[Video] Nemški državni mediji molčijo o brutalnem umoru z mečem sredi belega dne, raje bi preganjali tiste, ki o tem poročajo

28.letni Issa Mohammed, ki je ubil 36-letnega Kazahstanca v Stuttgartu (vir: twitter)

V sredo, 31. julija 2019 je mirno popoldne v Stuttgartu pretrgal brutalni umor s katano, ki ga je po zadnjih informacijah zagrešil ne sirijski, temveč jordanski Palestinec Issa Mohammed, ko je ubil 36-letnega Kazahstanca. A če je bila svetovna javnost zgrožena, nemški državni mediji o dogodku molčijo.

Po zadnjih informacijah, ki jih je pridobil nemški Bild 28-letni morilec s katano ni bil Sirijec, temveč jordanski Palestinec. Prebivalci Stuttgarta so tako bili v sredo popoldan priča enemu od najbolj krvavih prizorov, kar jih pomni spomin, 28-letni migrant je namreč s katano večkrat zabodel Kazahstanca z nemškim državljanstvom.

Po storjenem zločinu je 28-letni Issa Mohammed zajahal kolo in se odpeljal, zaklanemu Kazahstancu pa ni bilo pomoči, tako da je izkrvavel na asfaltu, pred očmi svoje 11-letne hčere.

Umrl pred očmi svoje hčere
Policija je ob začetku kriminalne preiskave povedala, da sta se napadalec in njegova žrtev poznala, živela naj bi celo v istem stanovanju. Mohammeda so prijeli štiri kilometre stran od kraja zločina.

A od takrat je minilo že več dni, nemški s strani države financirani mediji pa o dogodku po pisanju Voice of Europe še naprej molčijo. To ni prvi tak primer medijskega molka, ko pride do poročanja o brutalnih zločinih, ki so posledica sprejetja velikega števila migrantov.

Enak trend med osrednjimi nemškimi mediji je bilo opaziti lansko leto, ko je 33-letni nigerijski muslimanski migrant Mourtala Madou obglavil dojenčka in ubil njegovo mater na železniški postaji v Hamburgu.

Novica “ni dovolj pomembna”
Izgovor tokrat je, da umor 36-letnika ni dovolj velike nacionalne pomembnosti ali družbene važnosti. Nacionalni mediji se izgovarjajo, da je o dogodku poročalo že dovolj lokalnih in regionalnih medijev, ki so dostopni prek spleta.

A ta izgovor ne pije vode, ko se vzame v obzir, da se jim je na isti dan zdelo nacionalno pomembno objaviti novico o tem, da je pri jezeru Constance skoraj prišlo do nesreče ali pa prispevek, da sta dve tretjini protestnikov na shodih Petki za prihodnost žensk.

Hitro postane jasno, da je glavni namen medijev v državnih krempljih določene neprijetne teme, ki so nastale zaradi nespametnih odločitev vladajočih, na čelu z nemško kanclerko Angelo Merkel, čim prej potisniti v pozabo in se pretvarjati, da ne obstajajo.

Podporniki migrantov želijo kazenski pregon za resnico
Tako bodo z veseljem poročali o šolarkah, ki po zgledu avtistične 16-letne Grete Thunberg vsak petek protestirajo proti globalnemu segrevanju, samo, da se odvrne pozornost od množice sprejetih migrantov, ki dnevno morijo, kradejo in posiljujejo v Nemčiji.

Dogajanje je šlo celo tako daleč, da je član nemške Levice Achim Kessler podal prijavo proti Alice Weidel iz AfD, ker je objavila tvit s sliko palestinskega klavca in zapisala: “Otroke rinejo pod vlake, ženske najdejo 70x zabodene v kovčkih in moške mesarijo z mačetami sredi ulice … Težko je sploh najti besede.”

Po mnenju Kesslerja je Weidelova s tem, ko je zapisala golo resnico, na spletu širila “nehuman in nasilen material.” Še dlje je šla urednica NTV Judith Görs, ki je prepričana, da bi za deljenje videa umora, ki ga Weidlova sploh ni delila, morala članica AfD iti v zapor in plačati 75 tisoč evrov kazni, kakor je to v Franciji.

Ivan Šokić

 • RATATA

  Meč je po izgledu bolj japonskega porekla. Prekleti Japonci!

  • macon

   Ne ubija meč, ubija človek z mečem.

   • RATATA

    Okejno!!, pol pa preklet tist, ki je tega človeka naredu!

 • trumpet2018

  će uvažaš barbare iz vseh posranih muslimanskih lukenj, v nekaj letih postaneš sam usrana musimanska luknja, in muslimani ti bodo odrejali, kako lahko razmišljaš, o čem lahko govoriš, v katerega boga lahko verjameš, debili levičarski tega ne bodo nikoli dojeli, ker so duševno bolani, vsi do zadnjega z redkimi izjemami. a nevladniki ne bodo tega nič komentirali , kje ste troli prizadeti v glavo – tunek in podobni retardi, zakaj zdaj ne komentirate, gamad izdajalska, soroš vas je kupil za drobiž, svojo državo bi prodali musličem za nekaj 100 eurov, izdajalci slovenskega naroda.

  • tasilo

   gamad izdajalska

   Ekhmm … če se imaš za slovenskega domoljuba — za kar domnevam, da se imaš, kajneda? — boš naslednjič namesto po čefursko “gamad” rekel po slovensko golazenoz. mrčes. Upam …

   LP.

