fbpx

[Video] Krutost Palestincev ne pozna meja: Tako brutalno so se sredi ulice spravili nad bika pred zakolom!

Foto: ABC

Muslimani so primorani, zaradi arhaičnih verskih razlogov, živali zaklati na popolnoma nehuman način, obenem pa nasilje nad njimi mnogokrat izvajajo tudi že pred samim zakolom. Po svetovnem spletu je zaokrožil videoposnetek, ki prikazuje skupino Palestincev, ki kar sredi ulice mučijo bika. 

Islam je vera, ki je zelo surova do živali, čeprav nekateri njeni pripadniki in podporniki želijo prikazati drugače. Slednje se kaže že v tem, da islam od svojih vernikov zahteva, da se živali zakolje na brezobziren in nehuman način. Pogoji namreč določajo, da mora biti tisti, ki žival ubije, nujno musliman, v procesu pa se mora strogo izogibati omamljanju živali. Živali morajo biti tako žive, ko jih zakoljejo s prerezom vratne žile, kar jim povzroča nepredstavljive muke.

Bika mučili kar sredi ulice
Kot da že sam postopek zakola ne bi bil dovolj krut, se muslimani nad živalmi mnogokrat znašajo tudi pred njegovo izvedbo. V zadnjem času je v navezavi na slednje veliko odzivov sprožil zlasti videoposnetek, ki prikazuje, kako skupina Palestincev še pred usmrtitvijo kar na ulici muči nič krivega bika. Slednjega namreč spravijo na tla kar s pomočjo brc in ovijanja vrvi okoli njegovih zadnjih nog. V povezavi z omenjenim videoposnetkom, ki jasno potrjuje, da krutost muslimanov ne pozna meja, je eden izmed uporabnikov na Twitterju zapisal: “Palestinski muslimani so še pred halal zakolom pretepli bika. Zakaj so ti ljudje tako grozni do živali?

https://twitter.com/AmschelMerovich/status/1137745048043380736

M. D.