fbpx

[Video] Donald Trump ne pusti da bi Američani podlegli mračni propagandi liberalnih medijev!

Še zadnji predvolilni shod predsednika ZDA Donalda Trumpa v Michiganu (foto: EPA)

Dan ameriških volitev je (že skoraj) tu. Dan na katerega je čakala vsa Amerika, napetost pa narašča tudi drugod po svetu. Predsedniška kandidata Donald Trump in Joe Biden sta po napovedih tesno izenačena, mnogo analitikov je mnenja, da ni še nič odločeno. Trump se zdi močnejši kot kadarkoli in še zadnje trenutke namenja temu, da bi pridobil še kakšnega volivca. Udeležba predčasnih volitev je bila sicer rekordna, svoj glas je oddalo že vsaj devetdeset milijonov državljanov in državljank Združenih držav Amerike.

Ta človek je stroj,” je dejala voditeljica medijske hiše Fox Laura Ingraham, ki se pripravlja na poročanje o poteku današnjih volitev v Združenih državah Amerike. In ob tem še dodala, da je njegov nečloveški urnik prikaz tega, v kakšnem slogu je predsednikoval zadnja štiri leta. “Vse skupaj nas spomni na to, zakaj je zmagal na prejšnjih volitvah in tako ravnanje se Trumpu tudi obnese,” je potrdila. Anketa je namreč pokazala, da Donald Trump vodi v petih zveznih državah, ki lahko s svojim nagibom v določeno smer popolnoma spremenijo izid volitev. V treh izmed teh držav pa se približuje svojemu tekmecu Joe Bidnu. “Če z njim pomete še v teh treh državah, je zmaga njegova,” je pojasnila situacijo Ingrahamova.

Po Trumpovi diagnozi – ko je pred tedni zbolel za covidom-19 in je po hitrem postopku zapustil bolnišnico – so mu strokovnjaki z levice, mediji in demokrati odsvetovali nadaljevanje kampanje, češ da je prenevarno. Vendar pa se je Trump zavedal, da gre za najbolj pomembne volitve v tem času in kako pomembna je njegova kampanja. Zavedal se je, da mora biti prisoten med ljudmi, da ga ljudstvo vidi in da ne podleže črnogledi Bidnovi propagandi, ki je bila podprta tudi z mnogo mediji.

In kako so se odzvali na njegovo požrtvovalnost Trumpovi sledilci, volivci in podporniki? Njegov trud so poplačali s tem, da so ga podprli v vseh možnih vremenskih razmerah, med drugim tudi z improviziranimi karavanami. V Arizoni se je tisoč petsto vozil raztezalo v dolgih kilometrskih kolonah, v San Diegu so mu priredili parado, množica ljudi ga je pričakala tudi v Pensilvaniji in Minnesoti, še včeraj pa tudi v Georgi, Miamiju in Michiganu.

Medtem pa se priljubljen kandidat Kitajske, Silicijske doline in Wall Streeta oglaša s svoje poti, ki je podprta z istimi norci, ki so leta 2016 pustili na cedilu kandidatko za predsednico, Hillary Clinton. Ne deluje mi prav samozavestno, je proti Trumpu naperjene Bidnove nastope,” komentirala Foxova voditeljica. “Trumpu ni mar za Bidna, njemu gre za ljudi,” je opisala posnetek na katerem je Trump priznal, da ne upošteva vedno usmeritev Washingtona zato, ker je bil izvoljen, da se bori za svoje ljudstvo, za katerega se bo boril še močneje.

Govorili so nam, da strela ne udari dvakrat, a mediji in levica so spregledali, kaj se v resnici dogaja. Možica, vzdušje, karavane, tudi na čolnih. Vse to se dogaja, pa če mediji poročajo o tem ali pa ne. Ne glede na to, kakšen bo izid volitev, je ena stvar gotova. Gibanje Amerika najprej (America first movement) je tu in tu bo tudi ostalo, s temi besedami je Ingrahamova zaključila prispevek. Ali je imela prav in bo volitve ponovno slavil Trump, pa bo znano že kmalu.

 

Sara Bertoncelj