[Video] Krutost Palestincev ne pozna meja: Tako brutalno so se sredi ulice spravili nad bika pred zakolom!

Foto: ABC

Muslimani so primorani, zaradi arhaičnih verskih razlogov, živali zaklati na popolnoma nehuman način, obenem pa nasilje nad njimi mnogokrat izvajajo tudi že pred samim zakolom. Po svetovnem spletu je zaokrožil videoposnetek, ki prikazuje skupino Palestincev, ki kar sredi ulice mučijo bika. 

Islam je vera, ki je zelo surova do živali, čeprav nekateri njeni pripadniki in podporniki želijo prikazati drugače. Slednje se kaže že v tem, da islam od svojih vernikov zahteva, da se živali zakolje na brezobziren in nehuman način. Pogoji namreč določajo, da mora biti tisti, ki žival ubije, nujno musliman, v procesu pa se mora strogo izogibati omamljanju živali. Živali morajo biti tako žive, ko jih zakoljejo s prerezom vratne žile, kar jim povzroča nepredstavljive muke.

Bika mučili kar sredi ulice
Kot da že sam postopek zakola ne bi bil dovolj krut, se muslimani nad živalmi mnogokrat znašajo tudi pred njegovo izvedbo. V zadnjem času je v navezavi na slednje veliko odzivov sprožil zlasti videoposnetek, ki prikazuje, kako skupina Palestincev še pred usmrtitvijo kar na ulici muči nič krivega bika. Slednjega namreč spravijo na tla kar s pomočjo brc in ovijanja vrvi okoli njegovih zadnjih nog. V povezavi z omenjenim videoposnetkom, ki jasno potrjuje, da krutost muslimanov ne pozna meja, je eden izmed uporabnikov na Twitterju zapisal: “Palestinski muslimani so še pred halal zakolom pretepli bika. Zakaj so ti ljudje tako grozni do živali?

https://twitter.com/AmschelMerovich/status/1137745048043380736

M. D.

 • trumpet2018

  izrodki ćloveške rase

  • stane

   V Bosni in v Grciji so v dekico zavili mrtvi psicki,ki sta bili posiljeni. Ugotovil veterinar. V Parizu je divjak vrgel skozi okno franc.buldoga,ker mu je sel na zivce je povedal divjak. Psicek je umrl. Po Svedskih mestih divjaki lovije pse in jih mucijo ter koljejo. Na sodiscu recejo, da so jim skrajsali muke,ker se jim je zdelo,da je bil kuza bolan. Prekleta golazen!!!!

 • Darth Vader

  saj znamo biti mi belci tudi kruti :) sicer ne tisti, ki se deklarirajo za LGTBQ, kristjane, progresivce in liberalce…..ostali pa se z lahkoto hihitamo, ko gledamo, kako cvilijo levičarski poženščeni borci za pravice živali…….btw bika so že pojedli :)

 • ZatonMesecnikov

  Da jim hebem mater pokvarjeno. Če me kaj zrevoltira me to zrevoltira.

  Zapomnite si, to kar uvažajo levičarji, nima nobenega odnosa do živega. Ne do ljudi, ne do živali. In ostale narave.

  • karlina

   TOČNO TAKO !!!!!!!

  • stane

   Prav imas.

  • McBobo

   Takole, kot so zbrcali žival, bodo oz. že brcajo EU prebivalce, kjer lahko.

   • Zgornji

    AAAMEEENNN !!! ! !!! AMPAK, NAIVNEMU IN NEUMNEMU FOLKU TO NIKAKOR NI JASNO !!! ! !!! BO OČITNO MORALO ZAČETI BOLJ POKATI, DA SE JIH BO VSAJ MALO VEČ PREBUDILO …

  • lili pili

   Zidje imajo enak obred klanja, kaj bos na to povedal…

   • ZatonMesecnikov

    Nisem videl v Tel Avivu nikogar, ki bi ob glasnem navdušenju krvoločne množice brcal ubogega bika oziroma ga kar vsi brcali in mučili.

