To je nova podoba Nemčije: Moškega napadli, ker je nosil križ okoli vratu!

Slika je simbolična. (Foto: epa)

23-letni moški iz Afganistana je bil napaden blizu železniške postaje v nemškem predmestju Neukölln, po tem, ko so njegovi napadalci videli, da nosi križ ob vratu. Očitno jih močno zmotilo, da se je ta iz islama spreobrnil v krščansko vero. Res noro, kam smo prišli. 

Lokalna policija je povedala, da se je incident zgodil v ponedeljek zvečer v bližini postaje, nemški Die Welt pa poroča, da je napadeni policiji sporočil, da se je napad zgodil po 22. uri zvečer, ker je nosil križ.

Foto: iStock

Napadenega so porezali z rezilom
Tiskovna predstavnica berlinske policije Valeska Jakubowski je povedala, da so napadenega vprašali, čemu se je spreobrnil iz islama. Eden izmed napadalcev mu je raztrgal verižico, na kateri je imel obesek, in jo vrgel na tla ter Afganistanca večkrat zaporedoma udaril v obraz. Drugi napadalec je napadenega držal za roke, medtem ko ga je prvi napadalec dvakrat porezal z rezilom po zgornjem delu telesa.

Napadalcev še niso identificirali
Do zdaj je imela policija težave pri identifikaciji dveh napadalcev na Afganistanca, saj napadeni ne govori nemškega jezika, zato se morajo policisti popolnoma zanesti na prevajalca. Tiskovna predstavnica je izpostavila, da policija pregleduje posnetke varnostno-nadzornih kamer, kjer je prišlo do napada, da bi napadalca lažje identificirala.

Foto: iStock

Ne gre za osamljeni primer
Do podobnih napadov je že prišlo, in sicer avgusta, ko so 39-letnega moškega v berlinskem predelu mesta Prenzlauer Berg napadli trije moški afriškega videza, ki so nasprotovali križu, ki ga je ta nosil. V istem predelu mesta, kjer se je zgodil nedavni napad, pa se je to zgodilo tudi maja. V obeh prejšnjih primerih policija še naprej preiskuje identiteto napadalcev.

Nasilje muslimanov nad kristjani, predvsem nad tistimi, ki so se iz islama spreobrnili, je v Nemčiji sprožilo mnoge debate in nekateri predlagajo, da bi bilo nujno, da bi se spreobrnjene prosilce za azil namestilo ločeno od tistih, ki so muslimani. Krščanska dobrodelna organizacija Open Doors namreč po navedbah Breitbarta trdi, da so zabeležili na tisoče primerov nasilja in zlorab, ki so usmerjeni proti kristjanom v Nemčiji.

Eden izmed prevajalcev arabščine je na začetku tega leta povedal, da večina muslimanskih prosilcev za azil goji sovraštvo do kristjanov. “Pridigajo jim sovraštvo do nevernikom,” je povedal prevajalec in dodal, da se muslimanski fantki v azilnem domu ne želijo igrati s kristjani, kar kaže na to, da jim že zelo zgodaj operejo možgane.

N. Ž.
 • Najplemenitejši

  Pokazal bi jim svojega obrezanega kurca, pa bi ga pustili pri miru!

 • tasilo

  Samo počakajte, da ta drhal odkrije, da je Slovenija zanje pravi raj v Evropi in na svetu. Tedaj bodo začeli dreti k nam in naša mehkocurna oblast ne bo naredila nič. Potem se pa zares pripravite! (Lahko se pripravite tudi takole: http://jbi.si/izobrazevanje , kejr boste izvedeli vse, kar vas zanima, pa ne veste kje in kako to izvedeti.)

  • samotoje

   V Mariboru imajo brezplačen tečaj arabskega jezika. Do decembra.

   • tasilo

    Zdaj si me spravil pa v hudo dilemo. Najbrž veš, kako zelo me zanima vsako jezikoslovje (ne zgolj slovensko) in si mi naredil hude lušte. Pa razmišljam naprej: ampak ko tebi ali tvoji družini nekdo proti tvoji volji rine megadildo v rit (metaforično rečeno), se mi zdi parabellum nekako močnejši argument kot pa če znaš v 27 jezikih in 38 arabskih narečjih zažgoleti “gm’h mi dej”.

