[Video] Muslimanka moža vprašala, zakaj je tako pozen, namesto odgovora dobila udarce

Žrtev fizičnega niaslija v družini v Maroku kjer vlada šeriatsko pravo (vir: twitter)

Na spletu je zaokrožil posnetek brutalno pretepene Maročanke. Razlog, zakaj je bila pretepena, pa glede na pravila islama niti ne preseneča. Moža je zgolj vprašala, kje je bil. Zahodne feministke pa ob tem molčijo.

Splet je pretresel nov posnetek pretepene ženske iz Maroka, ki je postala žrtev nasilja zgolj zato, ker je moža vprašala, zakaj je prišel tako pozno domov. Ta jo je namreč grobo premlatil, maroška policija pa storjenega zločina ne jemlje resno.

Žrtev nasilja ima modrice na obeh očesih, njen obraz je zatekel. Njena noga je modra po vsej dolžini, izpod reber pa ji štrli nabrekel kos mesa, kar kaže, da se je njen mož posluževal še česa drugega kot zgolj svojih rok in nog. S čim točno jo je premikastil, ni znano, a je vsekakor vredno obsojanja in kazenskega pregona. Na žalost v Maroku vlada šeriatsko pravo.

Posnetek lahko pogledate tukaj: (POZOR, NI ZA OBČUTLJIVE!)

Na žalost je v islamu sprejemljivo mlatiti svojo ženo. Podatki se razlikujejo, a v Maroku naj bi bilo žrtev fizičnega nasilja v družini okoli polovica žensk, starih med 18 in 65 let. Nekateri viri pravijo, da je ta številka še višja. Uradne oblasti ob tem pogledajo stran, saj je nasilje nad žensko po šeriatskem pravu sprejemljivo, v kolikor je žena neposlušna tudi priporočeno.

V islamu moški in ženska nista enakopravna
Kako drugačna je ta kultura, ki je zaradi migrantske krize vedno bolj prisotna tudi v Evropi, dovolj pove trditev, da so leta 2007 na maroški televiziji objavili segment, ki je ženskam kazal, kako zakriti modrice na obrazu.

Maroko je islamska država, v kateri vlada šeriatsko pravo. To pa dovoljuje možu, da ženo, v kolikor se mu zdi to potrebno, primerno disciplinira. Discipliniranje vključuje tudi fizično kaznovanje.

Nekateri se bodo ob tem zgovarjali na kulturne razlike. A kar je preveč, je preveč. Ena stvar je, da muslimani ne pijejo alkohola ali ne jedo svinjine, druga stvar je, da svoje žene mlatijo kot mrtvega vola. Ta primer še enkrat nazorno kaže, zakaj islam s svojim šeriatom ni in ne more biti združljiv z Zahodom.

Ivan Šokić

 • Drago
 • Antonius

  Ne umišljajmo si, da je evropsko pravosodje od maroškega kaj boljše. Če danes Evropejec prebuta šerijatarja, ker se je fizično spravil na žensko, ga evropski sodnik obsodi, ker je s svojim zaščitniškim ravnanjem in dejanjem presegel silobran in pooblastila.

  • Drago

   In kaj je vaš predlog, spoštovani Antonius? Da lahko Evropejec prebuta Neevropejca brez kazni? Bi bilo kaj drugače, če bi v navedenem primeru Evropejec prebutal Evropejca? Pravo zaenkrat še velja za vse enako, čeprav se vam dozdeva drugaće, ali si to želite.

   • Antonius

    Ne želim si tega, da evropski sodniki za fizično nasilje, kamor šteje tudi posilstvo, šerijatarje obsojajo manj in jim gledajo skozi prste. Če bi vi nasilnega šerijatarja knokavtirali z enim udarcem, bi vas tudi na našem sodišču obravnavali kot, da ste presegli silobran.
    Zadnji izgovor evropskim sodnikom je, da teroristična šerijatarska drhal premore komaj 70 procentov evropskega IQ povprečja in v posledici naj bi menda ne bili sposobni razumeti svojih nasilnih dejanj. Zato jih v posledici pravosodno obravnavajo manj strogo.
    Spomnite se nedavnega primera v azilnem domu na Viču. Po grožnji z umorom varnostnika se šerijatarju na glavi ni skrivil niti en las.

    • Drago

     Gospod Antonius, ni vam treba verjeti vsaki lažni novici, ki jo sproducirajo mediji Resnice. Lahko mi pa posredujete vir vaših “novic” in jih bom rade volje razkrinkal.

