[Video] Multikulti v praksi: Nigerijski raper, ki je kot migrant prišel na Švedsko in dobil državljanstvo, zdaj poziva črnce, naj začnejo pobijati belce

Jesse Ekene Nweke Conable (vir: twitter)

Nigerijski raper Jesse Ekene Nweke Conable, ki je leta 2008 dobil švedsko državljanstvo, je v svojem videu ostale črnce pozval k pobijanju belcev.

“Če katerikoli belec ali belka o vas govori slabe stvari – ga ustrelite!” je svoje občinstvo na YouTubu pozval nigerijski raper in youtuber, 22-letni švedski raper Jesse Ekeke Nweke Conable, ki je leta 2008 migriral na Švedsko.

Conable je po pisanju švedskega Samhällsnytta ustvaril Instagram račun Barasvarta (v prevodu “Samo za črnce”), ki dovoli spremljanje vsebine samo črncem. Na računu se pogosto pojavljajo slogani, kot sta “Črncem moč na Švedskem” in “J*beš belce”.

“Nadaljujte z vojno. Mi črnci bomo zmagali – postali bomo številka ena – nekega lepega dne bomo postali številka ena – premagali bomo te belce. Tako kot so ti belci nas vzeli za sužnje, bi morali tudi mi njih vzeti za sužnje in še slabše ravnati z njimi,” je po pisanju portala Voice of Europe svoje občinstvo pozval Conable.

https://twitter.com/TSidlyarevich/status/1172179463070769152

Glede na to, da je Conable šele leta 2008 prišel na Švedsko, je njegov argument o suženjstvu, milo rečeno, iz trte izvit. Če ga tako motijo belci, lahko vedno odide nazaj v Nigerijo, kjer bo lahko užival v vseh blagodatih obdanosti s svojimi črnimi brati in sestrami, kakor sam naziva svoje črnsko občinstvo.

“Vzeli bomo njihove psice in vzeli bomo njihov denar. Da sem čisto iskren, mi bomo najboljša rasa kdajkoli,” obljublja Conable svojemu občinstvu. “Mi smo afriški bojevniki, oni nam niso dorasli. To je samo začetek, moč črncem.”

Conable na YouTubu uživa občinstvo, ki obsega skoraj 280 tisoč naročnikov. V njegovi rasizma proti belcem polni skupini sledilcev na Instagramu pa je več sto ljudi.

Ivan Šokić

 • to_mi_delaj

  In nič se ne bo zgodilo, če bi pa bilo kontra ,bi fakjonka že popizdila

 • Steiermark

  Kaj drugega pa naj pričakujemo od nekega “kanibala”, ki odkrito poziva k pobijanju belcev, v Evropi. Tudi tega bo doletela njegova kanibalska karma!

 • AlojzZ

  Nigerijski raper, ki je kot migrant prišel na Švedsko in dobil državljanstvo zdaj poziva črnce naj začnejo pobijati belce

  Ni ravno lepo zapisati, ampak to so si Švedi tudi prislužili.

  • Steiermark

   Kateri, pa? Tisti, ki so zaščiteeni bol kot kočevski medvedi in ki samo usmerjajo to podivjano opičjo drhal, na vse poštene državljane oz. prebivalce Švedske, celo majhni otroci, kot ta 9-letna deklica, jih ne ustvi pri njihovem zločinskem razmišljanju!

  • Marija

   Prevedite to kako pri nas delajo migranti z našim državljanstvom.Sicer ne tako očitno ampak………

 • ZatonMesecnikov

  #Tako kot so ti belci nas vzeli za sužnje, bi morali tudi mi njih vzeti za sužnje in še slabše ravnati z njimi,”#

  Ameriški sužnji so imeli višji standard življenja, kot njihovi rojaki v Afriki.

  • Olga101

   Zato naj se črni tovariši, ki jim je zahod omogočil polno rit, vrnejo k svojim in jim pomagajo, ne pa grizejo roke, ki jih hrani!
   Tudi JAR spreminjajo v usrano luknjo z odhodom belcev!