    Drugače bi bil pa zelo vesel, če bi lahko bral Omarja Hajama v izvirniku, kakopak naturliš seveda.

    • samotoje

     Bral sem rubajame v angleškem prevodu, nič se ni zgubilo. Se pa sprašujem, kdo plača ta brezplačni tečaj, komu je namenjen in zakaj.
     Potem pa parabellum.

 • totex39

  Ta afriška in arabska gamat sovraži kristjane, a v Evropi bi pa živeli od podpore kristjanov.

  • tasilo

   Tole napako pogosto zasledim in tokrat bom pač pripomnil (vseeno, ali pri tebi ali pa pri kom drugem).

   Prav se reče in piše GAMAD, če ze morate uporabljati čifurizme. Gamad namreč po hrvaško pomeni natančno to, kar po slovensko pomeni GOLAZEN. Ampak kaže, da so marsikomu — in ne le tebi — hrvatizmi bolj pri srcu.

  • domovina mili dom

   Si opazil komentatorja “tasilotatata”. Spravi se na pravopisne napake tam, kjer je največ všečkov.
   Isti sistem kot pri komunistih. Kristjane pustijo dihati le toliko, da jih izkoriščajo za drugorazredne.

   • totex39

    Se strinjam s tabo,dobro primerjavo z njim si opisal.

   • tasilo

    Mislim, da imaš ti precej bolj komunistične metode. Človeku ne poveš naravnost, ampak raje hinavsko sikaš in rovariš za njegovim hrbtom. Toliko o tvojem značaju in manirah, ki so vse prej kot krščanske.

    Drugače pa mojega komentarja, ob katerega si se obregnil, vsebinsko nisi razumel. Čifurizmi niso pravopisne napake, temveč stanje duha (čapcev in čifurjev). Če jih tako latentno podpiraš, si svojemu u. i. v sramoto. Toliko so vredne tudi figure, ki ti za sikanje za hrbtom in funkcionalno nepismenost celo dajo všečke. Bravo.

    Glede tega, kako tvojim možganom uspe povezati splošno lingvistiko s komunisti, kristajani in izkoriščanjem za drugorazredne, se pa obrni na kašnega strokovnjaka, ki ti bo predpisal kaj za lajšanje simptomov paranoje in shizofrenije.

    • fmg9

     Tasilo. Ni problem, v kolikor dobronamerno popravljaš, usmerjaš, izobražuješ, ipd.
     Problem je, ker tvoj (zaničevalni) pristop ljudi odbija.

     • tasilo

      Čaki mal, zdaj se pa tema spreminja. Bom odgovoril v nekaj točkah.
      1.) Onemu s tisto “gamaTjo” sem povsem lepo, dobronamerno in po pravici napisal, tudi dovolj izobraževalno, obzirno in ničkaj zaničevalno. Glede na to, kako me ta “gamat” razjezi, jo še čisto dobro odnesel, saj bi lahko dobil plaz raznih rov… (saj veš česa). Težko je gledati, kadar ljudje uporabljajo izrazje, katerega pomena ne poznajo in ne razumejo, zato ne vedo, da imamo v slovenščini povsem dovolj dobro in “sočno” ustreznico (golazen). Besede seveda niti napisati ne morejo prav, ker o njej skoraj ne vedo, pa vseeno opletajo z njo.
      Da ne govorimo tem, da bi tisti “gamat”, če bi bil lepo vzgojen, lahko rekel tudi “Hvala za razlago, bom naslednjič bolj pazil”. Ampak tak “šlif” pri nas ni več v navadi.
      2.) Onemu “domovinarju” sem pa tudi napisal natančno tako, kot sem mu napisal v treh odstavkih.
      3.) Ne očitaj mi zaničevalnega odnosa. Do forumovcev ga nikoli nimam, dokler mi kdo prvi ne skoči v glavo. Takrat pa po navadi vrnem milo za žajfo. Aja, in zahrbtnega sikanja tudi ne maram.
      4.) Kadar smešim(o) bebce, ki niso “naši”, je vse fino, a ” naši” so pa nedotakljivi?? Bebec je bebec, neglede na to, čigav je in odkod je. No ja, malo prizanesljivosti: “naši so bolj tepčki, “njihovi” pa bolj kreteni. Pošteno? :)

     • totex39

      Stojim za to besedo “gamat”, ki se kar veliko uporablja v besednjaku, čeprav bi lahko se izrazil tudi drugače, ampak mi je ta beseda pač bila všeč, da te zapečene izmečke tako imenujem.

