fbpx

[Video] Johna Boltona in njegovo knjigo o Trumpu podpira umazani kapital? Videli so ga v državi, ki financira terorizem!

John Bolton (Foto: epa)

Nekdanjega Trumpovega svetovalca za nacionalno varnost Johna Boltona so kamere ujele v Katarju – državi, ki je na seznamu financerk islamskega terorizma. Katar je mimogrede izdatno financiral izgradnjo slovenske džamije.

23. junija bo kontroverzna knjiga nekdanjega svetovalca ameriškega predsednika Donalda Trumpa Johna Boltona v prodaji, česar niso uspeli preprečiti niti v Beli hiši.

Knjigo mnogi nasprotniki Trumpa ocenjujejo za pravo “bombo”, ki bi lahko resno spodnesla njegovo ponovno izvolitev za predsednika ZDA na letošnjih volitvah.

Toda v ozadju so močne interesne in finančne skupine, ki si želijo, Trumpove ponovne neizvolitve. Aktualni ameriški predsednik je namreč velik trn v peti globalnim centrom moči, islamskim državam, Kitajski … Zato ni nič nenavadno, da so nekdanjega Trumpovega svetovalca Boltona pred plasiranjem njegovih knjig v prodajo, ujeli prav v Katarju – arabski državi, ki je mimogrede tudi na seznamu financerjev islamskega terorizma.

Rok Krajnc