[Video] Narod strada, sin socialističnega diktatorja Venezuele pa se vozi z zlatim Ferrarijem. Kaj na to porečeta Violeta Tomič in Luka Mesec?

Foto: youtube.

Nicolas Ernesto Maduro Guerra je edini sin venezuelskega diktatorja Nicolasa Madura, ki ga je oče komaj 27- letnega postavil na različne politične položaje, zdaj pa se po svetu brezobzirno vozi z zlatim Ferrarijem, medtem ko Venezuelci dobesedno stradajo, večina otrok je podhranjenih, primanjkuje jim osnovnih zdravil, država pa je zaradi popolnoma zgrešene politike prejšnjega diktatorja Huga Chaveza in njegovega naslednika Nicolasa Madura do vratu zadolžena, inflacija je poskočila v nebo, korupcija je postala dnevna praksa.

Borba za preživetje je v tej južnoameriški državi postal vsakdanjik. Represija s strani vladajoče socialistične elite in lakota že mesece vladata državi. A zaradi pomanjkanja, humanitarne in ekonomske krize ne trpijo vsi. Tipično za socialistične, totalitarne diktature se vladajoča elita koplje v denarju (in očitno zlatih ferrarijih), ter si še naprej polni svoje žepe na račun stradajočega prebivalstva, ki mu ne preostane drugega, kot da se bori za preživetje, brska po smetnjakih za hrano ali pa beži iz države v improvizirana begunska taborišča v sosednjo Kolumbijo in Brazilijo.

Medtem ko ima sin sedanjega diktatorja zlat Ferrari, vreden več kot 200 tisoč evrov, hčerka pokojnega Huga Chaveza velja še vedno za najbogatejšo žensko v Venezueli – ima namreč kar 3,8 milijarde dolarjev vredno premoženje v ameriških in andorskih bankah.

Nicolas Maduro mlajši ima v socialistični stranki številne pomembne položaje. Revnim rad modruje o solidarnosti, naslednji trenutek pa skoči v zlatega Ferrarija. Gre za licemerstvo, ki ga lahko vidimo pri vseh socialistih in koruptivnih diktatorjih.

Zveni kaj znano?
Venezuela trenutno doživlja eno največjih humanitarnih kriz na svetu, vladajoča socialistična vlada Nicolasa Madura pa obstoj krize zanika in trdi, da gre za izmišljotino zahoda, da so krizo ustvarile imperialistične sile na čelu z ZDA. Novinarjem tujih medijskih hiš v državi ni dovoljeno snemati, saj si vlada želi prikriti popoln kaos in kolaps države z največjimi zalogami nafte na svetu.

Kljub temu se je novinarju medijske hiše CNN uspelo pod krinko prebiti v južnoameriški socialistični kaos. Snemati je moral na skrivaj, saj bi ga v nasprotnem primeru državne oblasti aretirale. Posnetki pričajo o neopisljivi revščini, prebivalcih, ki plenijo tovornjake s hrano, popolnoma praznih trgovinskih policah, izstradanih otrocih in dolgih čakalnih vrstah v javnih kuhinjah.

Virginia je že 18 mesecev prisiljena brskati po smetnjakih za hrano, da bi lahko nahranila svoje otroke. (Foto: youtube).

Ulice so polne vojske, saj opozicija in prebivalstvo že več mesecev vztrajajo na ulicah, protestirajo, se borijo in umirajo v upanju na boljšo prihodnost, kjer jim ne bo treba več ur na dan pešačiti do državne meje in prek nje v sosednjo Kolumbijo samo zato, da bi lahko kupili hrano in osnovne človekove potrebščine. Na ulicah prestolnice potekajo vsakodnevni spopadi, vojska protestnike napada s solzivcem (mimogrede ,vsaka stane 60 ameriških dolarjev) na desetine jih je že izgubilo svoje življenje.

Na ulicah Caracasa že več mesecev potekajo protivladni protesti. (Foto: epa).

Oklepanje oblasti za vsako ceno
Ljudje zahtevajo spremembe, a Madurova vlada očitno ne razmišlja o odstopu z oblasti ali celo razpisu svobodnih demokratičnih volitev – raje gre v nasprotno smer in zapira opozicijske voditelje, proti protestnikom pošlje vojsko, zrežira volitve v ustavodajno skupščino ter  ji podeli neomejena pooblastila za vladanje in na takšen način zavzame parlament, v katerem ima od decembra 2015 večino opozicija.

U. V.

 • učko

  Levuharstvo je tudi pri nas zelo razširjeno !!!!

 • Cenzuriran 4x

  In kaj ima Slovenija z Venezuelo?

  • pajot

   Violeto,Kordiša in Luko Mesca. Pa še kdo bi se našel.

 • pajot

  Ko bo lačna tudi vojska,bo zagrmelo. Prej ne.

  • Zgornji

   Že Prej Bo : ko bodo začeli slovenskim staršem Umirati otroci zaradi Lakote … !!! ! !!!

  • Steiermark

   Brez skrbi, da tile komunistični pederajzli,okranclani z rdečo krvavo zvezdo, nikoli nebodo pustili na “cedilu” vojske in da bo le ta (tako kot je bilo pri nas, pod jugovino, ko so bili jugosi v JLA “übermensch” in jim ni ničesar manjkalo, medtem, ko je ljudstvo živelo v bedi – predvsem duševni, ki si je nekateri še danes niso pozdravili oz. odpravili in zato vedno znova volijo in podpirajo rdeče krvave pederajzle, z visokimi moralno etičnimi standardi….) še naprej branila interese te zblojene chavezove roparsko morilske drhali, ki se prevaža celo v zlatih ferrarijih!

 • A ni to žalostno. Mali diktator se fura z zlatim Feraručotom, drugi pa po smeteh brskajo. Vid se da je človek brez morale in take je treba dol fuknit.

  • Aron

   Zalostno je, da ti verjames na prvo zogo tej izmisljeni novici. To ni Madurov sin.

   • FUCK COMMUNISM

    Tako kot ti na prvo zogo slepo verjames vsem klevetam, s katerimi obkladajo desnake, levuharje pa zagovarjas do neba. Sam ne seri in ne delaj se pametnega!

    • Aron

     Katerim klevetam? Da Goebbels s fotoaparatom potuje na komunistični raj Vis? Hahahah :))))

   • Franc Šink

    Potem mogoče njegove žene in njenega ljubimca.

