[Video] Demokratski kandidat: Biološki moški, ki se počutijo ženske, morajo imeti pravico do splava!

Nedavno so imeli ameriški demokrati uvodno debato predsedniških kandidatov. Mainstream mediji so večinoma poročali o kritiki Trumpove administracije in kdo se je najbolje odrezal, v resnici pa je bila debata zelo bizarna.

Potem ko sta se Beto O’Rourke (nekdanji kongresnik iz Teksasa) in Cory Booker (senator iz New Jerseyja) napihovala z odgovori v španskem jeziku, da bi pokazala svojo “odprtost” in “strpnost” do manjšin, so začeli razpravljati o “reproduktivnih pravicah”. Seveda, prav vsi so se zavzeli, da imajo ženske pravico do splava, toda Julian Castro (nekdanji minister za stanovanjska vprašanja v Obamovi vladi) je šel še korak dlje.

Castro je namreč dejal, da ne verjame le v svobodo “reproduktivnih pravic”, ampak tudi v njihovo pravičnost. “Recimo, da je ženska ali, da ne pozabimo, nekdo v trans skupnosti –  ne pozabi, nekdo v trans skupnosti – trans ženska, kar ne pomeni, da ne bi smela imeti pravice do splava,” je dejal Castro.

Spomnimo. Trans ženska je biološko moški. Po mnenju Castra je torej možno, da biološki moški zanosi in ima pravico do splava. Na kakšen način. Tega odgovora Castro ni dal.

Posnetek poglejte tukaj:

https://twitter.com/carrieksada/status/1144058109398151173

Demokracija.si

 • xtc

  Hudo biolan Latinos.

 • Aton

  To pravico naj imajo. Vsak teden.

 • rabbit

  Me je pa nasmejal.

 • Slovenec 33

  Tudi v USA imajo fdvizem.

  Pred njegovimi blejanji res ni nič varnega.

  Krona idiotizma je, enako kot v slovesnkih deželah.

 • Matt von Glanz

  Salomon bi rekel: Ko bo kdo med temi moskimi noseč (WTF!!), bo lahko splavil. Enako, ko bodo hrcku zrasla krila, bo smel on sam z lastovkami leteti v Mezopotamijo in bo dobil obrocek na zadnjo taco. Do takrat pa proc s teorijo.
  Ne vem, kako naj dovolj nazorno crkujem B U D A L A

 • All Bot

  Liberalci so imeli svoj dan pod Soncem. So pobrali vse kar so mogli, so izčrpali svoje resorse in sedaj tonejo v zaton. In zaradi tega, ker ne morajo več prepričati večine autohgtonega prebivalstva v svoje idijotske argumente sedaj v vse države zahoda uvažajo nizkointeligentne ilegalske tujce, ki bodo permenetna spodnja klasa in jih bodo volili na volitvah.

  • dob

   Ko preberem en tak človeško enostaven resničen komentar, kot je tale tvoj, ki ga pa na primer RTV ne premore niti po 28-tih letih obstoja te države… mi je dan lepši in prijaznejši.

 • Janka Kranjka

  Hah glej ga zlomka, ta pa je bolnik brez primere! :D Takšne bi bilo potrebno zapret, oziroma, “zalaufat” električni stol.

 • pajot

  Idiot.
  Na kvadrat.

  • Felikss_AH

   Samo Levičar… kar je isto

 • Van Der Waals

  TO JE PA ŽE SHOW ZA LEVIČARSKE IDJOTE!

 • dob

  Idiot ali vizionar? Težko rečem. Svet prihodnosti imajo očitno v rokah norci.
  Tam, kjer je norost človekova pravica, je nemogoče dokazovati normalnost.

  Normalnost sicer lahko kandidira, vendar je v manjšini, ko gre za odločanje. In vedno manj je bo.
  Norost že s tem, ko Normalnost proglaša za fašizem ter rasizem, doseže, da je normalnost zunaj zakona. In zato je ta kaznovana.
  Skratka. Norost je človekova pravica, normalnost pa ni. Je izven zakona.
  Ne pozabimo, da zakone v demokraciji, kjer vlada norost, piše norost!

