fbpx

[Video] Brutalno! Si tega res želimo pri nas?! Muslimani resnico ugotavljajo na “sodišču” kjer sodijo z ognjem – ženska mora žareče železo lizati!

Foto: posnetek videa

V Evropo vsak dan prihaja na stotine in tisoče novih migrantov, ki prihajajo iz drugačne kulture in drugačnih običajev, nič kaj podobnim našim. Znano je, da imajo ženske tam precej manj pravic, kar priča tudi spodnji grozljiv posnetek. Pri nas bi takšno dejanje označili za mučenje, pri njih pa je to normalna tehnika. Bisha kot ga imenujejo, je tradicionalno sodišče v beduinskem pravosodnem sistemu, ki sodi z ognjem. Ženska je obtožena, da je od moža kradla denar, zato jo je prijavil in želel izvedeti ali je kriva. Sodnik pa je to “ugotovil” z brutalnim načinom.

Segrel je kos železa, katerega je morala ženska trikrat polizati. Če se jezik opeče, je kriva, če se ne, je nedolžna. Ženska na videu je vsa prestrašena, oči ima polne solz, roke se ji tresejo. Si res želimo tega pri nas?!

Levičarji migrante vabijo v naše države, ne zavedajo pa se, da to tudi prinese njihovo kulturo, saj se v resnici nikoli popolnoma ne asimilirajo, saj si tega tudi ne želijo. Islam je mnogim na prvem mestu, kot je jasno že iz njihovih vzklikov “Allahu Akbar”. Temu so bili priča mimoidoči v BiH, ko se je kolona migrantov selila iz enega migrantskega centra v drugega in na ves glas vzklikali svojemu bogu.

Brutalni načini iz Korana
Tradicija, ki se v muslimanskih državah še kar uporablja je stara že 300 let. Zdi se kot, ta ne gredo s časom naprej, ampak še kar uporabljajo brutalne načine v imenu vere. Sodnik v videu namreč razloži, da je ta obred iz Korana. Na koncu obreda, se mora ženska pobotati z možem, sodnik pa ji celo čestita, da ni kriva obtožbe. Asistent sodnika je rekel, da je to efektivni način, kako ugotoviti kaj je resnica in da se ljudje raje poslužujejo njih, kot pa da gredo na policijo.

https://twitter.com/ASJBaloch/status/1189631446765490178

Lana Božič