   • Ja in kdo je to? Nekje si očitno prebral, da to ni njegov sin…tem pa verjameš, da so napisali resnico?

    • Aron

     https://www.youtube.com/watch?v=Bn__0lvF3FU

     Novi se pač na prvo žogo nič ne verjame, so dokazani notorični fake news.

     • Ja men tut tole zgleda fejk.

     • Steiermark

      Vam itak vse, kar kaže na dejstvo, kako izrojeni so rdečuhi, ki se nesramno bogatijo, na račun revežev, ki nimajo tudi za jesti, – fake news…. Ali sami pripadate tej izkoriščevalsko zasužnjevalski banditski eliti ali pa ste navadni bedaki , katere vas imajo rdeče podgane, za norca!

   • Steiermark

    Čigav pa je, tvoj ali je kar vaš “skupni”?

  • Steiermark

   Ali si morda že zasledil, kjerkoli po svetu, rdeče diktatorje, z visokimi moralnimi in etičnimi načeli? Pri nas se razglašajo zagovorniki in izvajalci rdečega socialističnega siromašenja ljudi, medtem ko sami nadaljujejo ropanje, kot pred njimi, njihovi očetje, za najbolj moralne in etične – ki se pa zadovoljijo, na začetku kariere, tuddi z dvojnim zaračunavanjem potnih stroškov……. Drhal smrdljiva, “dol jih bo treba funknit”, tudi pri nas! Samo , dokler bomo imeli omejene volilce in čefurje, ki bodo za nas in proti nam odločali ter od tega imeli koristi (kot v času smrdljive jugovine), bo težka!

 • učko

  Tut Tomićka rada jaha svoj motor, kupljen z davkoplačevalskim denarjem !

  • Zgornji

   Ja, ” parazitizem pika komm ” … ali celo : ” parazitizem vilkommennn ” … :-( :-P :-(

  • Vili

   Učko! Kateri parazitski denar pa ti črpaš od davkoplačevalcev? Svojega sem 100% prepričan da ne!

   • učko

    Vili-debili, jaz najprej načrpam in na to porabim denar iz kateregakoli naslova. Denar ne smrdi !!!

 • dež

  Moderni časi in s tem povezani novi trendi.
  Ko voznik avtobusa postane predsednik države, se njegov sin naokoli prevaža z zlatim ferrarijem, čas v državi pa se ustavi na vseh področjih (blaginja, razvoj, demokracija, …).
  In avto je nagravžen v tej barvi, takšni mrcini paše izključno rdeča.

  • Zgornji

   Amennn !!!

  • pajot

   Tudi pri nas se je ustavil čas,ko so leta 45 prevzeli krmilo falirani študentje,delomrzneži in občasni piromani,ključavničarji,učitelji in podobna svojat.

   • dež

    Na žalost, še do danes niso končali šolanja. So pa vsi po vrsti doktorirali iz kršenja človekovih pravic in kraje državnega premoženja. In več kot očitno to doktorsko znanje izjemno uspešno prenašajo na svoje naslednike.

 • MEFISTO

  Violeta je naredila svoje.

  Iz obupa je odšla v osamo na otok Vis.

 • MEFISTO

  PustiteTomičko končno vnemar.

  Revica je morala postati poslanka, da je lahko odplačala svoje dolgove, tudi mednarodne, in se oblekla.

 • črnaovca

  Kaj bi rekla? Verjetno: škoda da nimava tako bogatih staršev

 • janko

  Ferari. Ampak ljudstvo pa mora biti revno, da je pohlevno!

 • Stajerka

  “Jurček tole so vse nezazidljive parcele, Jurček.”
  “Vau, oči.”
  “Po 4. decembru sinček, bo to vse naše, Jurček.”
  “A bo tole vse moje, oči?
  “Reku sem naše, Jurček.”
  “Kako pa boš to naredu, oči? Tole je velik parcel oči. To bo treba spet račune na Cipru odpirat, oči. Spet bom jaz kriv oči, no.”
  “Ne skrb Jurček. Kaj ti je reku stric Čeferin, ne?”
  “Isti odgovor kot prejšnji, ne”?
  https://www.youtube.com/watch?v=U-ojqSRcc3Q

  no, pa je sina namesto v jamo, poslal kar v drugo državo……

 • Zgornji

  JAAAAAAJJJJJJJ … :-( :-P :-( PA TAKI SO ZA “PODORAAAT” … je rekel nek Moravčan … :-( :-/:-P

 • Aron

  V avtu ni Madurov sin ampak sin mehiskega naftnega oligarha. Novin fake news stroj dela polno paro. Izgleda da nobena desnicarska laz, s katero bi radi ocrnili Madura, ni prevec velika. Sramota!!!

  • Steiermark

   Ne sprenevedaj se , tudi predhodnik madura, chavez, se je okoriščal na račun revnega ljudstva ter njihove revščine v glavah, ki so ga “volili”, ker so nasedali njegovim lažem! Njegove hčerke, so kar po smrti Chaveza, potem, ko so obogatele za milione dolarjev, kar ostale v vladni palači, kjer je pač “primeren” prostor, za prirejanje njihovih zabav, kjer se zadevajo s kokainom vsakodnevno, vedno pa na račun zgladnelega ljudstva – za njihov denar, medtem ko za njih ni niti skorjice kruha. Praksa levaške, protiljudske drhali – uveljavljene tudi pri nas!Tudi maduro se bogati ter si prisvaja premoženja, ter se nasplošno obnaša kot vsa socialistična-rdeča golazen, kot se pri nas, tudi potomci rdečih zločincev, kot je bil psihopat in množični morilec tito in njegova revolucionarna golazenin njihovi nasledniki – potomci, še danes, ter se sami tudi “zabavajo” na podoben način, kot chavezovi, se prevažajo z dragocenimi avtomobili, si prisvajajo od luxuznih vil (tudi po svetu), gradov, seveda še naprej pridno ropajo Slovenijo, pod budnim očesom najbolj moralne in etične oblasti, ki skrbi za to, da se tem barabam ne zgodi kaj hudega ter da še naprej lahko nalagajo nam vkradeni denar, širom po fiskalnih oazah! Fuj, krvavi socializem-komunizem in njihovi socialkomunistični fašisti veliko hujšei in slabši ste od Hitlerja in njegovega nacizma! Rdeči smrad!

