fbpx

Veliki intervju Melanije Knavs: ‘Včasih me Trump posluša, včasih pa ne’

Foto: epa

”V Donalda sem se zaljubila zaradi njegovih misli in čudovitega uma. Je pameten in šarmanten,” je v intervjuju za ameriško televizijo povedala Melania Trump. Spregovorila je o svojem življenju v Sloveniji, o odnosu z Donaldom Trumpom in Trumpovih stališčih v kampanji. 

Voditeljica je Melanio označila za ljubko in zelo artikulirano s stilom. Melania se sicer v javnosti ne pojavlja pogosto, če pa se, pa redko daje izjave. Tokrat je za ameriško televizijo MSNBC dala ekskluzivni intervju, v katerem je spregovorila tudi o Sloveniji.

”Rodila sem se v Sloveniji, kjer sem se tudi šolala. Študirala sem design in arhitekturo, a zaradi svoje manekenske kariere že kmalu po koncu šolanja odšla živet v Milano in Pariz,” se je opisala Melania, ki je spregovorila tudi o svojih starših. ”Moja mama je zelo elegantna, tudi ona je dolgo časa delala v modi. Moj oče je bil prodajalec, ki pa je že kmalu po osamosvojitvi začel s svojim poslom – bil je podjetnik,” je povedala žena Donalda Trumpa.

”Donald Trump želi le zaščititi državo. Želi zagotoviti varnost državljanov. To, kar se danes dogaja v svetu, predstavlja veliko nevarnost. Za ljudi, ki prihajajo v ZDA, ne vemo, kdo so ali kaj lahko storijo,” je dejala Melania Trump. 

‘Včasih me Trump posluša, včasih pa ne’
Seveda se ni mogla izogniti vprašanjem o možu in njegovi predsedniški kampanji, za katero je povedala, da ga pri njej stoodstotno podpira. ”Ne strinjam se vedno z njim, včasih me posluša, včasih pa tudi ne,” je dejala in dodala, da imata odlično razmerje, v katerem nihče ne želi nikogar spremeniti.

”Pripravljena sva na vse kritike, imava debelo kožo. Vedela sva, kaj bo sledilo,” je dejala Melania. Kot pravi, pa je veliko kritik tudi neupravičenih.

Moža podpira glede izjav o migrantih
Voditeljica jo je soočila s Trumpovimi izjavami glede ilegalnih migrantov in jo vprašala, kako jih komentira glede na to, da je tudi sama migrantka. ”Res je, sem, vendar sem jaz delala vse delala skladno z zakonom. Imela sem vizo, ki sem jo redno potrjevala v Sloveniji, nato sem zaprosila za zeleno karto. Vedno sem bila tu na zakonit način. Trump vedno govori o nezakonitih migrantih,” je povedala Melania in dodala, da ima Trump prav. ”Nihče ne sme priti sem nezakonito in početi, kar si želi,” je dodala.

M. G.