Trk multikulti in LGBT ideologije: “Sram vas bodi! Sram vas bodi,” je muslimanka sredi Londona vpila na udeležence gejevske parade, sedaj pa je policija ne more odkriti, ker je nosila nikab!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Medtem ko slovenski levičarji jasno podpirajo tako LGBT skupnost, kot tudi množično priseljevanje muslimanov v Evropo ter favoriziranje islama v primerjavi z drugimi verami, pa dogajanje v tujini dokazuje, da oboje nikakor ni sposobno sobivati v strpnosti. Iz Velike Britanije poročajo o dogodku, ko je muslimanka, ki je nosila nikab, grdo zmerjala udeležence gejevske parade. Policija dogodek že preiskuje in opozarja, da so tovrstni izpadi kaznivi.

Dejstvo, da Velika Britanija za razliko od številnih drugih držav še vedno ni uveljavila prepovedi nošenja nikaba, naglavnega ženskega pokrivala, ki v celoti zakriva obraz, se vedno bolj izkazuje za veliko napako. Omenjeno potrjuje tudi dogodek, ko je muslimanka pred kratkim grdo zmerjala udeležence gejevske parade, sedaj pa jo bodo policisti po poročanju spletnega portala Breitbart težko odkrili prav zaradi dejstva, da je nosila nikab in imela posledično praktično popolnoma zakrit obraz.

Videoposnetek spornega dogodka, do katerega je prišlo v Waltham Forestu na severovzhodu Londona, je dodobra razburil britansko javnost. Iz njega je namreč razvidno, kako je ženska, oblečena v nikab, žalila udeležence tamkajšnje parade ponosa. Med drugim je v neposredni bližini udeleženca, ki je nosil mavrično zastavo, vpila: “Sram vas bodi! Sram vas bodi! Sram vas bodi vseh!” Ob tem je ponavljala še: “Bog je ustvaril Adama in Evo, ne Adama in Steva! Bog je ustvaril Adama in Evo, ne Adama in Steva!

Udeleženci parade zgroženi nad izpadom muslimanke
Na zbadljivke s strani muslimanke so se z zgražanjem odzvali udeleženci omenjene parade. Eden izmed njih je povedal: “Tako lahko o drugih ljudeh govorijo le rasisti in fašisti.” Dogodek je že komentirala tudi britanska policija, s katere so sporočili, da preiskava spornega zmerjanja še poteka. “Zloraba posameznikov zaradi njihove spolne usmerjenosti ali spolne identitete je zločin iz sovraštva,” so poudarili na policiji in povedali, naj se v vseh podobnih primerih državljani obrnejo nanje ter vložijo prijave.

Prihod Borisa Johnsona na Downing Street 10 (Foto: epa)

Storilko bo policija težko identificirala, ker je nosila nikab
Dejstvo pa je, da bodo storilko s posnetka zaradi zakritosti njenega obraza policisti le stežka identificirali. Ravno to je bil eden glavnih razlogov za prepoved nošenja verskih ogrinjal v številnih evropskih državah, ne pa tudi Veliki Britaniji, kjer številni politiki še vedno trdijo, da gre za prevelik poseg v svobodo žensk. Kot zanimivost velja omeniti, da je bil rasizma in “islamofobije” obtožen tudi novi britanski premier Boris Johnson, ki ga je v povezavi s časopisno kolumno, v kateri je izrazil nasprotovanje muslimanskim ogrinjalom, preiskovala celo policija.

Rajko Golob

 • RATATA

  A vi na nekaj namigujete mogoče?

 • Van Der Waals

  TOKRAT SE STRINJAM Z MUSLIMANI! GNILOBE PEDERSKE KOMUNISTIČNE!

  • cosmosjasnovidec

   Jaz prav tako vsaj enkrat.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • PLavi-mil

  Naj jo levičarji blokirajo, tako kot druge v režimskih medijih ,posebno če se sprašuješ zakaj hudiča so lahko pedri in lezbače ponosni na paradi, gotrof si vsaj za 1 mesec.

 • Alberto

  No cas bi ze bil, da levicarji spoznajo, da je islam se slabsa vera kot krscanstvo. Koncno!

  • McBobo

   Bodo spoznali, ko bo za njih prepozno, s čakijo v vampu ali s prerezanim vratom.

 • xtc

  Samo takole naredit veliko areno pobrat islamiste in GGTBQ jevce in jih naterat vanjo in jim dat prepelca-zadnji ,ki bo na niogah gre dpmov,pa naj se zmenijo med sabo in nas naj ne obremenjujejo s svojimi blodnjami.

 • sodnikisozločinci

  Ženska ima popolnoma prav, vse kar je povedala je resnica. V takšnih primerih bi jaz dovolil zakrivanje obraza.