   • Aron

    Ali je v avtu Madurov sin? Ni. Ostalo tvoje natolcevanje prihrani za kak drug clanek, bo slo?

    • FUCK COMMUNISM

     Pa se arogantno si dajmo metat pesek v oci! Ce smo ze zabiti, bodimo samozavestno zabiti, a ne?!?

     • Aron

      Če verjameš dokazanim lažem, si verjetno sam lažnivec.

   • Vili

    In ti si bil vsaj parkrat zraven da vse to veš?

  • komar marko

   au, še en mesečnik, za katerega ni sramota da otroci umirajo od LAKOTE v eni najbogatejših držav, kjer vlada SOCIALIZEM, Le kam gre denar od nafte. V kakšno BANČNO LUKNJO????????

   • Aron

    Imaš na netu polno literature, kaj se dogaja z venezuelsko ekonomijo. In zakaj tebe skrbijo otroci v Venezueli, ki je verjetno ne znaš poiskati na zemljevidu? Naj te skrbi raje za naše otroke.

  • FUCK COMMUNISM

   Dejmo si se mal peska v oci nametat, ker je tako lazje zivet, a ne, preklet butelj!?

   • Pankration

    Samo 2 minuti potrebuješ, da na spletu dobiš original posnetek. Jaz sem že par krat napisal resnico in navedel vir posnetka, ampak so me vedno izbrisali. Le zakaj? :)

   • hle
 • Miha

  Zakaj o tem ne poročajo na Kanal A, Pop TV in RTV ?
  Hinavci.
  Kako pa kaj živijo otroci naših velesocialistov ?

  • Aron

   Ker gre za fake news, resni mediji ne lazej kot Nova.

   • komar marko

    no pa mi napiši en resen medij v SLO? Pa ti bom takoj naštel 3 NJIHOVE LAŽI!

    • Aron

     Ne obračaj pozornosti na druge medije, buksl.

     • komar marko

      o nivoju ne bi. Ti si pisal o RESNIH medijih imbecil!!!!!!!!!!!

  • Steiermark

   Miha, kot izgleda, živijo “bogo”, kot kaže….. Tatica fehta fu……, sineta pa si “pomagata” s pobiranjem 10 %………

 • komar marko

  Baje bo LUFTARICA takoj po dopustu sprožila dobrodelno nabirko za lačne in jo bo tja poslala z VLADNIM LETALOM. Praksa dela mojstra, tako kot drugorazrednega, ki je plačal za let 90.000 EUR!

  • m&m

   vidiš ti rezultate, če je zadost preluftano, he, he

 • Franc Šink

  Jaz bi ga prisilil ta Ferrari poje , in to dobesedno.

 • totex39

  To je znano za vse komunistične-socialistične diktatorje, ki so se na tak način izživljali nad svojim lastnim narodom. Vojska in policija pa je pri tem izvzeta, ker ga ščiti pred napadi ubogih lačnih ljudi.
  Tako svinjarijo pri nas podpirajo Tomićeva, Mesec, Kordiš in ostali perverzneži iz ZL.

  • Vili

   A zato so po vseh zahodnih velemestih trume beračev na cestah. Ogromno podhranjenih, zdravstveno nezavarovanih ljudi itd v “neizkoriščevalski ” ZDA npr?

   • komar marko

    sem bil v veliko EU mestih, pa nobenih beračev. Razen v MILANU, kjer te je pa res strah. UPS, pa v SSSR sem jih kar precej videl.

    • Steiermark

     Samo da v SSSR beračijo obubožani penzionisti iz gole nuje, ker drugače ostajajo lačni!

   • Steiermark

    vilči, “množice beračev” oz. trume beračev na cestah, na zahodu prihaja v ta velemesta, “nesramnega kapitalizma”, kjer ljudje živijo človeka dostojno življenje in so tudi dostojno plačani, prav iz tvojih nekdanjih “socialističnih mek”, kot je Romunija, Bolgarija, Slovaška, Srbije – vsi cigani, ki si tako “uredijo” svoj “socialni status” – od nesramnih in izkoriščevalskih kapitalistov, dobijo stanovanja in podporo, kar jim pa očitno, zaradi njihovih apetitov, ne zadostuje, zato se ukvarjajo, sedaj družno z muslimansko golaznijo, z ropi in krajo, ter……

 • Slovenec 33

  Ne sprašujte se o morali levuhov, je nimajo, ker so njihove pike na nivoju številke čevljev in njihov skrajni doseg je, da si zavežejo levi čevelj na dve mašni, desnega ne morejo zaradi degeneracije. Po tem jih lahko ločite od normalnih

 • Franc Šink

  Zahvaljujoči novim tehnologijam nafta kmalu ne bo nič več vredna. Kaj mu bodo največje rezerve na svetu???

 • soc

  Komunisti nikoli ne sestopijo z oblasti brez nasilja.

  • Steiermark

   Komunisti tudi “nastopijo oblast” z nasiljem, kot pri nas, po 45 letu, ko so nas Nemci zapustili in se je privlekla rdeča titoistična morilsko roparska drhal in nas zasužnjila, izropala in klala! Danes pa v istem stilu (klanje nam redno obljubljajo…Kristjani. klali smo vas 45 leta, klali vas bomo 2015, nekateri poslanci in ostala rdeča drhal nam pa obljublja , da bodo, z “naravnim pravom” naredili prostor v Hudi jami, še za nas, ki smo ostali……)

 • Pankration

  Ovčke napišite v iskalnik youtuba “Carlos Romero Deschamps Gold Ferrary” in videli boste kako nova 24ur zavaja. Videli boste da je to sin Mehiškega naftnega mogotca, ki se vozi po Monaku. Naslovna fotka pa je narejena v Londonu. Se mi je zdelo čudno, da ima samo nova 24ur ta video na youtubu in noben drugi. 2 min taziskovanja in takoj odkril resnico. Ovčke zbudite se.

 • Vili

  In s kakim dokazom boste postregli, da je to resnično avto osebe ,ki jo navajate? Osebno tudi lahko postrežem s fotko super jahte,ki sem jo fotkal v Bentkah pred kratkim in zraven pripišem da je to jahta Janeza Janše! In to bo postalo, dejstvo, kajne? Zanimive metode dela imate . Predvsem pa skrajno neprofesionalne!