     • tasilo

      Proti argumentom, ki niso argumenti, ne morem z argumenti. Kakor vam drago, bi rekel tisti Špeksir … al kva je že biu.

     • domovina mili dom

      Glej kaj on piše
      “tasilo • 8 ur nazaj
      Samo počakajte, da ta drhal odkrije, da je Slovenija zanje pravi raj v
      Evropi in na svetu. Tedaj bodo začeli dreti k nam in naša mehkocurna
      oblast ne bo naredila nič. Potem se pa zares pripravite! (Izbrisal t., ker bi lahko bilo narobe razumljeno )”

     • tasilo

      Ja marička, in kaj je tu tako groznega ali spornega, da moraš s prstom kazati name?? Res … WTF?!?

     • samotoje

      Ti kar stoj za svojim “gamatom” oz. piši, kot govoriš. Se ni za naprezat.

     • fmg9

      Relax ;)

      Glej, izraz “bebec” je v SSKJ označen za nekoga, ki:
      1. duševno nerazvit, slaboumen človek
      2. slabš. omejen, neumen človek: s tem bebcem ne maram več imeti opravka; ti bebec! ekspr. imeti koga za bebca norčevati se iz koga

      No ja, malo prizanesljivosti:
      Razumem, da si jezen. (Marsikdaj tudi mene prime jeza v primeru rabe SSKJ, pa nisem tak strokovnjak kot ti.)

      Ampak, vzemi v obzir, da domoljubi morda niso izšolani slavisti, se pa trudijo (vklučno z menoj), da slovnico izboljšamo. Vsaj poskusi vsekakor z odločnim pristopom, ne pa odbijajočim…

     • tasilo

      Pravzaprav ne vem, o čem zdaj razpravljava. Začela sva tako, da sem upravičeno k vragu poslal enega funkcionalno nepismenega hinavskega shizofrenika, ki sika za mojim hrbtom (domobvinarja). To z jezikosolvjem nima nič opraviti.

      Pa si mi nekaj popridigal o “zaničevalnem načinu”, čeprav ne vem, kje si ga zasledil najprej pri meni?! (Pri meni ga zaslediš vedno v odgovoru na provokacijo, nikoli ne začenjam). Še enkrat: ko sem pa podučil onega “gamaTnika”, je bil moj način tak neoporečen, da mi ne moreš ničesar očitati zaničevalnega pristopa ali odbijajočega odnosa.

      O čem torej zdaj razpravljava??
      —————————————-
      Če te pa moti, da kašnega rovtarskega pisuna (novinarja, profija!) nekoliko freh osmešim ali ofluhtam zaradi neznanja ali topoumnosti, ti pa povem, da me tu ne boš kaj prida spremenil. Akademsko mentorski in prijazen striček bom takrat, ko bo kdo te popravke tudi začel upoštevati in sem ter tja rekel hvala. Tako se šika.

     • domovina mili dom

      Po domače, sere samo po tistih ki jih ne razume in mu niso povšeči.

    • domovina mili dom

     Če hočeš je bilo moje sporočilo tebi namenjeno z namenom, da ti z dobrohotnim namenom dajemo vedeti:
     Tvoje “obreganje” ob pravopis komentatorjev je vsiljiv in ne dobronameren.
     Zakaj tako? Nikoli in nikdar te nisem zasledil komentiranja izrazoslovja, ponarejene narečnosti nekaterih levih diverzantov na ta portal. Popravljaš samo prispevke in avtorje, ter komentatorje, ki ti niso ideološko blizu.
     Zatorej bodi pošten in se spravi tudi na te leve primitivno izražajoče osebke. Če te moti pravopis bolje ,da ne odpiraš več internetnih strani, kajti vse povsod so takšni in drugačni ljudje v preprostem izrazoslovju.

