[VIDEO] Grozljivo: Migrant zgrabil dojenčka in ga želel vreči v policiste

Stanje v Grčiji je vsak dan bolj kaotično in grozljivo. Migranti so po številnih pretepih s policisti sedaj šli še korak dlje. Ker je policija želela migranta prijeti, je nasilnež zgrabil dojenčka in grozil, da ga bo vrgel v policiste. 

Migranti so se tokrat spravili na dojenčka. V spopadu med policisti in migranti je eden od slednjih naenkrat dvignil dojenčka v zrak in začel groziti, da ga bo vrgel v policiste. V pristanišču Piraeus se je tako odvijala prava grozljivka.

Šokantni video posnetek prikazuje skupino migrantov, ki se zoperstavljajo policistom. Naenkrat pa moški v zeleni majici novorojenčka dvigne nad glavo in ga grobo trese v zraku, poroča britanski Mirror.

Najprej razbijal, potem pa zgrabil dojenčka
Nekaj migrantov je poskušalo moškega ustaviti, vendar neuspešno. Migrant je policistom tako bizarno začel groziti po tem, ko so ga ti poskušali prijeti, ker je hotel razbiti avtomobil. Na koncu je enemu od prisotnih dojenčka le uspelo rešiti in ga vrniti mami.

Vse več incidentov v Grčiji
Po poročanju svetovnih medijev na grški meji pogosto prihaja do incidentov med migranti in policisti. Ker slednji prebežnikov ne spustijo čez mejo, so ti čedalje bolj nasilni, zato prihaja do napadov na policiste. V četrtek je denimo skupina 40 migrantov začela pritiskati na grške policiste in zahtevala odprtje meje.

N. K.