   • ZatonMesecnikov

    Že med suženjstvom v ZDA, je ameriška nevladna agencija pošiljala osvobojene sužnje v protektorat Liberijo na zahodno afriški obali, še posebej po Aboliciji, so dali možnost osvobojenim sužnjem vrnitve v Afriko.

    Oblikovala se je kot vladajoča tam proameriška elita nekdanjih sužnjev, ki pa avtohtonim prebivalcem ni dala državljanstva Liberije (Šele leta 1904) ter je zatirala in preganjala avtohotona plemena. Amerika ji je ves čas ekonomsko pomagala, vendar je zašla na stara afriška pota. Diktature, vojne,…

    Ni pomoči…

 • pajot

  Nkeke Nweke…rasist,sovražni govor…pobijajte belce itd.itd…
  Na Švedskem ne,pri nas pa bi že zdavnaj čepel v čuzi,ker imamo pri nas Oštro,ki te takoj prijavi tožilstvu,pol ti pa masleša ali kakšen drugi sudac odmeri najmanj deset let.
  Mi smo zaenkrat proti rasizmu in sovražnemu govoru.
  Hvala bogu,da živimo v Sloveniji.
  Ho,ho,ho,ho,ho…..

 • šmentanamuha

  Črni rasisti, torej. Nad kom se bo sedaj zgražal Tunek in njegovi levi prijatelji?

 • bojan

  Upam da začnejo s politiki si so zafurali evropo. Vedite da dokler se taka islamska smet v evropo vlači in se jo ne izžene da to vse podpira EU vodstvo. Oni so glavni kricvci za ves kaos ki se zadnja Njih je treba odstranit. Cela evropa bi se morala vsut na ulice..

  Tisti krediti ki so bili namenjeni grčiji je pravzaprav denar s katerim se plačuje migrante za prihod in plačilo nevladnim oslom za podporo uničevanja z uvažanjem živine.

  Na oblasti imamo iz ozadja pošast za katero niti ne vemo…

  upam da tega butla eden rastreli u tri krasne

  • antimur

   Ne samo tega črnuhastega kretena, še bolj potrebni so ekspresnega potovanja po zraku pizde od Merkelce, Macrona, Junckerja, slovenskih prascev od Kučana in vseh rdečezvezdašev, pederskih babjih organizacij, levofašističnih medijev, tožilstva, sodstva, skratka vse, ki se udinjajo prekletemu antislovencu, zločincu in izdajalcu Kučanu in njegovi gansterski bandi. Čaka nas dosti dela, zato nimamo kaj čakati, gre se za domovino Slovenijo in Slovence.

 • Anton

  dovolj mam teh bebavih levičarjev, čas je za musko, čas je za

  https://www.youtube.com/watch?v=0paUMNed8t4

  in pa še verzija kjer poje Sylvie Vartan

  https://www.youtube.com/watch?v=9CbH3rCTVz8

  sarkazem press

 • Unikatna

  Razjezi me, da tega idiota nihče kazensko ne preganja!!

  • bojan

   oni so očitno zaščitena plačana znamka, pripravljeni ko bodo po nas evropejcih udarili z blagoslovom vodilnih EU, zato pa ni kazenskega pregona te živine ampak se jim celo še plačuje, komfort in še naprej vlače nove v evropo. Kmalu jim bodo delili nobelove za umore evropejcev …

 • GverilaStyle

  In kdaj bomo MI začeli spodbujati????

  • bojan

   mi evropejci ne smemo spodbujat ničesar, saj že za eno besedo greš v zapor, sej veš, markeš itd…. že pri nas je primer varda … ki je želela, kot razumem le branit ljudi, v primeru da pride do kaosa …

   Pri nas ljudi spijo, zastruplajne očitno ima učinek … tisti chemitraili to povzročajo da se ljudje ne ganejo. Kmalu nam bodo lahko rezali glave pa se ne bomo zmenli. Številka 1723918519 nevtralizira chemitraile, ponavjajte si jo večkrat skozi dan, vsak dan, zavedanje se vam bo odprlo že v parih dneh, in tudi počutje bo boljše, skratka omogoča prebujanje iz spanja (iz nezavedanja)

 • Ivan Ivanovič

  Črne rasiste pa you tube ne blokira?
  Khm … Le kam to pelje?