  • komar marko

   učijo se od tistih, ki so pisali o bolnici v AVSTRALIJI, o Patriji, o krdinalovem sinu, .

  • Pankration

   To je Carlos Romero Deschamos sin mehiškega naftnega mogotca posneto v Monaku. Dobiš na youtubu ;)

   • hle

    Prav res sem preveril na tubi pa kako naj po takih fejkanih informacijah človek sploh verjame novi in njenim ustanoviteljem
    https://youtu.be/Cds7-i71PGw

    • Pankration

     Itak ti bodo post izbrisali kot so ga meni že par krat :D

  • učko

   Vili, poglej filmček !

  • črnaovca

   Nekoga bodo poslali da bo fotografiral tako kot so Violeto

 • Anton

  važn da ima družina Madura na račun bede in naivnosti Venezuelcev miljarde na računih bank. To ni nikakršno zavajanje to je dejstvo levaki. Znano je v polretekli zgodovini, kot sedaj da v vseh komunističnih diktaturah vštevši z bivšo Titovo jugoslavijo, so “komunistični oligarhi” živeli bajno. Toliko o vaši solidarnosti, sociali balabla. Vi ste eni navadni packoni, katerim je figo amr sociala ljudi, žene vas zgolj pohlep po denarju. Vi ste 100 slabši od tistih vaših zlih kapitalistov, zahodnjakov. Očitate jim nekaj, kar ste v sami, z razliko da se kapitalisti ne skrivajo za krinko, vi pač.

  sarkazem press

 • sprehajalec

  Tukaj pa je članek o najbogatejšem človeku Kube Castru in najbogatejšem človeku Venezuele, Chavezovi hčeri.

  http://www.foxnews.com/world/2015/08/10/hugo-chavez-daughter-is-richest-individual-in-venezuela-report-claims.html

  • komar marko

   ah daj nehi. To so FAKE novice. Pa saj v socializmu so vsi enaki. VZAMEŠ kolikor rabiš! In sedaj so vsi lačni, ker je nekdo preveč vzel. To je prva BULA MARKSOVEGA zakonika!

 • Še pomnite tovariši

  A je to zopet Grims sliku?

 • antimur

  Tomička in Mesec bosta zopet po banditsko obtožila Grimsa, da je to njegova fotomontaža.

  • Še pomnite tovariši

   Čigava pa je? Od Nove24TV?

 • Še pomnite tovariši

  Zanimivo, da ste ta posnetek na Youtube objavili vi, Nova24TV. Kje ste ga pa dobili? A je bila Marjanca Šajher v Venezueli? In kdo (razen vas) na celem svetu trdi, da je ta avto last Ernesta Madura? Po celem spletu ne najdem povezave “Nicolas Ernesto Maduro/ferrari”.

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

 • Mamas & Papas

  Koliko milijarderjev pa je danes na Kitajskem? Kje pa vi živite? Minili so časi, ko žene, sinovi, hčere in posledično vnuki predsednikov držav niso imeli NIČ. Zadnji takšen predsednik je bil Tito.

  • učko

   Ja, pa ne moreš folka stradat in ga prepričevati, da naj bojo skromni, naj po potrebi stradajo, naj bojo solidarni, naj crknejo v revščini za tisti socializem. Po drugi strani pa ti sinček in ostala žlahta in ritolizniška golazen živi na veliko nogi. Tito si v Drvarju ni mogel privoščiti, da bi bil debel, pa čeprav bi lahko bil. Pač ni bil neumen !!!!! Rajš malo bolj lačen in šlang, tako kot vsi ostali !!!!

  • učko

   Slava in vsa čast Titu !!!!

   • MEFISTO

    Zakaj pa?

 • dr Janez Sveti

  In kaj naj mi bo žal neumnih Venezuelcev, ki dovolijo, da jih bedaki in kriminalci (pa še zabiti) kradejo? Prav jim je! Če nebi bilo tega Madure ali kaj že, bi jih pa kdo drug opeharil. Saj je enako v Sloveniji,pa zato raje pometajmo pred svojim pragom.
  DR janez Sveti genij

 • rrrrr

  Socializem je res paradoks ekonomije: med tem ko ljudje čakajo v vrstah za kruh, toaletni papir in aspirin, jim za hrbti na drevesih rastejo ferariji. Samo kaj, ko so vsa avtodvigala brez rezervnih delov…

 • MEFISTO

  Madura Guerro ni tak kot Tito.

  Po izmišljeni legendi, ko je vsa vojska v ne vem kateri ofernzivi na smrt stradala, so prinesli Titu dišeče kosilo.

  Tito pa je, kot Aleksander Veliki, dejal, da je zanj preveč, za vse premalo in kosilo zlil po tleh.

  Prasec sebični, namesto, da bi ga ponudil svojim lačnim stražarjem.

 • sveta preproščina

  Kako vam lahko normalen človek karkoli verjame, ko pa vas dobijo pri laganju glede tega, kdo je na videu? Ne gre za sina Madura. Ampak, vi kar gonite svoje. Trop luzerskih lažnjivih kljukcev.

  • montyamp

   Pa ka bi zaj ti rad ???
   Tebe so tudi vzgajali udbovski ovaduhi in morilci ???
   Nekam čudno zaudarjaš .

   • sveta preproščina

    Kaj bi rad? Da vsaj en stavek, ki je napisan, ne zaudarja po laži, ki jo servirajo vam, neizobraženim ovcam. In po besednjaku sodeč, precej primitivnim.

    • montyamp

     Daj nena bluzi na pamet .
     Vam vzgojenim od morilcev ne verjamem če že v rokah držim .
     Poglej si Slovenijo .
     Kdo jo je uničil ???

     • sveta preproščina

      Taki stupudneži kot ti. Taki, ki volijo kleptomanske stranke in njihove vodje.

     • montyamp

      Žvepleni je pa poštenjak , kot SLS , NSI , SD , SMC , ZL …………..

     • sveta preproščina

      NIsi pa omenil največje poštenjačine, SDS. Le zakaj, se sprašujem.

     • montyamp

      Edina ki leze iz greznice , seveda zaudarja , ampak leze IZ greznice .
      IZ , a ti tega ne moreš dojeti ???
      V stranki je par normalnih , v banditskih nul koma jozef .

     • sveta preproščina

      Normalni IZ nje izstopajo.

     • montyamp

      Ne ne , padajo nazaj v greznico , pa ne normalni , ampak sanjači .

