fbpx

[Video] Mlaka krvi na podzemni v Londonu: “To je za Sirijo”

Tokrat o novem terorističnem napadu oz. incidentu poročajo iz Londona. Na postaji podzemne železnice Leytonstone v vzhodnem delu Londona je neznanec z nožem grozil več ljudem, tri pa ranil.

V terorističnem napadu z nožem na postaji londonske podzemne železnice so bili v soboto zvečer okoli 19. ure ranjeni trije ljudje, med njimi eden huje, dva pa lažje. Napadalec je po pisanju londonskega časnika Evening Standard vpil: “To je za Sirijo”. Policija ga je po napadu prijela, poročajo tuje tiskovne agencije.

Imel je 7,5 centimetrov dolg nož
Priče so potrdile, da so videle moškega, ki je imel v rokah nož in je stal nad človekom, ki je ležal na tleh, medtem pa so številni bežali s centralne postaje v Leytonstonu.

Ko so napadalca prijeli in odpeljali s postaje, so številni prestrašeni Londončani nanj kričali in vanj metali različne predmete.

Policija je napad označila za “teroristični incident”, preiskava o napadu pa še poteka. “Grožnja terorističnih napadov ostaja visoka, kar pomeni, da so teroristični napadi zelo verjetni,” je po napadu sporočila britanska policija.

V. V., STA