    To delajo tvoji levičarski zavezniki mohamedanci, lili. Pa itak so to levičarji počeli z ljudmi maja in Junija 1945…

    • lili pili

     Si v zatonu…

     • ZatonMesecnikov

      Zato te ne ganejo takšni prizori, ker to ste počeli Borci ZZB z živimi ljudmi leta 1945…

   • Dragana P

    Nevem zakaj tako sprenevedanje. Sem absolutno proti mučenju zivali in pretepanju itd. Kaj se pa dogaja na nasih kmetijah ko je čas kolin. Nekje se ze uporabljajo pistole za omamlanje pujskov v veliki večini pa noz in direkt v srce ali v vrat da izkrvavi.

    • lili pili

     Se pridruzujem, samo ta clanek je hotel samo migrante prikazat kot divjake, v bistvu smo pa vsi…..

 • xtc

  No tole so “prijatelji” LGTBjevcev,komunistov,socialistov in progresivnih anarho liberalom.
  Upam le ,da začno njihovi kolegi tudi z njimi početi podobno,čim prej.

  • Zgornji

   Da, to je njihov lasten strel v svoje koleno ki si ga lepo pripravljajo …

 • Slovenec

  Saj so živali boljše kot ljudje.

  • karlina

   Oh ,seveda-1000000x boljše, to je dejstvo, zato je moja najboljša prijateljica in zaščitnica, zavetnica, naša draga psička !!!!!!!

 • Marija

  Grozni so do vsega.Še do sami sebe.!kaj je s to raso narobe da se ne kultiviran.Vse kar je lepo in dobro uničijo.Res se jih lahko primerja z zvermi.Ali so ostali gensko na tej stopnji razvoja?Sprašujem,ker ne razumem,da morajo vse pobiti?Saj se tudi med sabo ne marajo.Ali se niso dosegli evolucije civilizacije?

  • karlina

   1000000 let za OPICAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • stane

   Uporabljajo zakon mocnejsega na najbolj primitiven nacin.
   Mentalno so zaostali. Za mene so to dusevni spacki.
   Bral in gledal sem,kako je budala odsekal roko v zapestju 10 letnem otroku,ker ga ni ubogal naj ubije nevernika,ki so ga ujeli.
   Zaklal je v Nemciji, na peronu ,svojega otroka in mater,zaklal je svojega prijatelja,ga skuhal,pojedel,posusil njegove kosti in jih prebarval. Da ne govorim kako je koncala v Italiji nesrecna lepoticka stara samo 17 let,Pamela. Vemo s kom imamo opravka. Z ljudozerci.

  • Zgornji

   TA ARABSKI ROD SE JE POKVARIL ŽE PRED JEZUSOVIMI ČASI , … IN BO KMALU ODSTRANJEN IZ TEGA PLANETA !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

  • kalavnik

   Koran pravi, da je potrebno vernike ali ubiti, ali jih prisiliti da sprejmejo islam, ali pa jih narediti Dimije, torej suznje.
   Suniti iz Siiti se ne marajo, ker slednji ne priznavajo nasledstva po mohamedu.
   Jaz muslimane razumem, ker z njimi zivim, poznam koran, sakhit bukarije, hadithe in ostale spise.
   Ni hujsih primitivcev kot so oni pane ker bi to zeleli, tako jim je paz zapovedano. Cez bozje besede

   Nikoli ne bo nic drugace, ker je tako zaukazano v koranu. Clovekove pravice in levicarji so trdno na njihovi strani, lahko delajo kar jim je volja, nekaznovano. In tako bo tudi v bodoce. poljska, ceska, madzarska, slovaska so drzave, kamor se splaca odseliti. Samo moje skromno mnenje, ce govorimo o evropi.
   Reformacija islama ni mozna, ker je vse spisano z bozjo besedo, ravno tako seriatsko pravo. Tu se ne spreminja nic ze stoletja.
   Samo en primer govora arabskega intelektualca leta 2015 v linku…
   Vsakomur ki pozna islam je jasno, da se muslimani ne smejo integrirati. Vsak musliman sovrazi vse, kar ni islamskega. PIKA, ne bom nasteval naprej….

   https://www.youtube.com/watch?v=DKSKUIjBiM0

 • Marija

  Kot volkovi groza ali so res na tej stopnji razvoja.