     • tasilo

      1.) Tvoje sporočilo ni bilo naslovljeno name in namenjeno meni, ampak si sikal za mojim hrbtom. Še vedno pravim, da je to hinavsko in res je tako. Taki mi potem težko pridigate o manirah, mar ne?
      2.) Kdo ste to “mi”?
      3.) Ob pravopis komentatorjev se ne nikoli ne obregam. Ker tako budno spremljaš/-te vse moje komentarje, mi pokaži(te), kdaj sem se še “obregnil” ob pravopis kakšnega komentatorja? Moj profil je odprt in lahko preberete za nazaj vseh mojih 1400+ komentarjev. Moj profil ni vzvišeno skrivaški za sončnimi sončnimi očalci, tako kot so vaši (deal with it!). Torej, nikar mi nizkotno ne pripisuj/-te in podtikaj/-te, da se obregam ob pravopis komentatorjev, ker to ni res.
      4.) Pri toteksu sem vsebinsko napisal nekaj drugega od zgolj pravopisa, kakor mi poskušaš/-te že lep čas podtakniti. To je podlo in zato ne delaj tega. Ravo tako sem bil čisto dovolj prijazen, moj namen je bil pa dober. Kaj bi še rad?? Pa ja ni tisti način kakšne nežne rožice v jok spravil?? Ah, dej no dej.
      5.) “Nikoli in nikdar te nisem zasledil komentiranja izrazoslovja, ponarejene narečnosti nekaterih levih diverzantov na ta portal.” — Ga niti ne boš. Glej tč. 3.
      6.) “Popravljaš samo prispevke in avtorje, ter komentatorje, ki ti niso ideološko blizu.” Komentatorjev ne popravljam, precej dol mi visi, kaj pišejo in pišete. Če me zanima, berem, če me ne zanima, ne berem. Tudi za ideologije mi dol visi. Z njimi ste obremenjeni vi, ne jaz. Jaz pišem, kar mi pač paše, kakor čutim.

      Ja, popravljam in vtikam se pa v profesionalne pisune in se bom še naprej (te prispevke sicer (pod)piše H. Lector). Kdaj, kako, zakaj … o tem sem pa tudi tolikokrat že pisal, da kot zvest in pozoren bralec mojih komentarjev gotovo poznaš moje stališče. Te še kaj zanima?
      7.) Za leve … in desne in rozaste in štrahaste in pikaste in vseh sort … diverzante mi dol visi. Naj se z njimi ukvarja, komur paše. Meni ne.
      8.) Ne iščem špetira s forumovci, ker za kaj takega nimam niti časa, niti, volje, niti energije, pa še neskončno brezplodno se mi zdi. Če te/vas pri meni kaj moti, pač ne berite, tako kot jaz ne berem tebe/vas. Tako preprosto je to. Jaz nikomur ne predpisujem, kaj naj, ali mora, ali (bognedaj) sme pisati, in enako pričakujem, da tudi meni ne bo nihče komandiral.


      102.) Marička … nekoliko preresno se nekateri jemljete. Še moj dobrohoten nasvet. Hey, lihgten up a bit …

      **Za morebitne tipkarske in jezikovne napake se opravičujem. Komentar ni jezikovno pregledan, korigiran ali lektoriran.

     • samotoje

      Veličina človeka ni v tem, da misli, da vse ve in ne prenese, da bi kdo vedel več. Veličina in prava vrednost človeka je v tem, da ne ve vsega in to prizna. In je hvaležen ljudem, ki vedo več, da mu kaj povedo.
      Prosto po Samotoje

     • domovina mili dom

      Človekovo intimno bistvo je vedno obrnjeno navznoter.

     • samotoje

      Potem ga pa obrni navznoter.

     • domovina mili dom

      Za levičarje je to problem, ker je to obračanje za njih tako, kot, da obrnejo kožo od ježa navznoter.

 • Olga

  Nora Evropa! Pokvarjena Merklca in Junker! Do kdaj bosta papež in cerkev tiho?