   • Pankration

    Ti si prav ovca z opranimi možgani. Na posnetku je Carlos Romero Deschamps sin mehiškega naftnega mogotca. Snemano je v Monaku.

    • montyamp

     Boli mene za sliko , to so vaši bratranci , morici in ovaduhi .

 • tzt

  Medtem, ko levakarji cvilijo nekaj faktov med njimi tudi Madurovo vpletenost s teroristi Hezbolaha in preprodajo drog:

  – o družinah Chavez in Maduro & Flores: http://www.wikiwand.com/en/Boliburgues%C3%ADa
  – o korupciji v Venezueli: http://www.wikiwand.com/en/Corruption_in_Venezuela
  – o kleprokraciji: http://www.wikiwand.com/en/Kleptocracy

  Na listi kleptokratov najdemo tudi Slobodana Miloševića kateri je ukradel 1 milijardo $. Na listo niso uvrstili glavnega, to je Putina. Ta kraljuje kar z 200 milijardami $ ukradenega.

 • Ana Er

  Mesec in Tomička bosta rekla, da je to samo dokaz, kako lepo je v socializmu.
  Seveda bosta pozabila dodati besedo NEKATERIM.

  Očitno gre vsaka socialistična oblast po istih stopinjah.
  Ob tem se seveda spomnimo Violete Tomič in Miha Kordiša ….prav bi bilo, da izgubita svoji poslanski plači, saj sta nepotrebna in nesposobna. Ali pa si razen njiju morda kdo želi Venezuele?
  No, na telem linku je prikazano, kako sta zažirala reven venezuelski narod:
  http://siol.net/novice/slovenija/kako-sta-poslanca-zl-na-racun-revnih-venezuelcev-potovala-s-chavezovim-letalom-346939
  …IN TO BREZ SLABE VESTI !!!!

 • montyamp

  Ja kake aute pa so te meli oni pralci denarja od NLB , ko so se šli golf tam negi v tuhinjski ???
  To so vse mladiči stalinove glistavosti , namesto klanja pač kradejo , ne vidim razlike .
  Ja seveda tudi procese montirajo , tistih očetje so pa žive v rudnike zazidavali .
  NEMCI YU-UDBOVCE ZAPIRAJO DOSMRTNO .
  V Sloveniji se pa golazen fašistična petelini po oblasti , kot v Venezueli .
  Tomička še ma pesa , še ga niso pojeli ???

  • sveta preproščina

   Ko o golazni razlaga katolibanski domobranček, he, he…

   • montyamp

    Je to vse ???
    Nasledstvo morilcev , treba se bo pripraviti na pravi lajf , to so vaše zadnje urice v podganjem gnezdu , katerega že ovohavajo renčeči terierji .

    • sveta preproščina

     Uau, kako ustvarjalna domišljija.Ti se v beg poženeš, če čivavo zagledaš.

     • montyamp

      Tik tak tik tak ……………

 • hle

  Pa kako morete trdit da je revščina v Venezueli poglejte smo okolico v zgornjem videu lepi avtomobili okrog prekrasna arhitektura vse urejeno kup lepo oblečenih ljudi nič kaj podhranjeni nobenega reveža ne vidim tam razen če to ni Venezuela

  • Pankration

   Zato ker je zgornji video posnet v Monaku :) Na posnetku je Carlos Romero Deschamps sin mehiškega naftnega mogotca.

 • montyamp

  Komuniste rdeče fašste zazidarje na kadelabre , včeraj .

 • PLavi-mil

  Kaj pa naj porečeta, nič saj to je v njihovem stilu, kradi, laži in se dobro imej na račun naroda, narod naj pa strada.

 • Jožef

  Uredništvo oziroma administrator, ker sem redni čitalec portala nova24tv, vas vljudno prosim, da ukrenete nekaj proti prikazovanju komunistične zastave Slovenije z rdečo zvezdo. V komunistični Sloveniji sem bil ves čas drugorazredni, ker nisem bil član ZKS in sem bil in še vedno kristjan, zato me rdeča zvezda na slovenski zastavi moti in žali. Vsem komentatorjem, ki občudijejo socializem (komunizem) pa sporočan, da so na svetu še najmanj 3 države s komunostično ureditvijo družbe. Če jim je v naši svobodni Sloveniji težko brez komunizma, naj se odselijo v Venezielo in čeje ta premalo komunistična, lahko izberejo tudi Severno Korejo. Opozoriti pa jih moram, da si komunističnih plakatov na javnih mestih ne smejo prisvojiti, ker jih lahko doleti nagrada dosmrtnega dela v delovnih taboriščih. Zasledil sem tudi komentatorja PRIČEVALCA. Njemu pa tole: pričevanja domobranskih zločinov sem polslušal in gledal v Jugi 50 let (še pomnite toariši) Pričevanja zločinov opevanih partizanov pa lahko vidimo oziroma slišimo šele zadnjih nekaj let. O zločinih partozanov imamo dovolj fizičnih dokazov. Pričevalec pa naj ob naslednjem pljuvanju po branilcih Slovenije pred boljševizmom in njihovih zločinov podkrepi s kakšno njihovo hudo jamo v kateri bo na stotine kosti pobirih moških, žensk in otrok slovenskih partiranov.
  Urednistvo, ukrepajte priti lažni propagandi in žaljenju nas Slovencev.

  • sveta preproščina

   Prvo se pisati nauči, potem pa k maši k spovedi, ker take abotnosti trosiš. Predstavljaš pa tisti temni del slovenstva – izdajalskega. Fuj in fej.

   • montyamp

    Daj spokaj glista politkomisarska , saj nisi v gulagu .

    • sveta preproščina

     En katolibanski prdec pa mene že ne bo plašil.

     • montyamp

      Daj spravi se na MMC , tam se komunistične gliste lahko preganjate po mili volji .
      SEM VAM KURBE PLAČAL IN TO S POLOŽNICO , BANDA POKVARJENA –

     • sveta preproščina

      tabletke, montyamp, tabletke…

     • montyamp

      Ka ti je sfalilo ???

     • rabbit

      Kar k Jankoviću ti jih bo njegova farmacevtka zastonj dobavila.

     • Steiermark

      sveta preproščina, verjamem, da vas zločinskih sledilcev krvave zvezde, nič nemore prestrašiti – ker ste enostavno na nivoju starih partizanskih klavcev – prdcev, brez pameti in brez vesti!

