fbpx

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović z vnetim navijanjem v zadrego spravila celo Dimitrija Medvedjeva

Foto: Twitter

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je s svojo opravo, oblečena v navijaško majico z motivom rdeče-belih kock, postala že prava zvezda na poti do Rusije, še posebej pa je stopila v središče pozornosti, ko je vneto navijala za svojo reprezentanco, obdana s kravatarji v VIP-loži, kjer ni manjkal niti ruski premier Dimitrij Anatoljevič Medvedjev. 

Nogometno obarvani sobotni večer v Sočiju je bil tako tudi v znamenju navijaško razpoložene Grabar-Kitarovićeve, ki je svoj videz dopolnila tudi z rdečimi hlačami. Med prenosom tekme pa je bilo mogoče videti, kako sta si z Medvedjevom podala roko, ko je zadela gol ena izmed reprezentanc.

Preberite več: [Video] Poglejte, kako se je predsednica Grabar-Kitarovićeva po dramatični zmagi Hrvaške proti Danski na svetovnem prvenstvu v garderobi veselila in objemala trenerja in igralce!

Včerajšnje izenačenje reprezentanc Hrvaške in Rusije je prineslo dva podaljška. Ko je prvi gol zadela hrvaška reprezentanca, je bilo mogoče videti nasmejan obraz hrvaške predsednice, ki je poskakovala po tribuni, medtem ko je Medvedjev z žalostjo pogledoval stran. Vendarle pa je kmalu dosegel zadoščenje, ko je tudi njegova reprezentanca zadela gol.

Kakorkoli, na koncu je po enajstmetrovkah le slavila Hrvaška, tako da sta bila sreča in navdušenje na hrvaški strani še toliko večja. Več kot očitno je Grabar-Kitarovićeva dovolj vneto navijala.

N. Ž.