  • pater jošt

   predlagam, da vzameš metlo in hop po zamorcih in arabcih.

   • Olga

    Ko boste leteli s stolpnice…bo tudi vam prišla prav….

    • steiermark

     levaki jo že sedaj uporabljajo, da lažje čarajo!

   • Franjo Trojner

    Ne metle, meter in pol dol križ križarjev je bila prava izbira nekdaj in bo dovolj dobra izbira tudi danes.

   • Franc Šink

    Po imenovanje “zamorec” je žaljivka. Od kod komunistu kot si ti takšno izražanje.

  • steiermark

   Papež “rad jih ma”…..

  • domovina mili dom

   Če papeža hvalijo levaki, ti vse pove. Pozabila si na nelogično obnašanje Nordijcev. Vikinške “neustrašne” borce je zgleda LGTB-jevsko-levičarsko- feministični virus deformiral do amena.

  • domovina mili dom

   Zanimivo, da tu so pa dosledni slovenski komunisti do EU hlapčevstva. Selektivno so zvesti.

 • pater jošt

  baje angelca likovič že brusi koso. polpismena učiteljica, ki se boji nepremičninskega davka kot hudič križa. me zanima če plačuje kaj davkov od oddajanja nepremičnin v najem? dajmo nova raziščite to.

  • Franjo Trojner

   Ni cajta, bodo pa gotovo preiskali tebe.

 • Olga

  Drugič naj si žrtve nabavijo četrtmetrski križ, dobri ošiljen….

  • Franc Šink

   Ne Olga. Križ ne ubija kar tako!

   • Zgornji

    Amennn !!!

  • samotoje

   Glogov kol, česen in križ. To pomaga. Ali pa barabam pokažeš povečano sliko vlade. Črta, ti rečem.

  • Zgornji

   ;-))

 • Franjo Trojner

  Križarji so prav zaradi takih napadalcev za pasom nosili meter in 60 cm dolg križ, skoraj vsi napadalci so ga raje poljubili, kot se z jim na kak drug način soočili.

  • Zgornji

   ;-)

 • Franc Šink

  Oni so prepričani da se nahajajo na lastnem ozemlju in kdo naj jim dopove da ni tako?

  • Zgornji

   Hja, kaka merklova čarovnica Ziher Ne !!! :-(

 • Cucurbita Pepo

  Vračajo za križarske vojne. Deus vult.

  • pajot

   ma ne mi rečt…

 • Antonius

  Slika zgoraj nam ponuja pogled na same izobražence.
  Strokovno se spoznajo na svoje mobilce, zahrbten naskok na nič hudega sluteče mimoidoče, spolne fizikalije in skupinski terorizem v katerem se počutijo varne.
  V Evropo prešvercana nevzgojena drhal je brez vsake čustvene inteligence. Njim je privzgojena empatija do sočloveka nekaj, kar ne bodo nikoli niti začutili, niti razumeli.
  Težave z njimi se bodo nehale, ko se bodo z leti naloženi zmatrali in postarali. Do takrat bodo pa ves čas viseli na sociali, zajebavali in ogrožali tiste, ki jih s socialo v Evropi vzdržujejo in plačujejo.
  Evropa bi morala vso to strokovno inteligenco vljudno naložiti na letala in tovorne ladje in jih odpeljati tja, od koder so se v Evropo natepli.
  Človek pomaga človeku, ki ve, kaj pomeni beseda hvaležnost. Šerijatarskim norcem se kakšna hvaležnost ne bo nikoli niti v sanjah prikazala.

  • Vikttor

   Ti ljudje nikakor niso begunci, temveč so poslani od njihove verske politike, z nalogo islamizacije evrope! Kdor jih ne sprejme, je na listi za eliminacijo!
   Imajo najdražje telefone, kdo in kako jim plačuje komunikacijo pre teh telefonov?
   Kar pa se tiče posiljevalcev: kastrirat (brez narkoze), ter poslat nazaj po isti poti kot so prišli !

 • Rado Svagan

  Zakaj se ti ljudje ne vrnejo od kod so prišli ?? Angela Merkel je naredila več škode kot Adolf Hitler…..