  • Dada

   Tako je. IN v Španiji so kristjani stoletja kruti do živali. Najprej samo ranijo bika, da ga bikoborec muči, da ne more več napasti, na koncu ga zmagoslavno zabode. IN množice že stoletja hodijo na bikoborbe v ŠPaniji in tja hodijo turisti iz celega sveta. TOREJ kristjani so enaki ali še slabši, ker imajo bikoborbe dolgo tradicijo. DOBRO OGLEDALO kristjanom, predvsem DVOLIČNIM

 • Dragan Krstič

  Muslimanski otroci krutost pijejo skoraj že z materinim mlekom. Poglejte sliko in videli boste tudi otroke, ki uživajo v mučenju bika. Na tržnicah koljejo živali kar pred očmi kupcev, tudi otrok, bičanja, sekanja rok, nog, obešanja ter obglavljanja so na javnih mestih in stadionih, oblast pa celo plakatira in reklamira ta grozodejstva, ker je v šeriatskih državah to edini način zabave. Ob teh dogodkih gledalci navijajo, ploskajo ter glasno spodbujajo izvrševalce kazni.

  • stane

   Prekleta golazen. Naj pocrkajo cimprej in cimvec.
   Govoril sem z zmernim muslimanom,ki mi je povedal,da ga je oce ucil to kar nas nasa vera uci. V slucaju,da mu je zivljenje ogtozeno,lahko napadalca ubije.
   Tile radikalci,ki prihajajo v Evropo niso muslimani,ampak zlocinci,ki se izdajajo za muslimane. V resnici so zlocinci s ponarejenim-ubijalskim muslimanstvom,ki nima nic skupnega s pravim muslimanstvom,ki ogrozajo tudi prave-zmerne-civilizirane muslimane,ki niso usmerjani v nasilje,ubijanje.

   • cosmosjasnovidec

    Če mene napade muslimanska golazen ga bom tudi ubil brez kakršnega koli pomisleka čeprav bi ga kot poznavalec borilne veščine lahko samo onesposobil in to samo zato ker imam te nesnage že poln kurac še posebno ko vidim in prečitam kaj takega kot je sedaj tukaj.
    Sedaj me je spet tako razpizdilo,da ne bom mogel spati.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • rubec

     hehehe

    • jakob kovač

     Ti si bolj nor od najbolj norega norca ki bi mu naredil krivico če bi ga primerjal z tabo -obesi se čimprej,saj za take norce ni prostora na svetu!

     • cosmosjasnovidec

      Tako mnenje imam jaz o tebi driska levaška zabita in mi sploh ni jasno kako to,da že nisi naredil samomora.
      Če se ne bi rad obesil se pa vrži pod deroč vlak.
      Tvoj stari bedak je bil še bolj usekan,da te je spoval skupaj oziroma te je zdrkal na lopato pa spermo vrgel v ogromno luknjo tvoji stari čefutarski kurvetini.
      Pri tem opravilu je tudi prišlo do deformacij zato si se pa ti zvalil kot deformirano prizadeta oseba.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

 • Dragan Krstič

  Muslimani sovražijo pse in tisti ki ste že letovali v Turčiji ste verjetno opazili kako nagonsko potepuški psi začutijo kdo so tujci iz Evrope ter se jim dobriksjo ker prosijo za hrano in se pustijo božati. Od Turkov pa bežijo stran ker vedo da bodo dobili brco ali kamen.

  • karlina

   Oprosti, mi še na kraj pameti ne pride, da bi šla v Turčijo,niti slučajno, niti pod razno, v muslimansko drzavo-NIKOLI IN NIKDAR !!!!!1

   • abc

    Prvo moreš za karto imet, da lahko greš. Ti pa za dlje ko do tatov Hrvatov itak nimaš.

    • if

     Očitno Karlini projicirate kar nimate in kar ste.

    • Zgornji

     Jaz pa imam za karto do tja, Ampak k takim Zlobnežem hoditi me je pa tudi povsem minilo zadnja leta !!! ! !!!

     • Steiermark

      Žal, za obisk dežel halalcev in mohamedovih klavcev, v Sloveniji ne rabimo karte, ker so nas prav ti , v zadnjih nekaj letih (začelo se je pa z letom 1918, ko so nas srbi okupirali), preplavili in so pvsod, kot konjse fige ter se jim z ali brez karte, nimamo kam izogniti!

