fbpx

Trije potomci migrantov in Danec osumljeni posilstva 15-letnice na Danskem

Foto: Twitter

Nova šokantna vest prihaja z Danske, kjer so v preteklosti radi uvažali tujerodne migrante. Štirje najstniki naj bi sodelovali pri posilstvu 15-letnice. Trije izmed njih so potomci migrantov, medtem ko je četrti, ki je vse posnel, po rodu Danec.

Štirje osumljenci so sodelovali pri grozovitem zločinu posilstva najstnice na Danskem. Nedolžno 15-letnico naj bi posilila dva osemnajstletnika in en devetnajstletnik. Vsi trije so po poročanju danskih medijev potomci migrantov. Pri zločinu je še sodeloval sedemnajstletnik, za katerega danski mediji trdijo, da je Danec.

Zločin se je zgodil 2. maja 2020 ponoči. Danski medij Den Korte Avis poroča, da ima trojica izmed njih tuje poreklo, medtem ko je snemalec nagnusnega dogodka po rodu Danec. Po informacijah danskih oblasti so osumljenci obtoženi skupnega dogovora in dejanja proti volji dekleta, ki ni privolila v spolno dejanje. Med tem trije osumljenci trdijo, da je žrtev hotela imeti spolne odnose z njimi.

Osumljence čaka zagovor pred sodnikom, sedaj so poslani v štiritedenski pripor
Danska javnost bo razplet primera spremljala z zanimanjem v prihodnje. Vsi štirje osumljenci bodo pozvani pred sodnika. Vendar pred naslednjim zaslišanjem bodo morali preživeti štiri tedne v ječi. V našem mediju smo večkrat poročali o zločinih, ki jih izvajajo migranti v skandinavskih državah. Največ na Švedskem, v zibelki evropskega multikulturalizma. A tudi tam se prebujajo domoljubni državljani, saj domoljubne stranke postajajo vedno bolj resen igralec na švedskem političnem prizorišču.

Luka Perš