[Video] Brutalno! Si tega res želimo pri nas?! Muslimani resnico ugotavljajo na “sodišču” kjer sodijo z ognjem – ženska mora žareče železo lizati!

Foto: posnetek videa

V Evropo vsak dan prihaja na stotine in tisoče novih migrantov, ki prihajajo iz drugačne kulture in drugačnih običajev, nič kaj podobnim našim. Znano je, da imajo ženske tam precej manj pravic, kar priča tudi spodnji grozljiv posnetek. Pri nas bi takšno dejanje označili za mučenje, pri njih pa je to normalna tehnika. Bisha kot ga imenujejo, je tradicionalno sodišče v beduinskem pravosodnem sistemu, ki sodi z ognjem. Ženska je obtožena, da je od moža kradla denar, zato jo je prijavil in želel izvedeti ali je kriva. Sodnik pa je to “ugotovil” z brutalnim načinom.

Segrel je kos železa, katerega je morala ženska trikrat polizati. Če se jezik opeče, je kriva, če se ne, je nedolžna. Ženska na videu je vsa prestrašena, oči ima polne solz, roke se ji tresejo. Si res želimo tega pri nas?!

Levičarji migrante vabijo v naše države, ne zavedajo pa se, da to tudi prinese njihovo kulturo, saj se v resnici nikoli popolnoma ne asimilirajo, saj si tega tudi ne želijo. Islam je mnogim na prvem mestu, kot je jasno že iz njihovih vzklikov “Allahu Akbar”. Temu so bili priča mimoidoči v BiH, ko se je kolona migrantov selila iz enega migrantskega centra v drugega in na ves glas vzklikali svojemu bogu.

Brutalni načini iz Korana
Tradicija, ki se v muslimanskih državah še kar uporablja je stara že 300 let. Zdi se kot, ta ne gredo s časom naprej, ampak še kar uporabljajo brutalne načine v imenu vere. Sodnik v videu namreč razloži, da je ta obred iz Korana. Na koncu obreda, se mora ženska pobotati z možem, sodnik pa ji celo čestita, da ni kriva obtožbe. Asistent sodnika je rekel, da je to efektivni način, kako ugotoviti kaj je resnica in da se ljudje raje poslužujejo njih, kot pa da gredo na policijo.

https://twitter.com/ASJBaloch/status/1189631446765490178

Lana Božič

 • Anton

  dobra ideja za preizkus laži na naši Jerci

  sarkazem press

  • alojz

   No saj so naši tudi v 15 stoletju imeli dober test za odkrivanje čarovnic. V vrečo pa v vodo vreči. Če je utonila je bila nedolžna. Če je pa živa ostala je bila pa čarovnica in so jo zažgali na grmadi.

 • Olga101

  Ti bo odlična kazen za murglsko udbomafijo!

 • xtc

  Hja tole bi definitivno bilo primerno za preizkušnjo govorjenja resnice levičark in anarhist in migrantoljubk,ker se tako zavzemajo za take prakse in njih uvoz.
  Je pa taka zadeva navaden prikaz v katerem stoletju je kultura le teh obstala in v katero stoletje nas želijo socialisti,anarholiberali in multikultarji vrniti.

 • Artur

  Krivi so neodgovorni straši ne otroci.
  Numerous Dutch children are forced to visit mosques and pray, organisation says
  https://www.youtube.com/watch?v=ykZKTdMwDQA

 • Antonius

  Zanimivo?!
  Hitra partijska sodišča so pa v imenu ljudstva drugače presojala.
  Metek v glavo in kdor je preživel ni bil kriv.
  Nekaj malega srečnežev je preživelo, ker so iz jam pobegnili nedolžni in živi.

  • piko8

   Preživel je tudi komunistični ideolog in povojni zločinec kardelj, ko je kumrovški morilec trinogi, na lovskem pogonu narediv nanj atentat!!
   V svoji pokvarjeni buči je nosiv svinec do smrti, ki paje za Slovenski in takrat tudi jugoslovanski narod prišla mnogo prepozno!!

   • Franc Popndekl

    Ne razumem. Zakaj trinogi? Na koga ciljaš..?

 • Artur

  Soroš koristi migrante kao deo tajnog plana za uništenje Evrope!
  https://www.youtube.com/watch?v=VKx0nluMhTg

 • trumpet2018

  islamistu Poriču je treba dat trikrat polizat, če se opeče , potem je dokazano terorist in operativec islamske države. potem pa še samo izgnat v najbljižjo usrano muslimansko luknjo in prepoved vstopa v Slovenijo za vedno. enak test za vso levičarsko izdajalsko golazen. treba jih je uničiti z njihovim orožjem, z njihovimi metodami

  • to_mi_delaj

   Pa na fafajonko si pozabil

 • Tajfun69

  Bedaki primitivni…

 • janko

  Preklemanski šeriatarji! Islamizem in komunizem morata izginiti s sveta!

 • Artur

  “Kdor išče ta najde” :
  ISLAM ČIJA JE TO RELIGIJA Čin prvi
  https://www.youtube.com/watch?v=k1KdFQMPxdo

 • Biba Majer

  Tudi za Jankoviće in ostale rdeče delikvente bi ta preizkus pomagal, da bi povedali kam so parkirali nakraden denar. Ker se šerif tako zavzema za džamijo in druge islamske prakse, bi se verjetno tudi s tem “jezičnim likalnikom”. Banda barbarska.

 • rdečicvet

  kako nemec – bere pravljice – odrasti in pojdi – reporter

 • Franc Šink

  Imajo tudi visoko izobražene sodnike.Skoraj kot pri nas.

 • Franc Popndekl

  Pa to ne moreš, da verjameš! Kaki kreteni, gnoji, budale in omejenci!
  Sedaj pa malo tehnično: Če je ženska pametna, si pred lizanjem dobro navlaži jezik, ker se potem ob kontaktu z razbeljeno kovino v trenutku ustvari parni oblak, ki je zelo dober izolator. Toplota potem ne more tako “vneto” prehajati s kovine na jezik in ga sicer opeče, a to se ne vidi izrazito. Ko bo kuhala najbrž hrane ne bo mogla nekaj časa ožmahati, morda nikoli več. Hrana bo kdaj pa kdaj preslana, prezačinjena ipd. Kreten si bo za to seveda sam kriv, a krivil bo vseeno njo. Najbolje bi bilo takega kozofakerja “rešiti” po vampirsko. Med tem ko spi, kot v srce!!!

  • Franc Popndekl

   Ne razumem pa, zakaj taki naslov? Sem se nehote spomnil na SN in njihove legendarne debilne naslove…