fbpx

Trk multikulti in LGBT ideologije: “Sram vas bodi! Sram vas bodi,” je muslimanka sredi Londona vpila na udeležence gejevske parade, sedaj pa je policija ne more odkriti, ker je nosila nikab!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Medtem ko slovenski levičarji jasno podpirajo tako LGBT skupnost, kot tudi množično priseljevanje muslimanov v Evropo ter favoriziranje islama v primerjavi z drugimi verami, pa dogajanje v tujini dokazuje, da oboje nikakor ni sposobno sobivati v strpnosti. Iz Velike Britanije poročajo o dogodku, ko je muslimanka, ki je nosila nikab, grdo zmerjala udeležence gejevske parade. Policija dogodek že preiskuje in opozarja, da so tovrstni izpadi kaznivi.

Dejstvo, da Velika Britanija za razliko od številnih drugih držav še vedno ni uveljavila prepovedi nošenja nikaba, naglavnega ženskega pokrivala, ki v celoti zakriva obraz, se vedno bolj izkazuje za veliko napako. Omenjeno potrjuje tudi dogodek, ko je muslimanka pred kratkim grdo zmerjala udeležence gejevske parade, sedaj pa jo bodo policisti po poročanju spletnega portala Breitbart težko odkrili prav zaradi dejstva, da je nosila nikab in imela posledično praktično popolnoma zakrit obraz.

Videoposnetek spornega dogodka, do katerega je prišlo v Waltham Forestu na severovzhodu Londona, je dodobra razburil britansko javnost. Iz njega je namreč razvidno, kako je ženska, oblečena v nikab, žalila udeležence tamkajšnje parade ponosa. Med drugim je v neposredni bližini udeleženca, ki je nosil mavrično zastavo, vpila: “Sram vas bodi! Sram vas bodi! Sram vas bodi vseh!” Ob tem je ponavljala še: “Bog je ustvaril Adama in Evo, ne Adama in Steva! Bog je ustvaril Adama in Evo, ne Adama in Steva!

Udeleženci parade zgroženi nad izpadom muslimanke
Na zbadljivke s strani muslimanke so se z zgražanjem odzvali udeleženci omenjene parade. Eden izmed njih je povedal: “Tako lahko o drugih ljudeh govorijo le rasisti in fašisti.” Dogodek je že komentirala tudi britanska policija, s katere so sporočili, da preiskava spornega zmerjanja še poteka. “Zloraba posameznikov zaradi njihove spolne usmerjenosti ali spolne identitete je zločin iz sovraštva,” so poudarili na policiji in povedali, naj se v vseh podobnih primerih državljani obrnejo nanje ter vložijo prijave.

Prihod Borisa Johnsona na Downing Street 10 (Foto: epa)

Storilko bo policija težko identificirala, ker je nosila nikab
Dejstvo pa je, da bodo storilko s posnetka zaradi zakritosti njenega obraza policisti le stežka identificirali. Ravno to je bil eden glavnih razlogov za prepoved nošenja verskih ogrinjal v številnih evropskih državah, ne pa tudi Veliki Britaniji, kjer številni politiki še vedno trdijo, da gre za prevelik poseg v svobodo žensk. Kot zanimivost velja omeniti, da je bil rasizma in “islamofobije” obtožen tudi novi britanski premier Boris Johnson, ki ga je v povezavi s časopisno kolumno, v kateri je izrazil nasprotovanje muslimanskim ogrinjalom, preiskovala celo policija.

Rajko Golob