    • sašo

     Cene v Turčiji so nižje kot na Hrvaškem…malo bršeš v temo, Srbin.

     • abc

      Avionska karta ni ravno zastonj. Pot z avtomobilom pride pa tudi 3x dražje kot na hrvaško. Ej Saša bre, nije ti Turčija u Hrvatskom komšiluku.

     • sašo

      haha, malo morgen..sodelavka je ravno da dopustu, sicer v Grčiji, 7 dni, 3 osebe,hotel, all inclusive, letalo tja in nazaj, Grac..900 € ;) . Na Hrvaškem če greš bolj na jug, samo za cestnine,trajekte, parkirnine in benzin zapraviš 200 € ..apartma v sezoni za 7 dni..od 80-100 €..pa smo že na tej ceni kot so oni an dopustu..ravno zaradi cen več ne hodijo na Hrvaško ;) . Že dve leti, lani so bili v Španiji, ceneje kot bi bili na Hrvaškem ;) . Imaš pa Turčijo trenutno last minut, za 250 € hotel s 5-timi zvezdicami all inclusive ;) Ti še očitno v Jugi živiš, ko verjameš da je vse naokoli dražje kot na Hrvaškem .

 • Morala

  Kdor je brutalen do živali, je do ljudi še hujši!!

  • Dada

   Tako je. IN v Španiji so kristjani stoletja kruti do živali. Najprej samo ranijo bika, da ga bikoborec muči, da ne more več napasti, na koncu ga zmagoslavno zabode. IN množice že stoletja hodijo na bikoborbe v ŠPaniji in tja hodijo turisti iz celega sveta.

   • slosin

    si bla tam tudi ti? Si jedla bikova jajca?

    No, pa ne povezuj tega prebveč s krščanstvom.
    Bikoborbe so bile del stare grške kulture npr. Atlantidske, Minojske, pa tudi Perzijske, Etruščanske, Rimske… V Španiji jo poznajo še danes…

    • stane

     Kdo so Spanci?
     Narod brez vere?
     Vsi tisti,ki so nagnjeni k nasilju do zivali in ljudi ( razen v samoobrambi) so morilci,ne glede na vero.
     Ce nekdo nasilje razlaga s tem,da je to nekdaj bilo,zivi v svojem se vedno primitivnem svetu.

 • Janka Kranjka

  To so gnojnice brez primere! Zravnat z zemljo povsod vse, kjer ta sprevržena in umazana ideologija (beri: religija) dominira.

 • Olga101

  Vrniti jim je treba z isto mero!

 • Dada

  TOLE si dobro poglejte IN spomnite se na stoletja bikoborb v Španiji… In turisti z vsega sveta so hodili tja na bikoborbe. Španci so kristjani in stoletja najprej mučijo , ranijo in na koncu bik umre v mukah…..
  Tako, da krščansko dvoličnost vedno najde svoje OGLEDALO.

  • lokec

   Tam biku niso vezali nog, bil je boj.

   Tvoji predniki so govedo ubijali z kladivom in rezanjem vratov. Pištol za omamljanje takrat še ni bilo.

  • šrauf

   dadice , sem kar presenečen ,da ne goniš bele garde, no neumnost pa še kar. Povej mi kje v Svetem Pismu,piše o bikoborbah. Španija že dolgo ni več katoliška država, pa naj bikoborbe socialistični progresivci prepovejo,če so že uzakonili istospolne poroke…. Nesramno manipuleraš kot ,da so bikoborbe del krščanstva ,oziroma da jih gledajo samo kristjani. Da so bikoborbe okruten “šport” se strinjamo mnogi kristjani kot ateisti….dadice ,ogledalo si nastavila predvsem svoji DVOLIČNOSTI in zlobi.

  • karlina

   papapapapapapagajkaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • stane

   To so izmecki krscanstva.

 • FORT WORTH

  Ta religija razume samo jezik nasilja.
  Ce je turist v muslimanskih drzavah udelezen v nesreci, je avtomatsko kriv in nosi vse posledice.
  Razlaga je taka : ce ne bi prisel v naso drzavo, nesrece ne bi bilo.