  • bojan

   seveda se jih ne blokira če pa imajo EU-USA NWO podporo… To bo tudi tretja svetovna vojna ko se bodo sprli prebujeni ljudje in satanske vlade

 • Franc Šink

  Slovenskim otrokom se bo zmešalo.Ne vedo več ali so črnci iz Afrike ali iz severne Evrope.

 • antimur

  Ne muslimanski aftroazijski prasci , lenuhi in razbojniki, mi imamo vso pravico, da jih zrediramo, saj oni nezakonito vdirajo k nam, žrejo naš kruh in s svojo prisotnostjo in primitivnostjo onesnažujejo naše okolje. Obenem je potrebno pospraviti tudi vse kučaniste, civilna levofašistična združenja, LGBT ogabnosti itd., ki jih vabijo in jim nudijo več kot Slovencem, prekleti rdečezvezdaški izdajalci.

 • Felikss_AH

  Tole je celoten transkript –

  “Moji bratje in sestre, moji črni bratje in sestre, za vas imam pomembno sporočilo. Hočem samo povedati vsem svojim črnim bratom in sestram tam – vi ste izjemni in nihče ni takšen kot vi. Nadaljujte vojno.

  Mi črnci bomo prevladali – mi bomo številka ena – nekega dne bomo številka ena – prevzeli bomo te belce. Ker so nas ti beli jemali kot sužnje, bi jih mi morali vzeti za sužnje in ravnati z njimi še huje.

  Ampak ravno zdaj se samo prebijamo, pametnejši bomo, hitrejši bomo, najboljši bomo pri vsem. Mi bomo njihov obup, mora, groza (bitch) in jim bomo vzeli denar. Iskreno, mi bi morali biti najboljša Rasa doslej. To je šele začetek, začne se majhno, a verjemite mi, postali bomo večji. Na Švedskem bomo najmočnejša skupina – z nami se nihče ne bo upal zafrkavat. Samo počakajte, nekega dne…

  Belci se poskušajo zafrkavat z nami – potem veste, kaj bo sledilo [znak pištole s prsti]. Pokazali im bomo kako mi to počnemo. Mi smo bojevniki, razumete? Mi smo afriški bojevnik – niso na naši ravni. To je šele začetek, črna moč, črna moč.

  Če kateri beli moški ali belo dekle poskuša srati o tebi, ustreli ih! Če govorijo sranja o vaši družini – ustrelite jih!”

  Also… tole je super… namreč že lep čas trdim da so prav taki naši najboljši “zavezniki”… proti njim samim… predvsem pa proti Levičarjem. Tega opičnjaka bi sicer bilo takoj za ustrelit… ampak zakaj ko pa opravlja odličen piar… in to še zastonj. Resnično pa bo za eliminirat vse Belčke ki mu ploskajo za tole… in stavim da takih ne manjka… celo tu se bo našel kakšen navdušeni Levi kretenoid

  • šmentanamuha

   Bravo, hvala za izčrpno informacijo, Felikss AH.

  • Lcipher

   Vsi k se navdusujejo nad RAP (Rhythmic Apeish Poetry) ropotanjem se lahko zamislijo da niso tud sami opice, take albino opice

   • Mihilus

    Rapu Američani mu pravijo tudi nigger noise.

    • Felikss_AH

     Zato pa blesavim Belčkom ki temu in drugem Neggerskem majmuneraju sledijo… pravijo Wiggers

  • ljubinica

   Ha ha ha
   Crnska “umetnost”.

  • ljubinica

   YouTube tega kretena ne cenzurira.
   Onemogoca pa komentarje na njegovo poezijo….
   To je YouTube nepristranskost.

   • Felikss_AH

    Ne ni vedno YouTube… vsak lastnik YT kanala lahko onemogoči komentarje, ih briše in blokira njemu neprijetne… ali pa gredo na čakanje da ih odobri. Podobno je z samimi videi… eni ih celo blokirajo da se ih ne more kar tako dol potegnt. JewTube ih pa v glavnem odstranjuje.

