fbpx

[Video] Mati pustila 3-letno hčer v stanovanju, da je umrla od lakote! Znane grozljive podrobnosti – jedla je celo prašek za perilo

Marija Plenkina z malo hčerkico.

Iz Rusije prihaja naravnost grozljiva in pretresljiva vest. Mlada mamica Marija Plenkina je namreč priznala, da je ubila svojo 3-letno hčer tako, da jo je pustila za en teden v stanovanju, medtem ko je bila sama ves čas na zabavi. Deklica je umrla od lakote in žeje.

Med sojenjem so  povedali zelo pretresljive podrobnosti tega hudega zločina, zaradi katerega se zagotovo stre vsako srce. Deklica Kristina je bila tako lačna, da je jedla celo prašek za perilo.

Otroka so našli golega v stanovanju, polnem smeti v ruskem mestu Kirov, pojedla je le malo hrane, ki ji jo je pustila njena mati – jogurt in malo piščančjega mesa, poroča Daily Mail. 21-letna mati Maria Plenkina je celo izklopila vodo, preden se je odpravila na zabavo. Dekličino telo je namreč našla njena babica 47-letna Irina Plenkina, ki ji je prišla zaželeti srečen tretji rojstni dan in ji prinesla darilo. Takoj ko je videla svojo vnukinjo je poklicala reševalce ​​in policijo, a so na kraju lahko le potrdili njeno smrt. Otrokova babica je povedala, da je bila vsak dan v stiku s hčerko Marijo in da ji je povedala, da sta obe “v redu”, ni pa vedela krute resnice, da njena vnukinja umira sama v zaprtem stanovanju.

Mater pa zaradi okrutnega umora svojega otroka čaka do 8 do 20 let zapora. Sama pa je priznala, da je namerno zaklenila vrata stanovanja in se “noro zabavala” in ni pokazala nobenega obžalovanja. Le hladno je rekla, “da, odšla sem, zaprla sem vodo in jo pustila brez vode in hrane”.

Lana Božič