 • šrauf

  Ja no , to je postopek njihovega klanja živali. Bika so na ta način spravili na tla nato mu bodo spustili kri, vse v skladu s halal. Divjaki koljejo divjaško,kaj naj drugega rečem….srednji vek v 21.stoletju. Un gregec z Mladina ,ki ima ene par kocin na bradi je ful vzhičen, ko je spoznal novo kulturno pridobitev.

 • rubec

  Za te muslimanske pofukance je edino zdravilo atomska bomba. Če ne bi bile tako hudičevo drage, bi jaz dal za eno.

  • karlina

   Izjava dnev+++5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • stane

   Ena je premalo

 • Borut Stari

  Ljubljenci levice. Vsi se vedno spravljajo na nemočne in tiste, ki se ne morejo braniti. Mrhovinarji.

 • Dada

  Tako je. IN v Španiji so kristjani stoletja kruti do živali. Najprej samo ranijo bika, da ga bikoborec muči, da ne more več napasti, na koncu ga zmagoslavno zabode. IN množice , kristjani, že stoletja hodijo na bikoborbe v ŠPanijio in tja hodijo turisti iz celega sveta.

  • ZatonMesecnikov

   Te stvari ukinjajo v Španiji dadice.

   2x zapečeni po arabijah imajo pa naravno veselje do mučenja živih bitij.

   • stane

    Spanci tudi. Matadorjem je to poklic,narodu v uzitek.
    To je mucenje,ki ga ne zagovarjam. Opravicila in pojasnila ni. Ce bi to pocel moj brat,se ga odrecem.

   • stane

    Zagovarjas?
    Za mene so to dusevni spacki,mozganske razvaline. Ucijo jih ze pri 3 letih starosti.
    Pri 8-10 letih so koga ze zaklali ob prisotnosti svojih “uciteljev” klavcev.

    • ZatonMesecnikov

     Se strinjam Stane, njihove vrednote, kot pri nas radi rečemo “da si desc” so povsem nasprotne od naših, oblikovanih v 2000 + letih. Bolj si krut,, bolj pobijaš, bolj si “desc”, pri njih.

  • šrauf

   Jebenti ,si ti glupa !Daj se poduči ka je sploh bistvo bikoborbe…mnogo matadorjev je tudi končalo na rogovih bikov.

   Dadice , sem kar presenečen ,da ne goniš bele garde, no neumnost pa še
   kar. Povej mi kje v Svetem Pismu,piše o bikoborbah. Španija že dolgo ni
   več katoliška država, pa naj bikoborbe socialistični progresivci
   prepovejo,če so že uzakonili istospolne poroke…. Nesramno manipuleraš
   kot ,da so bikoborbe del krščanstva ,oziroma da jih gledajo samo
   kristjani. Da so bikoborbe okruten “šport” se strinjamo mnogi kristjani
   kot ateisti….dadice ,ogledalo si nastavila predvsem svoji DVOLIČNOSTI
   in zlobi.

   • Dada

    BISTVO BIKOBORBE JE, DA UBIJEJO BIKA , PO DOLGOTRAJNEM MUČENJU. A si mislil, da ga potem peljejo na urgenco in pozdravijo. TO JE TIPIČNA VERSKA DVOLIČNOST. Ne laži je ena zapoved…

   • karlina

    podpis

 • Steiermarkt

  Krutost muslimanov ne pozna meja: Tako brutalno so se sredi ulice spravili nad bika pred zakolom!

  SAJ SE BODO SE BOLJ BRUTALNO SREDU ULICE SPRAVILI NAD SLOVENSKE LEVICARJE KO UVEDEJO SERIJAT.
  Muslimani ne prenasajo svojih “prijateljev” iz levice, to pa zato ker levaki ne verjamejo v boga, pac pa v enakopravnost spolov in spolnih orientacijh. Te tri stvari pa se vernim muslimanom najbolj gnusijo…

  Tanja Fajon, upam da beres tole… nekega dne bo tvoj milni mehurcek iluzij pocil… in takrat bo hudo… zelo hudo… se najbolj hudo bo tebi, izdajalka.

  • šrauf

   No Valter ne bit tako radikalen …Tanja je nežna dušica.

   • Steiermarkt

    Tanja je izdajalski gnoj. Se lastno mater bi prodala za kariero.
    Najbolj mi je sla na zivce ko je med Orbanovim govorom delala ksihte in se spakovala.