  • Observer

   Ko se bo začela vojna bo ta črni možakar hitro postavljen na realna tla. Sedaj lahko lapa, ker ga elita na vrhu izkorišča, da s svojim nizkim IQ in sovraštvom igra uporabnega idiota, da zaneti vojno, ki jo elita hoče. Ne zaveda se, da sam sebi koplje jamo oz. žaga vejo na kateri sedi. Ne poznam vse zgodovine Švedske. Je kdaj Švedska imela črnce za sužnje? Kolikor vem, nikoli. Torej Nigga please.

   https://www.youtube.com/watch?v=hLOw_SzkRQ8

   • SIMON ROZIC

    A res? Ti je mamica povedala?, ali kakšna zafrustrirana lezbača?

    • Observer

     Nigga please

  • Slo hunter

   Črnuhi ne morejo prevladati, ker so butasti, imajo majhen iq in krajšo življensko dobo, kotijo se kot podgane kar je sicer res, zima jim ne diši in delo tudi ne! Belci jim vozijo hrano v afriko in če ni belca tudi zamorca ne more biti!

 • Artur

  Pa NWO levi satanistični sistem tem gorilam evidentno in dejansko drži štango pri tem početju in to z določenim namenom(naš lokalni komunajzlski njemu hlapčevski ni nič drugačen) tako, kot je s temi migrantskimi izrojenimi gorilami tako je tudi s izobraževalnim sistemom, pri nas se narodno izdajalski komunajzli že poslužujejo LGBT sodomiziranja v tem oziru v rokavu imajo poleg tega zla tudi še kaj drugega kar je še bolj izprijeno samo čakamo lahko kdaj bo udarilo po nas, narod so že izdali pokradli demoralizirali kmalu nas bodo potunkali v govno iz katerga več ne bo povratka .
  Škola u Velikoj Britaniji tražila da tinejdžeri napišu ‘oproštajno samoubilačno pismo’ kao dio nastave engleskog jezika
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/09/13/skola-u-velikoj-britaniji-trazila-da-tinejdzeri-napisu-oprostajno-samoubilacno-pismo-kao-dio-nastave-engleskog-jezika/

  Različni odzivi na takšno in drugačno levo zlo v različnih državah po Evropi :
  Naša opozicija se gre tabornike “brez kompasa” ob lovskem golažu.
  https://nova24tv.si/sprosceno/foto-in-video-janez-jansa-ob-zacetku-poletnega-tabora-sds-v-bovcu-cas-ki-je-pred-nami-je-cas-tlakovanja-poti-za-naso-deseto-zmago/

  Poljska opozicija se gre protestnike
  150,000 Polish Nationalists march against muslim immigration
  https://www.youtube.com/watch?v=pDHvwz0jRuw&t=4s
  Poland against Islam – Manifestatnion in Wroclaw
  https://www.youtube.com/watch?v=o3VSKECLfqI&t=619s

  • Mihilus

   NWO v resnici zasleduje čisto drugačne cilje. Je pa res, da je del njihove agende tudi depopulacija in glavno orožje za dosego le-tega so ravno “komunajzli”.

 • Tony Sparrow

  Takšno gnido jaz ubijem če pride v mojo Slovenijo in mi grozi. Niso vsi slabi, in tisti ki se integrirajo niso noben problem…sam takšni kot to????… Bum bum direkt v čelu…brez milosti !!!