  (demokracija zato, ker vlada večina in hkrati norost, ker je norost večinska)

  • večni srb

   Tvoji komentarji precej odstopajo od povprečja.
   Nor si v bistvu šele takrat, ko nisi tak kot vsi ostali oziroma večina je zagotovo normalnih in se strinjajo, da je s teboj nekaj narobe.
   Zakaj bi se ljudje toliko ukvarjali z drugimi, vidiš, tega pa ne vem, očitno so življenja čudakov bolj zanimiva kot njihova lastna.

   • dob
    • Felikss_AH

     Zakaj nimaš komentarske opcije tam… ali pa blogspot tega ne omogoča?

     • dob

      Uh, sem že v začetku izključil to opcijo…
      Kaj vem…. nisem hotel, da bi nekdo vplival na to, kako pišem! Kjerkoli sem pisal, so se slej ko prej pojavile težave in so mi tako ali drugače omejili pristop ali me pogojevali. Na blogu sem pa ohranil svojo svobodo pisanja in zdaj jo branim z vsemi štirimi. Tudi na škodo tega, da morda nihče ne bere, le slučajno kaj prebere, da ne najde tekstov… ipd.

      Pa še zdaj sem previden pri shranjevanju in vsako četrtletje posnamem tekste na disk in spravim na CD. Saj nikoli ne veš v kaj se lahko izrodi nek slučajni sestanek, recimo med Macornom in Zuckerbergom.
      Večina naslovov tekstov niti ni vidnih na menuju!

      Ko greš v menu na desni, recimo odpreš mesec junij, in bereš en tekst, se na dnu prvega teksta nadaljujejo še drugi teksti tega meseca! Če jih je pa preveč, potem stran ne zmore in je zato ukaz desno spodaj za “starejše objave”. Če tam stisneš, se nadaljujejo do konca tega meseca, pokažejo se vsi naslovi vseh prispevkov za tekoči mesec.
      Večine sploh nihče ni prebral.

      To vem po tem, ker imam števec in vem kaj je prebrano, večina tekstov z bloga sploh ni bilo prebranih. Ampak jaz vseeno pišem, kot da jih nekdo bere.

     • Felikss_AH

      No ja… čeprav ne vidim smisla objavljati lastne misli brez da bi te zanimalo kaj drugi mislijo ob temu. Pol je bolje to imeti samo v računalniku… kot neki dnevnik. Drugače je če recimo razkrivaš vroče teme z namenom da obvestiš javnost o nekih svinjarijah… ne misliš se pa razpravljati o tem.

      To ti je tako kot da bi napisal roman… potem ga pa držal v predalu ali pod pojslo… kakšen smisel bi to imelo. Jaz na primer portale kjer ni komentarjev preskočim in nikoli več ne obiščem… zato ker če tudi sam ne komentiram, me zanima kaj drugi pravijo. Podobno bi bila nogometna tekma brez publike.

      Dober portal je tam kjer se krešejo mnenja… sploh če gre za argumentirana bojevanja… brez idiotizmov tipa nekaterih Levih trolov tu.

     • dob

      Sprejmem tvoj argument.
      Vendar – zakaj se potem tu na Novi ne krešejo mnenja?!
      Zakaj se niso na drugih foprumih, od koder so nas izgnali (mene prav gotovo na Financah!), da se mnenja ne bi kresala ampak bi se slišalo samo (tedaj) Izbrisane?!

      Največ, kar sem videl, je polariztacija in grođnje z obračunom.
      To po moje ni kresanje mnenj!
      Kresanje mnenj je takrat, ko se lahko zedinimo v principih, ki jih zagovarjamo. recimo, v tistem, kar piše v Ustavi!
      Mi se nismo tu zedinili, nikoli na snihče ni vprašal, če se strinjamo s tem kar je zapisano v ustavi, če bi kaj dodali…

      Prepozno je za debato.
      Jza ne pišem tistega, kar bi rad d ase o tem debatira. Mene ne zanima recimo mnenje nekoga, ki promovira Smrt. Da je pa ne promovira… mi pa mora šele dokazati!
      Do zdaj nisem videl komentatorjev, ki bi želeli debatirati o tem.

      Na koncu se samo polarizirajo (ker omagajo!) in potem grozijo drug drugemu. Nimam se časa podrejati tistim, ki jim je na koncu cilj ubiti nekoga!