  • karlina

   Tanja Fajon, upam da beres tole… nekega dne bo tvoj milni mehurcek iluzij pocil… in takrat bo hudo… zelo hudo… se najbolj hudo bo tebi, izdajalka.
   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Janez Kranjski

  nA TE PRASICE TREBA VREČI ATOMSKO BOMBO, DA BO ZA VSE VEČNE ČASE MIR PRED NJIMI.

  • karlina

   +5++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Zgornji

   Ne, ker bodo na Drugačen način odstranjeni dol iz tega planeta !!! ! !!!

  • kalavnik

   Najprej na levicarje. Moras priceti s fundamentom…

 • Dada

  NAJLEPŠE JE DVOLIČNEŽEM IN HINAVCEM NASTAVITI OGLEDALO.. . IN v Španiji so kristjani stoletja kruti do živali. Najprej samo ranijo bika, da ga bikoborec muči, da ne more več napasti, na koncu ga zmagoslavno zabode. IN množice , kristjani, že stoletja hodijo na bikoborbe v ŠPanijio in tja hodijo turisti iz celega sveta.

 • Dada

  NAJLEPŠE JE DVOLIČNEŽEM IN HINAVCEM NASTAVITI OGLEDALO.. . IN v Španiji so kristjani stoletja kruti do živali. Najprej samo ranijo bika, da ga bikoborec muči, da ne more več napasti, na koncu ga zmagoslavno zabode. IN množice , kristjani, že stoletja hodijo na bikoborbe v ŠPanijio in tja hodijo turisti iz celega sveta. CEL SPEKTAKEL ( za denar) o mučenju živali.

  • stane

   Izmecki krscanstva! Taki se naj bratijo z izmecki muslimanstva.

  • Observer

   Kristjani? Ja, seveda. Pokaži mi v Svetem pismu, kje imaš omenjeno, da Kristjani lahko počnejo bikoborbe? To nima nobene veze s Krščanstvom. Medtem ko imaš v koranu tole s halalom.

   Bikoborbe so ostanek poganske miselnosti starega Rimskega imperija, kjer so imeli gladiatorske arene in tako dalje. Ali pa recimo poganska kultura s Krete, kjer so preskakovali bike. Ne vem kdaj se je bikoborba razvila v Španiji, vendar je to ostanek te kulture oz. to je vedno bilo in vedno bo v človeku. Zakaj misliš, da imajo ljudje radi krute grozljivke, ali pa krvave akcijske filme, ali pa borbe v oktagonu, itd.? Eni imajo radi to, drugi pa imajo radi bikoborbe. Tudi sam verjetno rad gledaš takšne filme. Tako da malo pazi preden drugim nastavljaš ogledalo, da se ne boš sam videl v njem.

   Ljudje, ki jih je pokatoličila RKC širom Evrope, so obdržali svoje poganske tradicije in nikoli niso postali Kristjani. Postali so pa katoliki. Je razlika. Razlika je v tem, da krščanstvo uči, da se morajo kristjani ločit, medtem ko je RKC zahtevala po teokratsko, da morajo vsi postati katoliki, pa čeprav to nikakor ni mogoče. Večina njih se gre enkrat ali pa nekajkrat ne leto pokazat v RKC na njihove največje praznike, čez leto pa živijo kot vsi ostali ljudje, ateisti, pogani,… Če bi ljudje, ki hodijo na bikoborbe, postali Kristjani, se bikoborb ne bi udeleževali. Ampak razumem zakaj tako misliš. Ti misliš, da zato, ker je katolištvo prevladujoča religija v Španiji, da je potem vsak Španec avtomatsko katolik samo zato, ker se je rodil v Španiji. Ni vsak človek, ki se rodi v krščanski deželi kar avtomatsko kristjan, ker to ne gre tako. Še posebej, če njegova dejanja in besede razkrivajo, da živi ravno nasprotno in da noče imeti nič s krščanstvom. Drastičen primer: to je tako kot bi rekel, da je Max Modic (ravnokar bral o njegovi smrti na MMC) avtomatsko katolik ali pa Kristjan, zato ker se je rodil v Sloveniji in živel v Sloveniji. Pa sam veš, da to ni res.

