fbpx

Trump suvereno vrnil udarec svojim kritikom iz knjige: Sem genij, ki je od uspešnega poslovneža prišel do mesta predsednika ZDA!

Donald J. Trump (foto: epa)

Ob izidu knjige Ogenj in bes, kjer so se z namenom diskreditacije spravili nad predsednika ZDA Donalda Trumpa in njegovo psihološko stanje, je Trump zavrnil insinuacije prek Twitterja. “Od uspešnega poslovneža in televizijske zvezde sem postal predsednik ZDA. Mislim, da to ne pomeni samo, da sem pameten, temveč sem genij. In to zelo stabilen genij,” je suvereno zapisal ameriški predsednik.

Predsednika ZDA Donalda Trumpa so zapisi v novi knjigi Ogenj in bes očitno zelo prizadeli, saj so se nanašali celo na njegovo mentalno stabilnost in ga označili za idiota, zaradi česar se je odzval na svojem Twitter računu.

“Zdaj, ko so se zgodbe o Rusih po enoletni gonji izkazale za lažne, so se demokrati in njihovi psi čuvaji – mediji, ki so največji proizvajalci “fake news” novic, spravili na moje mentalno zdravje in inteligenco. Pravzaprav sta bili moji dve največji prednosti v življenju mentalna stabilnost in to, da sem resnično pameten. Na to karto je igrala tudi pokvarjena Hillary, vendar se ji vse skupaj ni dobro izšlo. Moja kariera se je razvijala od uspešnega poslovneža, televizijske zvezde do predsednika ZDA. Mislim, da to ne pomeni samo, da sem pameten, temveč sem genij. In to zelo stabilen genij,” je suvereno zapisal Trump.

C. Š.