     • xtc

      Saj te ni treba,se lastne sence bojiš.

   • xtc

    Nebi rekel,največji izdajalci so bil ravno levaki najprej s svojimi kameratiNacional socialisi in Fašisti,po sporu medMoskvo inBerlinom pa hapci Moskve.

   • soc

    Dva dni stari novi nick istega veličastnega bebčka – dobro si ga izbral. Nomen est omen. Pa saj ne veš, kaj sem napisal, kajne? Gremo takoj na shit listo, kot ponavadi. Bebčki sodijo k Mladini in na MMC.

  • Mamas & Papas

   Kaj komentatorja “Adolfa Hitlerja” pa še nisi zasledil? Ali te pač ne moti …

   Če si v socializmu poslušal samo eno stran, lahko danes v demokraciji poslušaš obe strani. To je bistvo demokracije. Imam pa občutek, da bi ti rad zamenjal komunistično diktaturo z janšistično diktaturo ….

 • Adolf Hitler

  Lepa lepa Juden Scheißhaus Media lügen Propaganda ni Ka!j

 • Cyclopean

  Končal bo kot Romun Čeuseško

 • Olga

  Ali ni pri nas enako? Nikakršne plače, nikakrsne penzije, denar gre za priviligirance, od Kučana naprej, tajkune foruma 21 in ostale levaške koritarje! Denar je tudi za nezakonite migrante!
  Cerar se obrača mladim, kakšna pokvarjenost, saj 80% mladih živi pri starših, on pa tala stanovanja nezakonitim migrantom, celo policijska!

 • xtc

  Zelo veliko podobnosti s Slovenijo,otroci revolucionarjev in vnuki so velepodjetniki,bankirji,imajo jahte,drage avtomobile vse donosne posle z državo,neomejeno kreditiranje iz državne banke itd.Venezuela je le svetilnik in jasen dokaz,kaj naredijo komunisti -socialisti iz države uničijo jo in zapeljejo v vojno.Tudi Slovenija je na isti poti,a le s to razliko,da zadevo zelo ,zelo zavira članstvo vEu in Natu.
  Dejansko pa lahko to komunistično klansko bogatenje in pehanje naroda v revščino vidite tako vRusiji,Kitajski in e kje kjer vladajo levičarski klani .

  • hle

   Daj najprej preveri resničnost tega članka edina resnica ki so jo napisali je da je Ferrari zlate barve komunist mora kupit rdečega a misliš da ne bi tam nikomur film počil da bi se z temle vozil po Caracasu ali si kdaj zasledil kakšna bajna bogastva imata Titova sinova

   • xtc

    Nehaj nabijati lep primer komunistične grabežljivosti staRusija in Kitajska,kjer partijci ali bivši partujci,oficirji,KGBjevci in ostaka komunistična drhal prigrabili in nakradli kupe denarja in polastninili firme.Putin ni nič drugega kot granežljivomafijski KGB jevski komunist,ki je s klanom oropal in še ropa državo za miljarde enako kitajski partijski sekretarji,kateri nimajo uradno skoraj nič -kot Putin na računih v tujini pa miljarde,sorodniki pa ferarrije,bentleye,Rolse,Buggatije,Pprcheje itd,ki jih tolčejo,kot ti kavne šalice.

    • hle

     Jaz sem samo za ta članek napisal da je totalni fejk česar si medij ki zase trdi da je v službi resnice ne bi smel privoščit sem spodaj nekje pripel tudi link originalnega videa kjer se vidi kdo in kje ima tistega lepotca samo to in nič drugega tvoje histerije pa sploh ne mislim komentirat

     • xtc

      Hja resnico,ki sem ti jo zapisl težko komentiraš enako kot ekonomijo,kjer si gol in bos s socialističnimi idejami prežet.

     • hle

      Če že hočeš resnico https://youtu.be/Cds7-i71PGw

     • xtc

      Glej ne opletaj s tem Ferrarijem ampak raj poglej kakšna vozila vozijo otroci socialistov po svetu nič kaj delavska,sploh če so na oblasti.In še nekaj ekonomski pol pismenec niti to ne ločiš kaj je depreciacija in kaj inflacija.

     • hle

      Glej jaz sem ti dal primer točno ta članek v mediju ki je kot pravi v službi resnice saj lahko da ima Madurov mulec ravno takšnega ampak za tega se ve čigav je in kje je posnet in nova je posnetek predelala v nekaj drugega in čeprav so bili ujeti na laži tega ne odstranijo prej bodo moj komentar tole kar se gredo tukaj je po mojem mišljenju političen strel v koleno in to za celo desnico kajti tistemu ki mi laže ne bom verjel niti takrat ko mi govori resnico

 • Adolf Hitler

  Res se Vidi kak so revni? Wie kann man so blöd sein dass man alles glaubt was sie Media Scheißhaus Juden Propaganda zeigt ich meine meinen Kameraden guckt wenig Elektro Juden!

 • Najplemenitejši

  Ferrari sploh ni tako dober avto, mulc bi si lahko privoščil kaj boljšega. Tudi v Saudovi Arabiji imajo sinčki naftnih mogotcev luksuzne avte, čeprav narod strada, pa se nihče ne pritožuje, ker jim ZDA držijo štango.

  • garfi

   koliko let si že mrtev

   • Adolf Hitler

    Wie kann jemand tot sein wenn man durch die Zeit reist erklär mir das der dritte macht schlägt zurück und zwar sehr bald

    • garfi

     rdećega terorista bo potrebno pokončati za vedno
     dolfi je on tvoj prjatu ?

 • Olga

  Violeta si jo soncu za naš denar, Luka je pa poniknil, od kar jim “kongres” ni ratal in je že verjetno pri Maduri!

  • janez55

   Olga, tudi ti bi si jo lahko kdaj preluftala.

   • Blaž Škof

    Sigurno ni bilo bolje kot da tupi neumnosti

    • komar marko

     in kj je zapisala KAKO LAŽ. če si opran in neizobražen ni ona kriva!

  • komar marko

   a si mislila LUFTARICA?????????

 • garfi

  nič ne rečeta
  kupujeta zlatega lamborginija

 • samsara

  Tudi onadva bi.

 • PRIČEVALCI

  A je Grims že v Venezueli?

