fbpx

V Nemčiji aretirali Iračana, ki je na vlaku spolno napadel 4-letnico

Slika je simbolična (foto: EPA)

Policisti v Nemčiji so aretirali Iračana, ki je spolno napadel 4-letnico, ki je skupaj s starši potovala na regionalnem vlaku iz Baden-Württemberga v Hesse.

4-letnica je potovala na vlaku v spremstvu matere, očeta in 16-letne sestre. Družina je iskala svoje sedeže na vlaku, ki je bil namenjen proti Erbachu, ko je 20-letni Iračan začel vpiti in žaliti starejšo sestro, nato pa pograbil in začel poljubljati komaj štiri leta staro deklico.

Po trditvah policije je Iračan s prizorišča incidenta pobegnil, a z vlaka ni mogel uiti. Starši uboge deklice so ga zatem prijeli v roke, policija pa ga je po poročanju Remix News aretirala ob prihodu vlaka v Biberach an der Riss, kjer jih je na spolnega iztirjenca opozorila dekličina mati. Zvezna policija naj bi med drugim Iračana sumila spolnega napada in žalitev.

Brata Iračana v Berlinu lovila in posiljevala mlade ženske

Na žalost to ni osamljen incident. Pred letom dni so nemške oblasti aretirale 33-letnega Wisama in 25-letnega Karrarja, oba Iračana obtožena več posilstev deklet starih 14, 18 in 21 let. Nemško tožilstvo je njuno nagnusno početje opisalo kot “lov” na mlade ženske v berlinskih nočnih klubih.

Skoraj polovica vseh osumljencev za posilstvo v Berlinu so bili v zadnjem letu migranti, čeprav predstavljajo majhen delež berlinskega prebivalstva. Za preostanek posiljevalcev ni razvidno, koliko je avtohtonih Nemcev, koliko od njih pa potomcev uvoženih priseljencev. Podatki se bolj ali manj ujemajo s statistiko v drugih državah, ki spadajo pod Zahodno Evropo. V Italiji so tako razkrili, da tujci zagrešijo 42 odstotkov vseh posilstev, naravnost grozljiva pa je statistika na Švedskem, kjer so migranti v zadnjih petih letih zagrešili kar 58 odstotkov vseh poskusov posilstev in posilstev. Večina migrantov prihaja iz Azije in Afrike.

Ivan Šokić