  • Felikss_AH

   Ne bluzi – NOBENE integracije! Črno barvo ne moreš integrirat v Belo… že samo žlica Črne in Bela ni več Bela

   • Mihilus

    Čeprav bo najbrž na koncu masovno klanje vseeno neizbežno, je moja idealna vizija za epilog trenutnega globalnega dogajanja ta, da
    -mi dobimo nazaj svojo zemljo
    -multikulturalisti dobijo svoj multikulti distopijo – nekje izven Evrope in pa seveda brez možnosti odhoda

    -se žide utopi v črnih genetskih smeteh

 • Olga101

  Krivci so – levičarji, ki jih uvažajo! Gre mi na bruhanje, ko gledam levičarje (komuniste), ki “proslavljajo” na Primorskem! Kakšne so njihove zasluge?!!! Zločini in izgubljeno ozemlje!!!
  Njihovo pravo lice vidimo v nezavarovanih mejah, skozi katere lahko pride vsak divjak in dobi azil!?? Njihovo pravo lice vidimo v Fajonki, ki je proti evropskim vrednotam, proti slovenskemu državljanstvu, ki se koruptivno prodaja sprevrzenim NWO idejam! Njihovo pravo lice vidimo v priviligiranju srbscine, albanščine in ostale pritepnščine pred slovenskim jezikom! Njihovo pravo lice vidimo v srbskih županiih , njihovo pravo lice vidimo v odpisovanje MILJONOV “našim”…… Dol s komunisti UPS levičarji!

 • Skrajno Desni

  Čudim se da to Afriško Azijsko drhal že niso počistili iz tega sveta.

 • Ivan Ivanovič

  Bojim se, da je vse dirigirano. Nekdo hoče vojno v Evropi. Kdo? Fašiglobalisti, ki želijo odpraviti evropske narode in najbrž sploh belce. Zato proti temu agresivnemu sovražnemu afrošvedskemu reparju nihče ne ukrepa.

 • Dragan Krstič

  Dobra novica za Šarčevo vlado. Italijanska vlada zdaj dovoljuje izkrcavanja migrantov v njihovih lukah. Torej žice na meji s Slovenijo ne nameravajo postaviti. Je pa prašanje časa koliko časa bodo Italijani trpeli to vlado.

 • SIMON ROZIC

  No, tovarišica Fajonova in vsi multikulti Levaki ste zdaj zadovoljni ? Vam je “prišlo”
  do živega ali čakate zaslužen nož na goltanec!?

 • LexLuthor

  Baje se z N’tokom dogovarjata za duet…

 • if

  Raper je javno odprl vojno zoper belo raso.
  Njegova vojna napoved dokazuje, kako impotentna je Švedska država. Enaka je slovenska.

  Njegova vojna napoved predvideva, da bo Evropa gorela, hkrati kristalizira evropsko politiko in pripadajoče politike, ki so odgovorni za prehod v vojno in poznejšo vojno.

 • TINE

  Idealen ljubimec fajonke in tomićke.

 • xtc

  Samo malce se zaustavi-težava je v tem ,da so tudi Židje bela rasa,jaz bi se malce zamislil nad vsemi tvojimi izjavami.

  • J.Smith

   Teslo zagamano, vse to je iz Zidovskih virov samih, preveri pa pol seri
   Zadnje kar ta dva komentarja rabita je mnenje butla ki komaj da ve kje mu je glava kje pa rit. Drži se svojih umotvorov in se ne petljaj kjer ti ni mesto

   • Felikss_AH

    Ma nima smisla sploh reagirat na tega… tup ko qrac

    • xtc

     Tupa sta vi dva kolikor vem sodijo Judje razen Etiopskih vključno z Arabvci in Indijci med belo raso no trej kdo je tup?
     Dva bebca.
     Že res da del vajinih trditev še kako trdi praden pa lapata vse vprek se vsaj ptrtepričajta kake neumnosti lapata,da res neizpadata TUPA KO KURCA,če ne verjameta pa si osvežita znanje antropologije in nato lapajta.

 • xtc

  Makak iz Afrike,grozi ,ker še ni dovolj hudo,ko bo zmanjkalo,bo plaval nazaj v Afriko,če mu bo uspelo,če ne bo postal preje ekološko prijazen.
  Stvari so take,ker se trenutno zadeve še vrtijo tako ali drugače finančno zlagane,ko bo zategnilo bo hitro precej drugače.

 • Felikss_AH

  Tole je pa še iz leta 2014 – “Anti-Belski UN pravijo da Švedska trpi za Afrofobijo! – ????