 • joza joza13

  …sem se od srca nasmejal!

  “Sram vas bodi, sram vas bodi!!!”
  Verjetno je zagledala svojega moža v svojem spodnjem perilu…

 • Novakec1

  Konec tiktakanja, čas je za tretjo da se Zemlja v red spravi in malo oddahne.

  • šmentanamuha

   Misliš, da boš ti preživel?

   • Novakec1

    Ne vem.

    • šmentanamuha

     Potem pa ne kliči pogube nad svojo glavo.

     • Novakec1

      Jo drugi rihtajo tebi in meni.

 • samsara

  Na nek način pravzaprav komično.
  Zločin iz sovraštva pravi policija Združenih Britanskih Emiratov.
  Država uvaža, podpira, promovira take, ki po svoji verski usmeritvi morajo izvajati “zločine iz sovraštva”, kot to trenutno še imenujejo na otoku. Morda pa kmalu to ne bo več tako kvalificirano, no. Vse bo v redu po šeriatskem pravu, takrat edinemu veljavnemu, spolni devianti, kolikor jih bo takih še ostalo, pa se bodo skrivali v ‘mišjih luknjah’.

 • Artur

  Udeleženci parade zgroženi nad izpadom muslimanke ??!! Zgroženi ? Zakaj neki ? Samo vzklikala je, da jih je lahko sram. Glede na to, da ti sodomiti posegajo s svojo izrojenostjo že v vse pore družbe od vrtca naprej je to njeno negodovanje popolnoma na mestu pa čeprav mi zadekane muslimanske niso prav nič pri srcu.

 • RATATA

  A sem že povedal kdaj, da že šest krat nisem šel v Anglijo zato, ker je tam preveč musliške črne ćifutarije(?)

 • After_Midnight

  Sovražnik mojega sovražnika…

 • Anton

  No, to smo čakali! Predlagam da se pedri oblečejo v nikab (fern’k), tako bomo vsi vedeli kdo so pedri.

 • McBobo

  Komi levajzlom je štet čas. Postali bodo kolateralna škoda, v bistvu to ne bo škoda, ampak korist, da se svet malo “spuca” raznoraznih izrodkov narave.

 • Clemen J.

  Kmete beri pedercine na sahovnici so muslici izkoristili, prej so jih pedercine podpirale ker so mislile da je tako prav, sedaj pa jim bodo muslici ko jih vec ne rabijo enemu za drugim prerezali vratove, levicarji pa bodo krivili skrajne desnicarje fasiste in rozice na vrtu.

 • cosmosjasnovidec

  Neverjetno,da se vsaj enkrat strinjam z to muslimannko,ker ima več kot prav.
  In kakšen zločin naj bi bil to,če je LGBT buzerantskim,lezbaškim ter pedofilskim izmečkom povedala točno resnico?
  Interesantno kako Britanska iztirjena hinavska vlada tretira te njihove zločine.Torej vsak kateri je proti LGBT levaški smrduharski sekciji je za njih zločinec tisti musliči kateri pa pobijajo nedolžne ljudi so pa samo v duševni stiski.
  Točno enako se obravnava pri nas v Sloveniji tako,da bi bil povsem siguren,da so tovariši “šaracplaninac,židanprašičejebec” ter ostali levuharji v vladi Britanci,če ne bi vedel,da so mešanica krvi šiptarske,muslimanske skratka vse možne svojadi z balkana.

  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • šmentanamuha

  ha ha ha … bumerang se vrača. Kot kaže, smo komentatorji na Novi24 preroki. Posnetek me je spomnil na prizor iz Igre prestolov, ko Cerci gola hodi skozi množico in množica vpije “Shame on you!”

 • PLavi-mil

  Levičarski tihotapci musličev, dobrota je sirota, vam že vračajo, ne bo dolgo, ko vam bodo vratove rezali.

 • šmentanamuha

  Parafriziram britansko policijo:
  Zloraba celotne družbe in še posebej otrok s strani demonskih LGBTQ+ kreatur zaradi njihove spolne usmerjenosti ali spolne identitete je zločin nad Božjo kreacijo, je posmeh in zaničevanje tistega, ki nas je ustvaril, je norčevanje iz Življenja samega,

 • šmentanamuha

  Tudi antifa komiji si dajejo rute čez obraz in grozijo svojim političnim nasprotnikom. Edino Kučan je bil brez rute, da se ve, čigavi so in da so nedotakljivi.

 • lauraas

  In kako jo bodo zdaj obsodili za sovražni govor?

 • maverkick

  LGfakT.. Luzerji

 • Radolf Mitler

  Prasico v nikabu bi morali skuhati in jo poslati k Alahu.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!