fbpx

[Video] Grozljivo! Nestrpni migranti na Švedskem pričeli obračunavati celo z upokojenci!

Foto: YouTube

Prejšnji petek je bilo mogoče videti, kako “spoštljivo” se znajo migranti obnašati do starejših ljudi. Spravili so se namreč nad upokojence v obmorskem mestu Lysekil na Švedskem, tako da je med njimi izbruhnil pretep. Medtem ko smo vajeni, da oblasti prikrivajo takšne vrste incidentov, je na dan prišel posnetek, ki prikazuje, kako migrant pretepa starejšega moškega po obrazu. 

Vse je začelo potem, ko je pričelo več mladih migrantov povzročati težave zunaj restavracije, navaja Sverige Radio. Razbili so okno restavracije in napadli starejše goste, ki so se soočili z njimi.

Letele so žaljivke in grožnje
Posnetek kaže, kako je situacija eskalirala; konkretno prikazuje nasilnega migranta, ki se je spravil nad starejšega moškega in ga udaril v obraz, potem ko je bil pozvan, naj se umiri. Prav tako pa je mogoče slišati žaljivke, kot je “cipa”, in grožnje mladega Somalca, ki lastniku telefona grozi, da naj nemudoma preneha s snemanjem, če želi obdržati mobitel.

Napeta situacija se je umirila šele po prihodu policije. Po navedbah Voice of Europe še ni znano, če je bil kdo aretiran, na srečo pa ni nihče utrpel hujših poškodb.

N. Ž.