      Rad pa se pogovarjam s tistim, ki mu je Življenje pred vsem, ki mu je vrednota, ker ga ima rad.
      Mimogrede: moj sogovornik niti niso bralci mojega bloga, moj sogovornik je Bog!
      V ta moj pogovor z njim se lahko vsak vtakne, če le želi in kadar želi.
      V sebi!

      Vsak namreč ima Boga. To je edina demokracioja Vesolja! Ubinanje Življenja ni demokracija in demokratična izbira!
      Kdor tega notranjega pogovora nima, ga nima zato, ker zanika Zavest v sebi, odriva iz sebe njeno prisotnost, in se tako izogiba srečanju ter pogovoru z njo, s samim sabo, z Bogom!
      Jaz se ne.

      Zato je tisto, kar napišem, vodilo za druge. Ni predmet debate!
      Če imajo pripombe, naj jih rešujejo s svojim Bogom, saj ni neumen.

     • Felikss_AH

      Koncept nekega bloga je zasebna stvar blogerja… a si v tvojem primeru od svojega lastnega koncepta odstopil v momentu ko si dodal link do njega… s tem si povabil bralce. Moj koncept obiska blogov in portalov pa je da če tam ni publike potem hebi ga… je kot slika z mrtvo naravo… korenje, listje, miza… etc etc.

      Še bolj natančno… deklina na primer povabi v stanovanje poba… tega razganja že ob povabilu… potem pa mu je ponujen kozarec vode… ali še to ne… ampak samo izmenjava tišine. Mislim da si predstavljaš atraktivnost takega povabila.

      Že od nekdaj vem (še s Financ) da se nagibaš eteričnem in filozofiranju… samo stari moj za tako enosmerno musko je po mojem bolj malo zanimanja na Internetu… taka mentalna ekvilibrístika je bolj za kakšne večerne seanse v družbi nakajeni s travo in podobnim… vsaj jaz na to tako gledam

      Bi pa malo obdelal tole kjer praviš – – “Kresanje mnenj je recimo takrat, ko se lahko zedinimo vsaj okrog temeljnih principov in ko zagovarjamo tista temeljna določila človečnosti, ki so zapisana v Ustavi” – – Nobena zedinitev ni pogoj za kresanje mnenj… prej nasprotno… kresanje mnenj jaz vidim kot boj z nasprotnikom… še posebej s sovražniki kot so to Levičarji na primer. Z njimi si ne želim nobene zedinitve… edini cilj je argumentativno ih obvladati, premagati… ali še bolje potolči do kolen… ma kakšnih kolen… do podplatov… z argumenti seveda. Moram ti pa diskretno priznati… tako da nihče ne opazi… potolči ih fizikalno bi se pa še bolj prileglo.

      Tisto tvoje pojemanje “kresanja mnenj” pa ni kresanje ampak bolj ali manj akademsko mlačna debata

      Tole ti je pa malo preveč idealistično – – “… nikoli nas nihče ni vprašal, če se strinjamo o tem, kar so pravniki zapisali v ustavo, in če bi k temu še kaj radi dodali…” – – Nikjer tega ni… mogoče na Islandu ali pa v pravljicah

      Tole ti je pa povsem nerealno – – “Ustava je skupni dogovor o temeljnih načelih skupnega življenja” – – Eh starino, kje si ti videl da ustavni sodniki koga sprašujejo… razen tistih iz Globokih Senc ki so ih nastavili.

      Tu… čeprav z jezo… pa imaš 100% prav – – “To da – to pa ne! To se sme, tega pa ne smemo početi” – – A ni “fajn”… k pamže nas obravnavajo… pa še “kreasanje mnenj” odpade.

      Kar pa zadeva da – – “farmcevtko lahko fukaš, če ji zrihtaš službo in stanovanje” – – marsikatera ti bo z veseljem dala če ji zrihtaš tudi veliko manj… pač zakon “ponude i potraživanja”

      Praviš – – “Mene ne zanima recimo mnenje tistega, ki promovira Smrt. O tem se ne splača debatirati” – – Hmmm… kakor se vzame… ne škodi nekaj spoznati tudi o globinah norosti…

      Glede tega – – “… moj sogovornik je Bog” – – pa samo to – da je tudi W ali Bush junior to nekoč razkril… pa so se usuli plazovi da bi moral v neko institucijo. Sicer pa ne morem o tem podati neko kvalificirano mnenje… ker pač nisem kvalificiran za to.

