Takoj, ko je šel v nakup Twitterja in obrnil hrbet demokratom, so se nanj spravili s spolnim škandalom

Muskov Starlink bi lahko olajšal komunikacijo med iranskimi protestniki. (Foto: epa)

Novi lastnik Twitterja Elon Musk naj bi se znašel pred strelnim vodom levih skrajnežev, ko je dal slutiti, da bo vodil bolj uravnoteženo moderatorsko politiko, zlasti pa z napovedjo, da bo odslej volil republikance. Spomnimo, kako je finančni špekulant George Soros skušal preprečiti njegov nakup Twitterja. V zadnjih dneh pa so se nad Muska spravili s spolnim škandalom. 

Korporacija iz ZDA SpaceX, ki proizvaja vesoljska plovila, naj bi uslužbenki na enem od zasebnih letal podjetja izplačala 250 tisočakov odškodnine. Kot razlog se navaja spolno nadlegovanje šefa Elona Muska, sicer priznanega izumitelja in najbogatejšega Zemljana. Musk je prepričan, da gre za napad s političnim ozadjem. Na to namiguje že podatek, da je do incidenta prišlo že leta 2016, stevardesa pa je šefa Tesle prijavila dve leti pozneje, danes pa smo leta 2022, poroča Siol.

Zaposlena trdi, da ji je Musk pokazal svoj spolni organ v erekciji, jo pogladil po nogi in jo poprosil, da mu naredi erotično masažo, v zameno pa bi prejela konja. Svoj predlog naj bi podal, medtem ko ga je že masirala na njegovem zasebnem letu v London. Uslužbenka naj bi ga med poleti sicer redno masirala. Ob zaposlitvi v podjetju naj bi opravila izpit za maserko. Erotično masažo pa je zavrnila zaradi užaljenosti, ki je bila posledica nezadovoljivih delovnih pogojev.

Izumitelj Elon Musk naj bi bil žrtev umazanih političnih spletk, ker je obrnil hrbet demokratom, zaradi njihove vse večje nestrpnosti in sovražnosti. (Foto: Twitter)

Leta 2018 pa naj bi njen odvetnik in Muskovo podjetje sklenila dogovor za odškodnino v višini 250 tisočakov. Predpogoj je bil, da primer ne pride na sodišče in se zadevo zaključi. Musk je prepričan, da gre za politično motivirano zgodbo. Jasno je dal še vedeti, da ga nizkotni napadi ne bodo ustavili v boju za svobodo govora in boljšo prihodnost vseh. Opozoril je, da zadeva še ni zaključena, in da gre pričakovati stopnjevanje napadov nanj.

 

 

Novi lastnik Twitterja Elon Musk je močno razburil nekatere “progresivce”, ko je preko skice skušal sporočiti, kako močno se je levo usmerjeni del družbe v zadnjih letih radikaliziral. (Foto: Twitter)

Domen Mezeg