  • Zgornji

   Zgleda da imajo nemci “dolgo lajtengo” , preden jim ušteka, da jih je zopet eden tak prevaral kot jih je Hitler .

 • Valter BraniSlav

  In ti Nemski degeneriranci bodo zopet izvolili Geli…

  • Novakec1

   “Sloovce” pa SMC,avtohtone sloovce pa Jajota ki ne bo mandatar.

  • Adolf Hitler Lebt

   O TEM LAHKO SAMO SANJAŠ DEUTSCHLAND IST AUFGEWACHT Merkel JUDEN fotze wird abgeschafft!!!

   • Valter BraniSlav

    Upam da imas prav, ampak izgleda da bo Geli zopet vladala nasima dvema slabicema (Cmero in Barbika)…. bi pa bil vesel ce bi se tvoja predvidevanja uresnicila.

 • Razocarana

  Ubogi muslimanski pribežniki iz Afrike in srednjega vzhoda, ki bežijo pred delom in trudom kako izbojšati svojo državo, pač ne vedo da je v Evropi velja verska svoboda, kjer so ljudje svobodni da zapuščajo vero po svoji volji. Da jim to dopove bo Nemčija naredila prospekte in letake, tako kot je za spolna nadlegovanja in posilstva na bazenih in jim ponuditi dodatna izobraževanja, kot je so to naredili za preprečitev nadlegovanj in posilstev žensk, saj zato da se oblasti delajo da nekaj delajo.

 • domovina mili dom

  Na šengnu jim vtetovirati križe. Poškropiti z blagoslovljeno vodo. Iti skozi špalir župnikov. Na koncu jih naučiti reklo “Hvaljen Jezus”. Kdor to zavrne, na levo okrog pa damu na tepih sklece delati.

 • Lisjak

  Nemška škofovska konferenca je objavila podatke o padcu katolicizma v Nemčiji za leto 2016.V enem letu je Nemška katoliška cerkev zaprla 537 župnij.Od leta 1996 do danes so zaprli že četrtino od vseh katoliških župnij.V osemdesetih letih je bilo v Nemčiji 700 mošej in molilnic v današnjem času jih je že več kot 2500.Nova mega mošeja v Kolnu ima kapaciteto 1200 ljudi in ima najvišji minaret v Evropi.

  • Zgornji

   Heh, čarovnica merklova jim pa rakete prižiga … ups , postavlja … ;-)

  • sunday

   k temu je pripomoglo tudi umivanje nog levega papeža – kristus ni umival nog nobenemu musli podganjemu iztrebku!!!

  • samotoje

   Temu se reče prevzemanje in v Nemčiji traja že lep čas. Njega dni je v nemških šolah v razredu visel križ. Danes ga ni.

 • domovina mili dom

  Matematika s temi temnopoltimi romarskimi migranti ne klapa. Ideja se mi je utrnila s trenutno evforijo košarkarsko. Zakaj.
  Naval navijačev na prestolnico Turčije je ogromen. Turška zračna flota je podvojila polete za navijače.
  Ti muslimanski romarji v katoliško okolje so sigurno zbrali nekaj tisoč € za pot.
  Bosi, mokri pešačijo čez dežele. Zakaj si ne plačajo avio leta. “Komod”, spočiti pridejo v katoliške države, so dobro voljni, spravljivi. Torej pot brez trpljenja.

 • Valter BraniSlav

  Migranto- in islamoljubci ter raznorazni “solidarneži” so skoraj izklučno ljudje, ki nimajo lastnih otrok in jim mi kaj dosti mar, kaj bo s to deželo v prihodnosti. Z lažno empatijo zdravijo svoje frustracije nad lastno jalovostjo in neizživeto ljubezen in skrb, ki bi ju namenili svojim otrokom, na vso silo želijo uporabiti na nekom ‘pomoči potrebnem’.

  • fmg9

   Valter. Imaš poanto, katera se prav tako preslika na (če uporabim kar tvoj tvoj “vocabulary”):

   1. LGBT gibanje (izključno ljudje, ki nimajo in ne morejo imeti lastnih otrok), in jim ni kaj dosti mar, kaj bo s to deželo v prihodnosti.
   Z lažno empatijo zdravijo svoje frustracije nad lastno jalovostjo in neizživeto ljubezen
   in skrb, ki bi ju namenili svojim otrokom, na vso silo želijo uporabiti
   na nekom ‘pomoči potrebnem’.