      Tole ti je zanimivo – – “Ubijanje Življenja ni demokracija in zato tudi ne demokratična izbira. Stvarnik tega ne dovoli” – – Glede na realnost imam občutek da nas je stvarnik ustvaril za kar koli že… potem si je pa rekel – “Ma ko hebe one tamo dole”

      Evo za zaključek… privoščil sem si malo ne-filozofskega nakladanja… na nekaj tvojih bolj subtilnih iztočnic… a kaj češ… če parafraziram tale stavek – – I ain’t much smart, but I lift heavy weights”

      Cheerio!

     • dob

      Tudi tako lahko gledaš na moj blog, nimam nič proti!
      Le da bloga ne pišem za debato, Je pač obvestilo.
      Tudi z osmrtnicami na oglasni plošči pred cerkvijo ne debatiramo, ker so tam kot obvestilo.
      Če debatiramo z njimi ali ne – so ljudje, ki so umrli, vseeno mrtvi!

      Sicer pa – s kučanom nihče ne debatira. Nihče tudi ne zahteva od njkega naj pojasni svojo vizijo, javno, tazloži kaj je s to njegovo demorkacijo, s katero bi rad pobil 1/2 državljanov lastne države! Naj jasno pove. Naj v Ustavo zapiše, d aje treba razrednega sovražnika pobiti!
      Ne pa da je v Ustavi zapisana demrokacija, pa to še zdaleč ni.
      Napiši, da je to diktatura, in da si ti, kučan, njen dosmrtni diktator, da bomo v izhodišču vedeli kaj smo. Poleg tega je to resnica. Ne lagati!
      kučan torej vodi to državo skrivaj, ne da bi ga kdo javno pooblastil za to. če ga je, naj to pove jasno in glasno! Recimo takole: večina je izglasovala diktaturo! In zato smo diktatura in jaz sem diktator, ne spoštujem ustave in moje inštitucije ne spoštujejo ustave temveč lakajo na moja navodila.

      No, in jaz imam druga navodila!

      Mene ni nihče pooblastil za karkoli – nikomur nisem nevaren, nisem politik, nočem niti biti. Nisem politik, nimam
      orožja, nič vojske, nič trankov, nič policije, noč inštitucij, ki jim komandiram, sploh pa ne sodišč!

      Jaz samo pišem blog. Moj blog je obvsetilo!
      Ovestiulo pokažeš, z njim pa ne debatiraš.
      Z Bogom lahko debatiraš, z mano pa o teh stvareh ne moreš. Tudi Bog ni z mano debatiral o teh rečeh. Je takoj vedel, da o tem ne debatiram z nikomer, Resnica ni nekaj, kar Bog ustvari, Resnica je to, kar Telo naredi!
      In Telo naredi. Ker je taka Zavest, ki Resnico ustvari.

      Samo Partija dela svojo resnico sproti in kot se ji sprdne. Niti Bog tega ne dela!
      Zato pa je kučanova resnica en kurc vredna. Bog je tiho inr posluša to, kar mu povem. Jaz mu pa vse povem! Sem te vrste izdajalec.
      Pozna Moj Namen in se z njim strinja, ker je to Njegov Namen!
      Preprosto, da bolj ne bi moglo biti.

      Komunisti debtairjao celo z Ustavo! Če jim ni všeč, jo pa spremenijo. Mislijo, da lahko tako delajo Resnico in je takšna, kot jo oni sami hočejo, kot jo potrebujejo in kot jo zahtevajo.

      Ne, ni!

     • Felikss_AH

      Ma jaz se strinjam s tvojimi pogledi… samo hebi ga… ko pa je že od pradavnin tako da je krivic in sranja za cca 97% ali celo 98.9 %… Bog pa prepušča “samoupravljanje” kar nam… da ni Bog slučajno Slovenaćki Komunist… ali pa kakšen njegov samovoljni Komisar zganja samovoljo.

     • dob

      Ni neumen in ni komunist. Je samo Oče vsem.
      Ni lahko biti Bog, če to nisi in ni lahko, tudi kadar si.

 • Artur

  Mater a je lahko kdo še bolj usekan ?