   Ne nakladat v prazno, na pamet.

   P.S.: Bikoborci ne privežejo bika strahopetno za noge na steber (kot tile palestinski muslimani), da se lahko potem strahopetno izživljajo nad njim.

  • Zgornji

   Če bi Kristjanom taka početja pisala v “navodilih” , potem bi to res počeli kar praviš . Na srečo pa Pravi Kristjan Nikoli ne počne takih Grozodejstev kot ti opisuješ !!! ! !!!

 • Gilbert Beko

  Na Biku so še varni!Ko se na nas spravijo jih hitrost dela posesa!

  • Gilbert Beko

   Povej kdo si in kam greš!Da Vidimo zakaj smo te cepili!

 • Sloven”c

  Drhal

  • Gilbert Beko

   Ščit je naret!Masa ga lahko rani!

 • karlina

  Prekleta drhal, preklete zveri, prekleta banda hudičeva, no, levičarji, kje ste sedaj in kje ste tiste “humanitarne” organizacije za zaščito zivali. No, to je slika in prikaz, kakšne zveri spuščajo izdajalski levičarji v Evropo, še posebej slovenska-totalitaristična, radikalna banda, ki jo vodi iz ozadja, pravzaprav ze kar iz ospredja tovariš murgeljski, ki je GLAVNI KRIVEC ZA VSE, KAR SE NAM DOGAJA V SLOVENIJI IN SE NAM BO ŠE VEDNO DOGAJALO !!!!!! Tako je zloben, da se ga še Matilda izogiba in ga niti ne povoha, itak, saj se hodi zdraviti v Švico in menda celo v vojaško bolnico v Ameriko, kakor tudi vsi njegovi privrzenci in sluzasti podaniki !!!!!

  • Gilbert Beko

   To so naši sopotniki na planetu in mi jim pomagamo!

  • Dada

   O Karlina, spet si med nami. Kdaj so te pa izpustli iz norišnice ???, ha,ha,ha

   • cosmosjasnovidec

    Tebe pa ne bodo nikoli,ker ti ni več pomoči in ne moreš v človeško okolico in ravno iz tega razloga imaš dodeljeno doživljensko psihiatrično zdravljenje.
    Sicer pa kaj ti manjka saj lahko čepiš za računalnikom ter izražaš svoje bluzenjske nagone v javnost.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Dada

     Nauči se Slovenskega jezika, izražaj se jasno in oglasi se, ko imaš kaj povedati.

     • Zgornji

      No, tole, da se oglasiš ko imaš kaj za povedati , pa Bolj velja Zate !!! ! !!!

     • cosmosjasnovidec

      Hehehehe in ravno čefutarska zblojena lezbača mi pride ven z takimi kozlarijami.
      Moral bom kontaktirati tvojega psihiatra,da ti prepove čepenje za računalnikom.
      Če ne bi bila tako grda kot si bi ti prišel nabil mojega penisa v gobec z jajcami vred,ker fafanje obvladaš v nulo,kar si se naučila kot čefutarska kurvetina na ulici,ko so te porivali cigani ter šiptarji za te pa ni važno kako izgledaš.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

  • lili pili

   Ti kdo pa je kriv v evropi, da je toliko pofarbanih, pa komunisti niso nikjer niti blizu vlade….

 • Jernej Arko

  Sam da strašite in zavajate, halal meso je samo če žival umre hitro in brez trplenja, jo ubije žid, kristjan ali musliman, in ob ubitju omeni boga. To kar kle prikazujete neb noben musliman jedu.

  • cosmosjasnovidec

   Česa pa muslimanska nesnaga ne žre?
   Ta golazen žre vso svinjarijo katero imajo celo za specialitete zato pa so vsi mozoljasti ter zaraženi in prenašalci kužnih bolezni kot so AIDS,GONOREJA,SIFILIS ITD. pa vse tiste katerih naša medicina sploh ne pozna in ne more zdraviti.
   Muslimanske svinjadi se je najboljše na daleč ogniti,če pa drugače ne gre pa mu poslati šus v bučo.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Gilbert Beko

  7 milijard ljudi!To bo žrebanje!