   2. Jugonostalgike ter titoistične klavce (tebe), ki jim prav tako dol visi kaj bo s to deželo v prihodnosti.

   Ti si se pa deklariral za zagovornika tako titoistične kot LGBT diktature/agende.

  • sprehajalec

   Wellcomerji iz Kongresnega Trga 2016 v Ljubljani, vsaj tisti najvišji tam zraven, imajo svoje potomce.

   gre za zadetost v glavi in ne toliko za stvar, ali imaš ali nimaš potomcev. Tipičen primerek, ki pa izpolnjuje oba pogoja, nima potomcev in je zadet v glavo je pa velika svečenica Zvezdana Makarović – Svetlana. Takšni so pa res najhujši.

 • xtc

  Zanimivo tu pa ni nobene fobije in rasizma ali kakega drugega sovraštva?
  Vsem ,ki pridigajo sovraštvo po mošejah in azilnih domovih ali ga širijo,mora biti azil zavrnjen in deportiran,če pa je državljan pa mu odvzeti le to in prepoved za večno vstopa na ozemlje EU.

 • Zgornji

  NE RAVNO TOLIKO DA JIM OPEREJO MOŽGANE, KOT JIM JIH PA BOLJ ZAMAŽEJO/ZAPACKAJO Z UMAZANIJO MOHAMEDANSKIH LAŽI !!! ! !!!

 • Zgornji

  IN TO SO ZOPET REZULTATI TE MOHAMEDANSKE “RELIGIJE MIRU” , KI SAMO SEJE NASILJE, SOVRAŠTVO , MUČENJE IN SMRT PO PLANETU !!! ! !!!
  A NEBI BILO PRECEJ BOLJE ČE BI JIH TRANSPORTIRALI NAZAJ DOL OD KODER SO SE NAVLEKLI , IN SE POTEM TAM ONI V MIRU MED SEBOJ POBIJEJO Z NJIHOVO “RELIGIJO MIRU” ??? !!! ???

  • sunday

   vsi ti podganji iztrebki, ki so se privlekli v eu in tisti, ki se še nameravajo bi bili, če bi oločal jaz, samo še hrana za morske pse – nobenih stroškov z vračanjem!!!

   • Zgornji

    He, he, heh, tko tudi moj tuzemski oče pravi … ;-))
    Ampak, on je še preveč nasilen in zloben, zato si to lahko “privošči” .
    Jaz si tega žal nemorem , čeprav vem da si taki mohamedanski Pokvarjenci to celo Zelo Zaslužijo.
    No, saj bomo Kmalu videli “akcijo” , in tudi “Rezultat” ki pa na našo Srečo : nam v prid !!! ! !!!
    Amennn !!! ! !!!
    lp do tedaj 8-)

    • sunday

     veš, mislim, da ne gre za nasilje – saj nisem nasilen – ampak samo za odgovor, ki ga ti podganji iztrebki edinega razumejo – kar pa se tiče akcije in rezultata tudi sam iskreno upam in verjamem, da pravici mora biti zadoščeno !!! LP

     • Zgornji

      Sunday on Sunny God’s Day 8-)
      Amen.
      But Love is Stil Far Better than Justice .
      Peace with you.

 • Vikttor

  z podpisom za sprejetje teh musli beguncev, je evropa podpisala svojo kapitulacijo! Ubogi naši potomci!

 • if

  Ljudje svobode, čas je vsati proti trojanskemu okupatorju, ki nas napada skrivajoč se za načeli humanizma, mirovništva, v funkcijah države, vis zanani kot kršitelji slovenske zakonodaje v zvezi z migracijami!

 • Rožle

  ╔══╗

  ╚╗╔╝

  ╔╝(¯`v´¯)

  ╚══`.¸.SLOVENIJA za zlato !!!..

 • D&G

  To je bilo za jasno kot beli dan..le naši politiki tupijo gluposti… zdaj je prepozno jokati…