 • šmentanamuha

  LGBTQ-trans človečnjaki mislijo, da lahko kršijo božanski red in se posmehujejo Stvarniku. Ko pride čas, bodo videli, kaj pomeni kršiti božanske zakone. Zame so samo pomilovanja vredni izgubljeni primerki človeške vrste.

  • Felikss_AH

   Ne šmenta… nobenega pomilovanja… škodljivce se zatira ne pa pomiluje

 • večni srb

  Ta tip je kompletni idiot ali pa se je samo nerodno zagovoril, zgled še ni nikoli povohal svoj drek in razmislil od kod vse to pride na svet.

  Matermica je zelo čudna zadeva, tehnično gledano bi jo mogoče še lahko presadili iz ženske v moško telo, ampak popolnoma sem prepričan, da nobeno zdravilo proti zavrnitvi tujih celic ne bi pomagalo in bi moški takoj zbolel za rakom ali še kaj hujšega. Notranji organi ženske so načelno na las podobni moškim, ampak struktura celic je pa bistveno drugačna, sleherna molekula ženskega DNK namreč vsebuje kodo, ki se taveda oziroma pri rasti vseh celic telesa upošteva reprodukcijske funkcije, ki jih moška DNK ne rabi in jih zato ne vsebuje. Posledica je recimo že ritem bitja srca, ki potiska kri skoti ožilje rahlo drugače, moško srce enostavno ni dovolj močno, da bi lahko bilo za dva, čeprav smo bistveno močnejša vrsta. Ne gre za moč, sila je tudi v drobnih tresljajih, ki stalno dodajajo pritisk v drobne kapilare notranjih organov, ki jih moško telo ne more tvoriti in imamo zato več prostora za bolj preproste in robustne kosti in mišice. To pač niso lego kocke, biologija ni Disneyeva risanka.

 • Oregon

  je pa tudi pri nas veliko podobno usekanih

 • Anton

  in taka kreatura naj bo bodoči predsednik ZDA, kaj se vamje popolnoma utrgal, pa saj človek niti ne ve al je moški in ženska, ves je zbegan in kako naj potemtakem če še pri sebi nima poštimano pod ostrešjem vodi najmočnejšo državo sveta? Putin se vam pa reži kot “pečen maček”

  sarkazem press

 • alojz

  Saj še tudi Švarci v tistem filmu zanosil. Kaj se čudite. Takrat še ni bilo zakona o splavu pa je moral otroka rodit. To je pa malo težje kot delat.

 • alojz

  Ta kandidira za predsednika? Je videl, da so v EU sami takšni na funkcijah in vodijo Evropo v propad.

 • Felikss_AH

  Izgleda nekam mogoloidno… ali kakor se že temu reče… oseba s posebnimi potrebami

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Ampak takih ne smete podcenjevati zaradi njihovih zblojenih idej, ker to želijo za vsako ceno vsiliti celotni družbi, z represijo, pranjem možganom najbolj ranljivim otrokom, najstnikom – jih reprogramirajo že v vrtcih in šolah, preko TV (risanke, reklame, informativne odaje, filmi), interneta in ostalih medijev.

  Te njihove Zblojene ideje niso samo nevarne ker so zboljene, ampak ker ti ljudje silijo v politiko in s političnim aktivizmom vstrajajo za vsako ceno, da spremenijo družbo.
  Če ste brali George Orewll 1984 veste da so določene države kot Kanada podbne temu z njihovimi uradi in zakonodajo,

 • Vince Blake

  Žalostno, a resnično, da je med vsemi demokratskimi kandidati še najbolj “pri sebi” Creepy Uncle Joe (Biden). In če je Biden še najbolj “diht” med vsemi, pove to dovolj o kvaliteti demokratskih kandidatov.

  Za silo bi še nekako prebavil Tulsi Gabbard, kongresnico iz Havajev in Andrewa Yanga. Četudi je Yang govoril neumnosti o univerzalni zdravstveni oskrbi tudi za migrante, ki niso v njihov zdravstveni sistem vplačali niti centa.

  Vsa ostalo je pa gnoj, nevreden sploh razmisleka, da bi jim dal glas.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Bo Trump spet zmagal.

 • Clemen J.

  Levičarji z dneva v dan dokazujejo da so malo retardirani

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!