To je finska Afroameričanka, ki se bo borila proti “rasizmu” v EU: Ne skriva simpatij do Sorosa in BLM

Michaela Moula. (Foto: Youtube)

Evropska komisija je kriva za še eno izmed progresivnih “woke” potez. V ponedeljek je imenovala prvo evropsko koordinatorico za boj proti rasizmu. Položaj je prevzela Finka Michaela Moua, ki bo tesno sodelovala s pripadniki rasnih in narodnostnih manjšin ter njihove skrbi posredovala komisiji. 

Na spletni strani javnega medija se je znašel članek o Finki Michaeli Moua, ki je zasedla mesto koordinatorke za boj proti rasizmu. Članek je napisal novinar Boris Vasev, podpornik teroristične skupine Hamas na RTV Slovenija. Evropska komisija se je za ta korak odločila, ker je imenovanje Dallijeve ključno za upravljanju strategije boja proti rasizmu, na ta način pa Evropska komisija tudi izkazuje jasno zavezanost hitremu in konkretnemu ukrepanju na tem področju.

Pr

Vendar vse kaže, da bo to še eden izmed organov, ki bo predvsem kaznoval “neposlušne” države. Vsi vemo, da Evropski komisiji največ preglavic s svojo domovinsko politiko povzročajo članice Višjegrajske četverice (Madžarska, Poljska, Slovaška, Češka) in po zaslugi slovenskih levih predstavnikov v Bruslju tudi Slovenija. Zanimivo bo opazovati, koga se bo “hladnokrvna” Finka prvo lotila.

Twiter profil Michaele Moua. (Foto: Twitter)

Borka proti rasizmu podpira nasilne akcije radikalnega Soroševega gibanja Črna življenja štejejo
Kot v članku piše novinar RTV Slovenija Vasev je študirala mednarodni razvoj in pozneje zasedala številne položaje v nevladnih organizacijah, ki se na Finskem borijo proti rasizmu in diskriminaciji. Zadnjih nekaj let je delala na finskem pravosodnem ministrstvu. Finska afroameričanka tudi ne skriva svojih simpatij do radikalnega gibanja Črna življenja štejejo (Black Lives Matter). Le ti so s pomočjo svetovnih globalnih medijev ustvarili sliko, da so največje žrtve sistema v Združenih državah Amerike. Kmalu se je ugotovilo, da gre le za dobro propagandno zgodbo z namenom rušenja takratnega predsednika ZDA Donalda Trumpa. Še več, člani BLM so pustošili po ameriških ulicah in uničevali lastnino ter avtomobile nič krivim ameriškim državljanom. Višek so dosegli s tem, ko so v imenu “popravljanja” zgodovinskih resnic pričeli uničevati spomenike slavnih oseb. Le te so po mnenju gibanja predstavljale “črn madež” ameriške zgodovine.

S takšno politiko se strinja nova visoka uslužbenka Evropske komisije. Tudi legendarni borec za pravice črncev in človekove pravice Marthin Luther King si je prizadeval za mirno reševanje težav z razliko od radikalnega gibanja Črnih panterjev v 70-ih letih v ZDA. Zato nas mora sedaj že zaskrbeti, ali misli Finka reševati težave rasizma v Evropi na podoben način, kot so se tega lotili onstran luže.

Vsak pa ve, da gre za še en organ, ki bo služil interesom globalnih nevladnih skupin pod finančnim nadzorom špekulanta Georga Sorosa. Ta je s svojim vplivom prodrl v vse pore evropskih institucij in s politiko novodobnega progresivizma prevaral vse državljane sveta. Vse kaže, da je sedaj na vrsti Evropa.

Luka Perš