  • Janez

   Ja?
   Gospo
   ZL VIOLETO – POBERI Z VISA, PALAGRUŽE, PA POJDITA UREDITI TO ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   G. GRIMS IMA ŽE S POKOMUNISTI V R. SLO – PREVEČ DELA.

 • Najplemenitejši

  Tak avto je skrita želja monsinjorja Rodeta.

  • xtc

   Ga že ima v garaži samo novejši model.

   • komar marko

    ravno zadnjič je obiskal svoj dvorec.Avtek je prečudovit!

 • Jezus Kristus

  To je prav ogabno , videno tudi pri lewakih.

  • komar marko

   a si ti iz kur ušel ali so te nagnali?

   • Jezus Kristus

    A ti sploh veš s katerim govoriš, na portalu sva 2 z istim nickom, drugi je feyk Đizus

    • komar marko

     samim šejtanom!

     • VRHOVNI SODNIK

      Malo morgen, kdaj bi on to zbral
      Jezus Kristus
      740 comments • 2206 votes

     • komar marko

      kaj morgen. Saj je že večer!

     • VRHOVNI SODNIK

      Zaenkrat je popoldan, kwa piješ

     • Rožle

      Tako je ta je naš ..J. Kristus :)

     • Rdeče zvezdaš Zoran

      ITAQ, kako ne znajo komentatorji ločit, pol še na volitvah narobe voljo

     • Jezus Kristus

      Uči se od Rožleta

     • Rdeče zvezdaš Zoran

      Zajebi, šeytanovo sliko mam pa v avatarju

     • SDS je v mojem srcu

      Še enga šeytana maš v avatarju, se ga boš na gledal

  • komar marko

   tam imaš anmreč odlično družbo! sami I………….

  • Janez

   Daj !
   KRISTUS – PROTESTIRAJ PROTI KOMUNISTOM Z ZLATIMI AVTI. To ni ok. L.r. J. KOMENDA

   • Rožle

    Kaj če protestirat …uzame jim naj ..
    Saj je vendar Kristus …

    • Jezus Kristus

     Saj jim bom !

   • Alois Kuhelj

    Tam na Bistri je muzej starih kar,tam se vidi kioliko jih je imel najvecji prletarec v propadli Yugi.Pa ne samo kare,se ladjo,otoke,vile in tri modre vlake.Proletarec,da mu ni para.Uganite kdo je bil to?

 • komar marko

  no nekaj je zanimivo. CHE GUERA je na isti ravni kot naš TITEK. Pa ga naši TROLI vseeno slavijo. Le kako moraš biti tako opran in primitiven, da SLAVIŠ človeka ki je pobijal lasten narod!

 • valentin

  Moder vladar ne terorizira in se ne okorišča, temveč ponosno vodi svoje ljudstvo v srečo in blaginjo.

  • xtc

   Kot to počno vsi levaki sPutinom načelu.

   • MEFISTO

    Na Kučana tudi ne smeš pozabiti.

 • mannuro

  Vojaško posredovanje v Venezueli je sila preprosta stvar. Par odelkov specialnih sil, ob podpori iz zraka, zajameš glavnega čifota in nekaj njegovih pomagačev… te med umikom iz države vržeš v vodo.. ostalo porihta narod sam, takoj naslednji moment.

  • Aron

   Nova Libija torej ali Irak. Rezultat je viden, obe drzavi sta v razsulu, niti sluha o demokraciji. Way to go!

 • Božo

  I tata bi to radio sine.

 • MEFISTO

  Za dr. Janezom Svetim nam je mož tisočerih nickov spravil na vrat še sveto preproščino

 • MEFISTO

  Zakaj bi naši hodli v Venezuelo, saj Venezuela prihaja k nam.

 • Hribouc

  Zlati Madurov Ferrari

  Tomićka bo naredila novo različico govora v podporo socialističnim tatinskim kriminalcem Venezuelije.
  DAVAJ, TOMIĆKA, ZDAJ SI SI ŽE ODDAHNILA OD FOTO SHOWA NA VISU!
  —————————————–
  Sploh pa, stujte se sekirat, kuga pa norite? Saj je Kordiš jasno povedal, da bo kapitaliste, torej tudi tardeče kapitaliste , kot je Madurov mulc, nagonu z bajonetom!

  TOREJ, KORDIŠ, KAJ TAKO MOLČIŠ IN NE ZINEŠ ENE PAMETNE VES ČAS RAZPADANJA J.AMERIŠKE ŠVICE – VENEZUELE? Kje so tvoja zaletena gobezdanja zdaj, ko narod strada, protestira, dela revolucijo brez tebe, Tomićke in Mesečnega?
  NAPAČEN DEL NARODA, a? To je to, a nede?

 • PRIČEVALCI

  Ja, ja ….. vir je pa posnetek iz Youtube, ki ga je Nova 24 gor prpopala ….. keri lažnivci, ej …

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

  • Anton

   pa koga misliš da tu gor “farbaš”?, iz samega sebe se norca delaš, žalostno pa je to , da si premalo umsko razvit, da bi se tega zavedal

   sarkazem press

  • Janez

   DOKAŽI,
   DA JE NOVA24TV – NA YOU TUBE – TO “PRPOPSLA !
   “PRIČEVALCI”
   PRIČA ZLASTI O SAMEM SEBI.
   DAJTE MU OKAZATI LAŽ – NOVA24TV PA MENDA JA NI “ZREŽIRALA” TOLE. L.R. J. KOMENDA

  • slosin

   …glede na to, da so ‘janšisti’ levičarji, oboleli na živcih od sovraštva do JJ, potem to o laži kar drži…

  • sprehajalec

   Zavoličeš ti Janšu, milom ili silom.

  • Janez

   NE BODI NO SMEŠEN !
   LAŽ ?
   LAŽ=NES RTNA DUŠA PREDVSEM ? KOMUNIZMA !
   Za
   KOMUNISSTIČNEGA MARŠALA TITA
   – ŠE PRAVEGA ROJSTNEGA I ŠMENA “NJEGOVI VERNIKI” – NE VEDO ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   VEČ DESET POTNIH LISTOV JE IMEL, CCA 5 ŽEN. NAD DESET NEZAKONSKIH OTROK ITD.
   Kako?
   Je bilo ?
   MARŠALU TITU – IME ? Lagal je – 1000 km/h.

 • ljubinica

  Kaj na stanje v Venezueli poreceta Luka in Violeta?
  Kriv je imperializem, t.j. Trump.

