fbpx

Velika zamenjava v polnem teku

Foto: epa

Šokantna demografska slika Francije. Število otrok migrantskega izvora nezadržno raste. Francozom grozi nevarnost, da bodo postali manjšina v lastni državi. Velika zamenjava ni teorija zarote, ampak kruta resničnost.   

V Franciji so precej prahu dvignili nedavno objavljeni demografski podatki, ki kažejo neverjetno rast migrantskega prebivalstva v zadnjih petih desetletjih. Seveda je mnogim Francozom to dejstvo že dolgo znano, predvsem tistim, ki živijo v soseskah, ki jih vsakodnevno preplavljajo novi in novi migranti iz tretjega sveta. Zdaj pa so bili objavljeni verodostojni podatki, ki dokazujejo, da so imeli tisti, ki nasprotujejo množičnim migracijam iz tretjega sveta, vseskozi prav.

Navsezadnje je raziskavo izvedel urad “France Stratégie”, ki je povezan s kabinetom predsednika francoske vlade, torej ne gre za “manipulacije obskurnih ksenofobov in rasistov”, kot migrantoljubci radi označujejo tiste, ki opozarjajo na nevarnosti množičnih migracij, temveč za z vlado povezano raziskovalno skupino, kar pomeni, da so njihove številke dejstva, ki temeljijo na uradnih podatkih. In ti so, kot rečeno, skrb zbujajoči.

Šokantna demografska slika
Raziskava je pokazala, da je od leta 1968 pa do leta 2015 v Parizu narasel odstotek otrok migrantskega izvora (pri tem so mišljeni migranti tretjega sveta) z 6,5 odstotka na 36,6 odstotka. V posameznih pariških okrožjih so demografske številke še hujše. V okraju Saint-Denis, v katerem stoji bazilika, v kateri so pokopani francoski kralji, je otrok migrantskega izvora 77 odstotkov in v okraju Clichy-sous-Bois kar 83 odstotkov. Tudi v drugih večjih francoskih mestih razmere niso dosti boljše. V Marseillu, ki je sicer zaradi bližine Afrike imel vedno nekoliko večji odstotek migrantske populacije, je od leta 1968 do leta 2015 število otrok migrantskega izvora naraslo z 12,6 na 22,8 odstotka; v tretjem mestnem okrožju pa statistika kaže kar 70 odstotkov.  V Strasbourgu, kjer je bilo 1968 samo 1,9 odstotka otrok migrantov tretjega sveta, jih je bilo v letu 2015 za las pod 33 odstotki, podobno je tudi v Nantesu, kjer se je v dobrih štirih desetletjih odstotek povečal z nekoč zanemarljivega 0,9 odstotka na 15,8 odstotka.

Pakistanski prodajalec časopisa na pariški ulici. (Foto: epa)

Demografska slika je še nekoliko hujša, kot kažejo ti podatki, saj so bili obdelani samo podatki do začetka leta 2015, se pravi, da niso všteti migranti, ki so se v Franciji naselili v povečanih migrantskih valovih od jeseni 2015 do danes. In seveda, ti podatki zajemajo le tisto migrantsko populacijo, ki je uradno zavedena, se pravi zakonita. Število nezakonitih migrantov je seveda težko oceniti, samo v francoski prestolnici jih je na sto tisoče. Po grobih ocenah bi lahko glede na mesto številu zakonitih migrantov dodali še osem do dvajset odstotkov ilegalcev, da bi dobili dejansko število migrantov tretjega sveta, ki prebivajo v francoskih mestih.

Bodo Francozi postali manjšina?
Velika zmenjava, se pravi načrt globalistov, da bi spremenili demografsko sliko avtohtonega prebivalstva z množičnim uvozom migrantov tretjega sveta, se torej resnično dogaja. Leva liberalna globalistična kabala sicer vse, ki na to opozarjajo, razglaša za teoretike zarote, vendar podatki kažejo, da ljudje niso slepi in približno četrtina Francozov soglaša s trditvijo, da je velika zamenjava v polnem teku in obstaja resna grožnja, da bodo Francozi postali manjšina v deželi svojih prednikov.

Bogdan Sajovic