  • Zgornji

   7,7 : 2 = 3,5
   Približno toliko jih bo pa ostalo , po Koncu sveta v Naslednjem Desetletju .
   Mir naj vam bo do tedaj .

 • Dada

  NAJLEPŠE JE DVOLIČNEŽEM IN HINAVCEM NASTAVITI OGLEDALO.. . IN v Španiji so kristjani stoletja kruti do živali. Najprej samo ranijo bika, da ga bikoborec muči, da ne more več napasti, na koncu ga zmagoslavno zabode. IN množice , kristjani, že stoletja hodijo na bikoborbe v ŠPanijio in tja hodijo turisti iz celega sveta. CEL SPEKTAKEL ( za denar) o mučenju živali.

  • Observer

   Trol. Sem že prebral tvoj umotvor. Daj še enkrat objavi, da boš ziher.

  • cosmosjasnovidec

   Kateri pameten razen navadnih izmečkov hodi na take bikoborbe razen tebe in tega prismuknjenega ABC kateri ti stiska pluse,ker ni čisti v buči.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Gilbert Beko

  Vse se vrača,vse se plača!

 • Antonius

  Zakaj šerijatarji nimajo kamele v svoji spalnici? Zato, ker jim zavzame preveč prostora v zakonski postelji.

  • cosmosjasnovidec

   Saj jih zato naskakujejo v prostorih zraven spalnic,če se tistim razcotanim luknjam sploh lahko reče spalnice.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  Prekleti svinjski muslimanski izmečki pa tudi ZDA in Rusija,da te nesnage ne zravna z zemljo in enkrat za vselej počisti z zemeljskega planeta.
  Upam,da bodo ti gnoji crkavali v največjih mukah preklete nesnage muslimanske.
  Mater sedaj me je šele prijela jeza tako,da bi jih vse pobil kot podgane kar tudi so.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • KAPIBARA

  Ko jih pa Izraelci tolčejo, pa zganjajo vik in krik..

  • Zgornji

   ZDAJ vsaj VEMO ZAKAJ JIH TOLČEJO !!! ! !!! KER SO TAKO ZLOBNI !!! ! !!!

 • murgl

  Pa saj ga niso mučili, samo obračali so ga proti Meki.

  • Zgornji

   To pa ni več smešno …

 • kalavnik

  Danes v vecji trgovini na tleh najdem bankovec za 1000 Dhs in glej ga zlomka, izkaze se, da ga je izgubil palestinec.
  Saj mi ne boste verjeli, ampak je res….

 • Zgornji

  Vsi tile mohamedanski pokvarjenci so bili takole zlobni že pred Jezusovo inkarnacijo !!! ! !!! Ravno zato pa so dobili zlobnega Mohija, ki jih je vse takole pošteno nalagal z svojim bednim zlobnim “Kuranom” ,,, !!! ! !!! In, kot vidimo, so od takrat postali Samo še toliko Bolj Zlobni !!! ! !!! Zato se bodo morali posloviti od tega planeta, ob Koncu sveta v naslednjem desetletju !!! ! !!! Žaaal. Amennn !!! ! !!! Mir vam bodi do Drugega Prihoda v naslednjem Desetletju, takoj za Koncem sveta .

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«

  • Get Smart

   Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature
   (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske
   in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz.
   kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov
   tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
   1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
   2.
   DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi
   čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš
   Milan KUćAN,
   3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.

  • Get Smart

   Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:

   USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji
   Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo
   presegla);
   – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija
   KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in
   si prisvojijo njegovo imetje.
   FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI –
   KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin
   in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca
   svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško
   POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je
   sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni
   kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.

   • Get Smart

    Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno
    upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim
    ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj
    MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM
    in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še
    spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le
    kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi
    za pranje možganov.

 • sašo

  Pederajsi muslimanki, za njih je značilno da se kot cigani , radi v grupah spravljajo na šibkejše. Multikulti napredek s srednjega veka, kaj rdeča golazen ?

 • lili pili

  Pozabili ste napisati da tudi zidje na enak nacin koljejo, pa da vidimo se komentarje na zide…

 • Hribouc

  Desna Evropa z Marakešem, Rdeča Evropa je z njimi, Vatikan tudi !

  PROPAD !

 • Aton

  Kar zanimiva nežna bikoborba.