za predajo orožja, med katerimi so tudi mnoge šaljive. Tako so nekateri policiji želeli predati bojno letalo in celo jedrsko bombo.

Po tem, ko je Nova Zelandija po nedavnem strelskem pohodu skrajneža sprejela ostre ukrepe, med drugim so prepovedali polavtomatsko orožje in jurišne puške, je policija preplavljena s klici in prošnjami prek spleta, s katerimi želijo državljani predati na novo prepovedano orožje. Policisti so tako v petek v manj kot dnevu prejeli kar 474 klicev, poroča RT.

A mnogi takšnemu omejevanju osebne svobode s strani novozelandske vlade nasprotujejo, nekateri so tako takšen način predaje orožja izkoristili za protest s šaljivimi prošnjami za predajo orožja. Tako so nekateri policiji prijavili, da želijo predati sovjetsko bojno letalo MiG15, ameriško jedrsko bombo B61 ali pa kar različna neobstoječa futuristična orožja.

Mnogi menijo, da želi vlada z ukrepi ljudem ukrasti zasebno lastnino
Nekateri so pri svojem protestu bolj eksplicitni, v prostor za komentar na spletnem obrazcu tako direktno napišejo, da nova pravila pomenijo, da vlada “želi ukrasti zasebno lastnino ljudi.” Ker je policija prejela tisoč spletnih obrazcev, zaenkrat še ne morejo oceniti koliko izmed teh nima podlage v resnem namenu. Tusha Penny s policije je za medije tako povedala: “Žal so se nekateri odločili, da bodo svoj čas uporabili za zlorabo obrazca in oddajo lažnih obvestil o predaji orožja.”

Kazni za kršitelje bodo ostre
Vse to sledi strelskemu pohodu samooklicanega socialista v Christchurchu, ki je v dveh mošejah ubil 50 ljudi, ukrepi za kršitelje novih prepovedi orožja, ki vstopijo v veljavo z 11. aprilom, pa so ostri. Tistim, ki bodo posedovali nedovoljeno orožje, bo namreč grozila zaporna kazen do treh let in denarna kazen v višini približno 2 tisoč evrov.

J. Ž.

 • Hun

  NI krivo orožje, kriv je tisti, ki pritisne na petelina. Ni kriva droga, kriv je tisti, ki jo zlorablja.

  • garfi

   zlorabljaš travco

   • Hun

    Ne.
    Zlorabljaš ti ostale droge-farmacevtske izdelke.

 • xtc

  Naj dvakrat ugibam.
  Spet leva ali anarholiberalnosocialistična vlada.
  Seveda namen levičarjev ipd ni povečanje varnosti,kot lažejo po medijih ampak narodu odvzeti možnosat obrambe in upora proti vse bolj slkorumpiranimi in sovražno nastrojenimi vladami proti lastnem narodu.
  Seveda se levaki sprenevedajo,da je največ zločinov storjenih ravno z nelegalnim orožjem- torej na tistim nad katerim države že sedaj nimajo nadzora. in se sprenevedajo ,da tuisti,ki bo želel orožje bo pa itaq do njega prišel po nelegalni poti,nadziranje črnega orožja pa je misija nemogoče.

 • garfi

  odurna predsednica vlade je leWakinja in je seveda takoj začela odvzemati orožje za samoobrambo
  tako, da je vse v režiji njenih satanističnih NWO gLobaListov
  ameriški socialisti-“demokrati” pa so to tudi potrdili s takojšnjim napadom na Trumpa
  torej lahko takšne režirane false flag napade še pričakujemo
  in, če jim uspe razorožitev tudi v Ameriki bo konec vsake demokracije

 • Olga101

  Levicarsko lezenje v rit muslimanom! Vse žrtve so enake in trpljenje svojcev enako, ne glede na versko, rasno ali kako drugo pripadnost! Ravnanje novozelandske premierke s pokrivanjem glave je bilo SRAMOTNO in KLEČEPLAZNIŠKO! Sramota!
  Koliko je dobila za tako hiter ukrep razoroževanja prebivalstva? Korupcija?

 • yallawalla

  Pravna država ima orožje pod nadzorom… tako kot tudi oborožene sile. Vigilantstvo ni demokratično in vodi v divji zahod. Pravna država lahko po potrebi recimo popolnoma legitimno ustanovi tujsko legijo, oboroži migrante in jih pošlje nad štajersko vardo. Tak ukrep zdrži vse presoje do ustavnega sodišča ( in ima mojo 100% podporo…. :)

  • KAPIBARA

   nE VEM, ZA KAJ SO SE PA VMEŠAVALI V LEGITIMNE ODLOČITVE VLADE, V sISIJI, KO JE LEGITIMNO ZAPROSILA NA POMOČ rUSE.. TAM PA JOJ IN JOJ..
   P.S: – Sorči, ne bom spreminjal
   Kaj pa je legitimno v primeru te države:
   – “Brazilski kongresnik in sin predsednika Eduardo Bolsonaro je napovedal možnost posredovanja v Venezueli s silo, saj je venezuelski diktator Maduro po njegovih besedah kriminalec in bi ga utegnilo le to prisiliti k odstopu. ” – Za mene, je to čisto vmešavanje v notranje zadeve..

 • Tratovc

  Nikoli nebi oddal orožja

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!