  • Aron

   CIA sponzorira opozicijo in krvave proteste in teroristicne akcije.

   • sprehajalec

    Aron, je sploh kakšna vstaja na svetu, ki je ne sponzorira CIA? Arabske vstaje, Aliende Čile, Sandinisti, Kuba, Praška Pomlad, Francoska revolucija, Boljševiška vstaja.

    Tudi Zimsko vstajo kulturnikov v trenerkah proti legalni oblasti v Sloveniji?

    • KIKI

     Mariborsko vstajo je organiziral Kučan&opankar !
     S seboj so tudi od CPL granitne kocke prinesli!…
     Primitivno a zadostno! Barabe je zagovarjala sedanja
     notranja ministrica!!! (njeno edino delo do takrat)…

    • Aron

     Ah šetać, dobro ves kaj mislim, ce bi Slovenija imela najvecje zaloge nafte na svetu, bi jih kmalu imeli pri nas.

     • sprehajalec

      Ja imaš prav, tako kot Bosna, ki plava na nafti pa jih je fasala.

      Lej te vaše razlage sveta in dogodkov so tako bedne, da bolj ne morejo biti. V ozadju tiči ena sama rdeča nit, od leta 1919 naprej in Boljševiške revolucije. Imperializem kot najvišji štadij kapitalizma in boj proti njemu. Kar še vedno očitno vzdržuje Dolančev Faks za Bežigradom. Kar vam paše v zgodbo, to uporabite, ostalo ignorirate oziroma preslišite. Ne obstaja, ter trobite eno in isto in tisto kar je v kontekstu…

     • Aron

      Zanimivo, ko omenjas Jugo. Poguglaj, kako so ameriske korporacije prisle skoraj zastonj do tovarn in rudnikov, potem ko so destabilizirali regijo.

     • sprehajalec

      kaj bi Srbi dali, da jih kaka korporacija povoha, pa Slovenci. kako v Kragujevcu vabijo Fiat, pa kaj vse počnejo, da bi tam ostal. Plačujejo Fiatu, da tam ostane, tako kot naši Renaultu. Si moraš misliti Araon? Korporacijam plačujejo, da ostanejo pri njih.

      ker v lastni režiji je bolj malo zrastlo, kvečjemu propadlo.

      Tvoje teorije so zastarele Aron, poučevane so bile v 60tih in 70 letih po slovenskih šolah. Osnova za njih pa so bile Trajanove vojne in ropanje Dačanskih rudnikov zlata v današnji Romuniji.

      Danes šteje polna zaposlitev narodnega gospodarstva, nek kamen v rudniku pa sam po sebi ne prinese narodnemu gospodarstvu nič, ker ni izkoriščan.

  • KIKI

   In – Janša, seveda!

 • sunday

  kaj je pri nas kaj drugače – tudi v venezueli se je tako začelo, kot je sedaj pri nas!!!

 • Mittra

  Morda ima pa na avtu nalepljeno le zlato folijo.

  • sprehajalec

   itak ima to lahko pol vsak…

 • Janez

  “PRIČEVALCI” !
  NO – DA DOKAŽI, DA JE TOLE “REŽIJA” OD NOVE24TV ?
  Zdi se, da ti postajaš podobno “ppolitično truplo” – kot MOL ŽUPAN. L.R. J. KOMENDA

 • dare326

  fake news… z vsako lažnivo objavo ste vse bolj podobni CNN-u.

  • KIKI

   Hvala za kompliment! Počaščeni smo! CNN je svetovna TV hiša in ne
   navadna Ljubljanska TV greznica !

  • Rožle

   Pa sej tis tut fake …

 • VERZIFIKATOR

  Kim Il Tomi

  KO TO TAMO

  Ko to tamo kao Kinez pilji?
  Čini se da Maov je blizanac.
  Nije Kinez, nego Koreanac,
  Misliš onog što u lijevo škilji?

  Ko se tamo uvijek nešto sprda?
  Navodno u pozorištu glumi.
  Nije, nego dere se u šumi,
  jezikom bez svake pauze mrda.

  Ko se tamo mangupiše stalno?
  Kažu da je poslanik sa juga.
  Ajde, jadnik, urođena tuga,
  misli da nastupa teatralno.

  Ko to tamo viče stalno Čavez?
  Kažu da je pobjegli Kubanac.
  Samo skroz zalutali Bosanac,
  htio bi, da vrati se u kavez.

  Ko to tamo priča jezik strani?
  Kažu da je, bolan, poliglota.
  Bježi, ako nije te sramota,
  tog luđaka uvijek se okani.

 • Janez

  A?
  PRAV RAZUMEM ?
  ZDI SE MI, DA “PRIČEVALCI” TRDI,
  DA JE NOVA24TV SINU OD MANDURA – KUPILA – TA “ZLATI AVTO” ?! A res? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ŠALA

 • Bald Eagle

  Že videno tudi v ex yugi. Tudi enonogi šlosar, ki je tako rad povdarjal enakost, je sebe izzvzel in se okoli vozil z luksuznimi avtomobili, jasno, izdelanimi v kapitalističnih deželah. Pa tako je pred ljudstvom kritiziral vse, kar je imelo vonj po kapitalizmu.
  Dvoličnost in licemerje so domena komunistične lažnive in zločinske golazni.

 • Aleš Černigoj

  Američani oz. “Chicago-boys-i” izvajajo doktrino šoka, po vzoru ostalih južnoameriških držav. Agenti na terenu poskrbijo za destabilizacijo razmer, hkrati opremijo “izgrednike” in pripeljejo poslušne medije, ki v svet lansirajo zrežirane posnetke “lačne množice” ipd… Venezuela je imela krasne razmere, dokler se ni Amerom zaluštal njihovih zalog nafte. To kar kažejo po BBC, CNN, Fox News… je predstava za množice-ovce.

  • Miro Jereb

   Tudi v arabskih državah imajonafto…pa ni Madura…pa je mir—relativn—mal si zgrešu prjatu. Komunizem je hujši od fažizma ali pa vsaj isti.

 • TOML

  Socialisti so lopovi, sin predsednika socialistične države v zlatem Ferariju.
  En dan nazaj, Škobrne stotisoči. Vam je jasno?
  Jankovićevi pankrti, vam je jasno?
  Ne volte socialistov!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!