  Inšpektorji Združenih narodov za človekove pravice, ki so na uradnem petdnevnem obisku na Švedskem povedali, da ima država “okrepljen ksenofobičen in rasističen odnos do migrantov in begunskih skupnosti z afriškim poreklom”

  “Afro-Švedi in Afričani, s katerimi smo se srečali, so izrazili svoje izkušnje z več oblikami diskriminacije na podlagi njihove barve kože, rase, vere in spola,”

  Inšpektorji so povedali, da Švedska mora “razviti strategijo o človekovih pravicah in druge ukrepe, ki bodo obravnavali rasno diskriminacijo Afro-Švedov in Afričanov.”

  Povedali so, da Švedska “nima enakega dostopa do pravnega varstva, rasnega profiliranja in nezmožnosti učinkovitega preiskovanja, pregona in odvračanja afrofobnih zločinov iz sovraštva.”

  “Zaskrbljeni smo, da (morebitni neuspeh švedske vlade v boju proti krivicam) med občinami vzbuja občutke nezaupanja v organe pregona in jih odvrača od dostopa do pomoči, kadar so same žrtve kaznivih dejanj ali kršenja pravic.”

  “Švedska je sprejela 1 od 5 “beguncev”, ki vstopajo v Evropo, vendar so švedski demokrati, stranka, ki nasprotuje glavnim anti-belskim strankam, na zadnjih volitvah osvojila le 12,9% glasov, kar je tretja največja stranka!”

  Iz tega se da videti da so na Švedsko pritiskali sistemsko – Židje in UN… kjer oni itak vodijo kolo… spomnite se kdo je spisal Global Compact for Migration – Loiuse Arbor, Kanadska Židinja. Izgleda da je projekt bil zamišljen da nas vetrovi MultiKulturalne preobrazbe podhladijo s Severa… medtem pa pregreta krda vdirajo z Juga. Židje nas imajo v primežu da bomo kmalu sploščeni kot listje v herbariju

  • Lcipher

   U tri PM naj gre vse, prej nas odpravijo prej bo konc, sej se folk sploh ne men za to, k da ni

 • J.Smith

  Tole pa je za paranje zivcev

  • Felikss_AH

   Pravkar mi je izgleda prav Dsqs komentar označil kot spam… točno tako kot se to dogaja če pišeš o temi ki jo Kabala ne dovoli. Zato bom prvotni komentar malce oskubil.

   Barb L Spectr… Vsi že veste za njeno izjavo da Evropa ne bo več Kontinent Evropskih narodov in da oni (Zidki) imajo vodilno vlogo pri temu. Verjetno pa nihče ne ve kako je ta “vrla gospa” ustanovila Paideo, firmo za indoktrinacijsko trankvilizacijo debilnega dela Švedov, kar s pomočjo Švedske vlade.

   Ko je Ž-tim pregovarjal z Švedskimi oblastmi o finančni podpori projektu so izsiljevali z – “Če nam ne daste denar, za nami je Svetovni Ž Kongres, bomo celem svetu naznanili da je Švedska antisem… dežela – (OP – Ingrid Carlqvist, Švedska novinarka) – in tako je nastala PAIDEA. Švedska je izpadla kot če bi ti Krvnik dal štrik in ti rekel da se obesi kar sam.

   • Felikss_AH

    NADALJEVANJE 1

    Ne vem koliko vas ve za tole ko je twittala – “Mi to lahko naredimo K… vsako potovanje se začne s prvim korakom… Mi MORAMO narediti konec tako imenovane Bele Rase – – tu je insert – https://youtu.be/xDsWg5zpOsA?t=633 -… poglejte si pa celi video ker vas bo ostalo pognalo v orbito… ker Barba je nazaj v še večji vlogi… tokrat v Izr..lu skupaj z capo di capi – Roth…dom. – – https://ejewishphilanthropy.com/the-declaration-of-our-common-destiny-for-the-unity-of-the-jewish-people-launched-at-beit-hanasi/ – in tu – http://ourcommondestiny.org/ – Prihodnost –

    • Felikss_AH

     NADALJEVANJE 2

     “V tednih in mesecih, ki sledijo forumu, nameravamo z Ž-voditelji in skupnostmi po svetu deliti vizijo Naše Skupne usode in osnutek Deklaracije za razpravo, učenje in sodelovanje. Predvidevamo, da bo ta druga faza projekta ena od inkubacij nadaljnjega razvoja besedila, ena, upamo, bo pripomogla k skupni, navdihnjeni viziji za našo kolektivno prihodnost, pa tudi do začetka globalnega gibanja za združevanje in okrepitev Ž ljudstva”.

