fbpx

[VIDEO] Musliman je v Angliji moškega zmerjal s prašičem in pljuval njegovo ženo

“Ti ješ svinjino in izgledaš kot svinja!” Musliman je seksistično napadel Poljaka in njegovo ženo, za katero je nabiral slino, da bi jo pljunil, kar je po poročanju tujih medijev tudi storil. Dogajanje, ki ga je posnela Poljakova žena, se je dogajalo takoj po prometni nesreči, v kateri je bil udeležen tudi nesramni musliman, ki je zakonca žalil na vse možne načine.

Musliman se je spravil na poljski par, nad katera je vpil: “Ti ješ svinjo in izgledaš kot svinja!” Poljakovi ženi, ki je snemala dogajanje, pa je rekel, da je “kur*in sin”, nato je spet vpil nad njenim možem. Ko je prišel do žene, pa je potegnil slino in jo je nameraval pljuniti – nekateri mediji sicer poročajo, da je to tudi storil.

“Proč s tem pof***nim telefonom, preden ti primažem eno,” je grozil musliman v tradicionalni opravi ženski, ki je snemala njegov izpad.

Foto: printscreen

Daily Mail celo poroča, da se je ob koncu posnetka moški znesel nad žensko in jo popljuval. Ženska ga je opozorila, naj ne dela tega, vendar je musliman ni upošteval … Sicer ni točno znano, kje je bil video posnet, na portalu, kjer so to objavili, pa sklepajo, da v Peterboroughu v Angliji.

Marjanca Scheicher