     • Antonius

      Internet nama jih dovolj ponuja, da ste lahko do objavljenih novic selektivni in kritični.
      O sodstvu pa nima smisla, če sami ne prepoznate kako selektivno presoja in kaj se dogaja.
      Slovenskih tv kanalizacij in najbolj *udarnih* tiskanih medijev pa že vsaj dvajset let ne spremljam. Zadostuje mi, da je Reporterjev Kršinar avtor prispevka, pa grem mimo prispevka kot, da ga ni.

     • Drago

      Pri vas ne vidim nobene kritičnosti do novic, kot argumente ste navedli tipični breitbartovski pofl. Nekako tako, kot da bi jaz objavil tale pofl in ga jemal resno : https://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/rasisti-i-konzervativci-imaju-nizi-iq.html

     • Antonius

      Vrniva zadevo na začetek.
      Mož je sadistično prebutal svojo ženo, vi pa sedaj meni dopovedujete, da je z menoj nekaj narobe.
      Jaz sem vljuden in spoštljiv do sebe, zato vaših namigov, dopovedovanj in poizkusov niti povoham ne.

     • Drago

      No, pa se vrniva na začetek. Mož je brutalno pretepel ženo, vi ste se pa zgražali nad hipotetičnim primerom, ko bi naj sodnik obsodil “Evropejca”, ki je pretepel do svoje žene nasilnega “šerijatarja”, nato pa ste navrgli lažno novico o sodnikih, ki naj ne bi obsojali migrantov posiljevalcev, ker imajo bojda prenizek IQ. Z vami je narobe to, da ne preverjate resničnosti novic in verjamete tistemu, čemur želite verjeti. Pa še zdaleč niste edini,..

 • Sandokan Sandokan

  no tole ni skladno z islamom. mož lahko žensko pretepa tako, da se navzven ne vidi. ne sme biti modric in krvi. bo moral tale maročan še malo potrenirati.

  • traktor

   A nimajo ravno zato burke? Da pokrijejo prelepe plave očke?

 • šmentanamuha

  Glede na situacijo bi bilo bolj logično, da bi k nam bežale Maročanke, nee pa madi Maročani. Pred kom le oni “bežijo”?

 • tasilo

  (??)” … da svoje žene mlatijo kot mrtvega vola

  Hahaha, Šokič, zakaj zlomka pa naj človek mlati mrtvega vola??

  Tebi se kar (pre)večkrat zgodi, da nekaj zanih metafor, fraz, rekov, pregovorov ipd. pomešaš in združiš ter v splošno zabavo potem dobiš take neumnosti. Tokrat si očitno spackal frazi:
  1.) na mrtvo koga (pre)mlatiti
  2.) mlatiti koga kot vola

  … in dobil — voila! — “mlatiti mrtvega vola“. :-))

  LP.
  Hanibal Lector

  PS: Kovačeva kobila ne pade daleč od drevesa. Vrana vrani volk. In tako naprej …

  • Kju

   V katerem jeziku se pa teslo reče tasilo, Kanibal Hector?

 • Kju

  “Kulturna obogatitev” te vrste bi bila zelo dobrodošla za prevzgojo velikega črnega ku…a željnih evropskih feministk, ki tako vneto podpirajo vse agende Luciferja poslušnih levuharjev, od LGTB…XYZ….pa vse do uvoza kamelotrajbarskih kozjejebcev, ki osvajajo belo celino z ideologijo njihovega malika pedofilskega palčka mehota.

 • xtc

  Mislim ,da bi ta “kulturna obogatitev” morala biuti uzakonjena za levičarke i feministke,saj pravijo ,da je islam OK torej za njih uzakonit zadevo.
  Za ostale pč ne,ker se ne strinjamo.

 • RATATA

  Res je butasta ta babura, da gre deca sprašvat zakaj je tako pozen !

 • tramal

  Nekaj teh divjakov uvoziti in jih poročiti z komunističnimi prostitutkami,pa jih naj mlatijo.

 • Olga101

  Zato pa so pokrite od glave do pete, da se ne vidi, kako “miroljuben” je islam do žensk!

 • Goran Hvala

  to je tak kot v slo.. ko pride dec domov ceu nakajlan od snopca in pira… pol pa je tolk mamic samohranilk pa v varnih hisah morjo spat… nc novga…

 • Rihard Marinšek

  pri nas tega ni in ne bo , te varne hiše za ženske so čist odveč…