     “Cilj tega globalnega pogovora bo oblikovanje novega duhovnega in intelektualnega dokumenta, ki bo s prispevki Žjev po vsem svetu predstavil skupne vrednote in načela, po katerih bo svetovno Ždstvo drug drugega obravnavalo, podpiralo in sodelovalo. Naši poznavalci in svetovalni odbor za skupno usodo predstavljajo celotno raznolikost Izrl in diasporskih skupnosti. Med miselnimi voditelji, ki so povezani s projektom, so lord Roth..hild, in mnogi drugi vidni… ”

     “Izjava o naši skupni usodi lahko postane generacijska, ki določa sodobno judovstvo, ki lahko krepi odnose med Izrl in diasporo ter svetovnim Žstvom kot celoto,” … “Predvidevamo, da bo ta deklaracija pomagala oblikovati, kako se bodoče generacije Ždov v Izrl in po vsem svetu naučijo prisluhniti drug drugemu in sodelovati, da bi zagotovili svetlo prihodnost našim ljudem in svetu na splošno.”

     Tega je še … vzemite si čas in se šokirajte… oni slabih živcev vzemite pomirjevala preden začnete…

     • Lcipher

      Pida im Matrrna… banda, rezejo vse kar im ne disi. Na YT umikajo videje in kanale ljudem. Kr zgine in ostane obvestilo ni vec, jebite se

     • J.Smith

      Prav caku sm da vidm ce bos probu se enkrat. Dobr si oskubu… kapira se pa vseen

 • Valter BraniSlaV

  Se bo Fajonka javila in ga ozmerjala?

 • Mihilus

  Normalno črnsko razmišljanje.

 • centurion

  Niso samo na videz podobni opicam.
  Tudi možganski potencial je enak ali manjši.
  Nižja rasa…
  Kot levičarji nekako.

 • Marija

  In še vedno jih vozijo v Evropo?Kaj le to pomeni za vladajoče?

  • šmentanamuha

   Vsak teden nova pošiljka “utapljajočih” in “rešenih”.

 • GverilaStyle

  Upam, da so ga likvideral do sedaj tega niggra smrdljivega!!!!

 • Andrej

  A ste morda mislili, da je to sovražni govor? Kje pa, to je umetniška svoboda izražanja.

  • slosin

   ….kako pravi Pertinač na Faktorju: ni vse eno, kdo kaj reče….zamisl si, da Šved reče, da je treba vse črnuhe pobit….

  • JANEZ GUS

   To je evangelij po Fajonki.

 • mona lisa

  Zakaj to golazen ne ustrlijo po kratkem postopku. Sicer pa ta drek pove kar drugo migrantski drekači mislijo.

 • šmentanamuha

  Zombi Gartner in Tunek sta čist pozabla komentirat tale članek.

 • Borut Stari

  Kaj je ta opica raper ali raptor.

 • JANEZ GUS

  Bog jevedel,kje ta lena golazen mora bit.Ups,da nisem rasističen.

 • lauraas

  Potem pa zakaj pride do rasizma! U stari je pa rasizem dobra stvar za nacijo.

 • Darko

  Švedska je država kjer je feministična vlada….Švedi si pač sami sebe streljajo v glavo. Švedi so pač butasti, nič novega, ti črnci so pametnejši od njih.

 • Darko

  Fajonova je Sorosova lutkica za vse…

 • Skrajno Desni

  Naslov v Reporterju
  V Libiji so mučili, morili in posiljevali migrante, nato so zbežali v Italijo.
  Ne vem kako toliko migrantov v Italiji če jih v Libiji morijo, slabo opravljeno delo.