fbpx

[Video] Lastnika hiše sta se napadalnim levičarskim nasilnežem postavila po robu z orožjem

Lastnika hiše v predmestju Saint Luisa, ki so jo začeli oblegati levičarski nasilneži sta se odločila, da bosta branila svoj dom in sta se z orožjem v roki postavila pred drhal, ki jo je odločni nastop hitro prepričal, da je opustila svoje protestništvo in se pobrala s privatne posesti.

V preteklih tednih je drhal po mnogih ameriškim mestih pod pretvezo protestov v imenu “socialne in rasne pravičnosti” izropala in požgala dobršen del trgovskih središč. Politiki in policisti so, ponekod tudi dobesedno, pokleknili pred drhaljo, ki se zdaj počuti vsemogočno in nad zakonom. Ker so mestna središča opustošena, se zdaj drhal očitno namerava lotiti tudi četrti, v katerih živijo premožnejši meščani, da bi zanesli “rasno in socialno pravičnost”, se pravi ropanje in uničevanje, tudi v te predele mesta.

Tako je včeraj skupina “aktivistov” vdrla na ograjeno območje v predmestju Saint Luisa. Lastnika prve hiše, ki so jo začeli oblegati “protestniki” pa sta se odločila, da bosta branila svoj dom in sta se z orožjem v roki postavila pred drhal, ki jo je odločni nastop hitro prepričal, da je opustila svoje protestništvo in se pobrala s privatne posesti. Zgodba je zaokrožila po socialnih omrežjih in mnenja so seveda deljena, del uporabnikov ploska lastnikoma, da sta se postavila po  robu drhali, del uporabnikov pa je mnenja, da bi se morala pokesati zaradi svojega “belega privilegija” in pustiti vandalom, da izropajo in opustošijo njun dom.

Demokracija