   Hanibal Lector

   • trumpet2018

    mene npr. bolj moti, ker vsi na tv govorijo o budžetu, ki je hrvaška beseda, imamo za to lepo slovensko besedo proračun, vendar se redko sliši, ali pa besede svašta, valjda, te kar ušesa bolijo. mrćes se preveć lepo sliši, gamad je prava beseda za te izrodke

    • tasilo

     Počasi in po vrsti:

     1.) Jaz sem na to prekleto južnjaško “gamad” alergičen, ker imamo za to Slovenci dobesedni(!) in zelo zgovoren izraz: golazen! Začni ga uporabljati.

     2.) Beseda budžet ni tipičen hrvatizem, čeprav ga uporabljajo tudi Hrvatje. Beseda je prišla v slovenščino (in verjetno tudi južne balkanske jezike) prek angleške oz francoske etimologije, ne hrvaške.

     budžet https://fran.si/193/marko-snoj-slovenski-etimoloski-slovar/4285329/budzt?View=1&Query=bud%c5%beet

     Veliki slovar tujk pravi pa takole:
     budžet -a m [angl. budget iz fr. bougette iz kelt. bulga nahrbtnik, oprtnik] proračun, načrt dohodkov in izdatkov za določeno dobo

     LP.
     Hanibal Lector

     • trumpet2018

      no ja, res nisem profesor slovenšćine :)

   • francelj3

    Meni gredo pa maksimalno na živce Sirijci in podoben mrčes. Me veseli, ko vidim, da mi jih je Word rdeče podčrtal. Potem so lahko tudi Slovenijci, Palestinijci in tako naprej. Le kdo si izmišljuje take spakedranščine in nas posiljuje z njimi?

  • Marija

   In kaj naj to kar sprejmemo,kot miši se pokrijemo v luknje.Nekaj bo treba narediti?

   • Goran Hvala

    ti bos bel mal naredila razn nakladala pa druge porivala v prve vrste.. take ste babe… sam gobec..

 • Skrajno Desni

  Jaz brez orožja še v javni sekret ne grem več.

 • Franc Šink

  Jedrsko orožje je že irelevantno.Prepovedali bodo spolnost med moškim in žensko, pa čez sto let ne bo nobenega človeka več na zemlji. Vladala bo neka vrsta opic križanci Komunistov in LGTB.pripadnikov.

 • GverilaStyle

  Mi pa samo komentiramo tako gnusno dejanje….da bi bilo treba te muslimanske teroriste z enako mero poklati…..in nam brišejo komentarje…..pa mi smo avtohtoni državljani EUja. Mislim, sej nebom več komentiral…….kdor razume ve kaj hočem povedat!!!! Vse koze in kamele je treba z HIV in AIDSom okužit!!!!!

  • Bobrock

   Za časa Juge na mejah ni bilo prebežnikov…vsaj živih ne (izjeme so bile seveda zaradi izredno težkega terena); je pa res, da ni bilo razlik med tistimi, ki so hoteli noter ali tistimi, ki bi brez papirjev šli ven. Graničarji vejo, da je dostikrat “počilo” – pa še nagradni se je dobil.

 • antimur

  Golazen, ki sledi Merkelci, je isti gnoj kot sledilci izdajalca Kučana, so kot enojajčni dvojčki.

 • Basileus

  Hrvati ne potrebujejo kulturne obogatitve imajo zadosti primitivcev med svojimi. Prav tako Slovenci.

  • Felikss_AH

   Si pa vztrajen… redno te “likvidirajo”… ti se pa trmasto vračaš kot klop… Nova24 tebi pomeni življenje… vsaj se javno zahvali Novi24 za obstoj

   • Basileus

    Trme edino manjka tam kjer bi mi koristila. Brišejo me zadnje čase ne oz banajo osebni račun. Očitno portal tone v negledanost.

 • Nata

  Tole sem videla na FB in sem z grozo gledala , kako je dokončal svoje delo in stekel vstran ?? Jaz vbi se vsedla v avto in hudiča povozila do smrti !! Kar nekaj avtov je bilo tam, pa so samo gledali !!
  Saj vem in verjamem, da se človek takega norca ustraši. . . . . pa vendar ?

  Katana ? Ali ne nosijo tudi nekateri Antifarji pri nas take meče ??

  • Spartan

   Bi ga povozila ja…ampak potem bi bila to glavna novica in vsi MSM mediji bi pisali, da si ti, bela supremacistka, povozila palestinskega begunca in šla direkt v zapor za 12let.V to smer gremo.

   • Nata

    Zato pa. . . . . . . le vkup, le vkup, uboga gmajna !!

  • Felikss_AH

   Namen vsake hvale vreden… nažalost pa samo-uničevalen… bila bi “zvezda” vseh režimskih medijev… in še priročen dokaz da smo Desni Rasisti, Nacisti, Supremacisti, Nazadnjaki, Islamofobi, Homofobi, Družbena Nevarnost, Grožnja Napredku… in bla-bla-bla…

   • Nata

    Ja, sej. . . . . . .ampak bi vseeno poizkusila in še druge , ki so samo gledali prepričala !

    Hja, saj vem ! Veliko grmenja, malo dežja ?

  • Goran Hvala

   jest nism antifa pa jo mam… a ves kak prasca razkosam ko so koline..neke cudne standarde imate janseviki…

   • Nata

    Kako, čudne standarde ? Ti tisti video ni privzdignil kocine ?

    Saj človek vendar ni prasec v pravem pomenu besede !

 • Anton

  https://www.rtvslo.si/okolje/novice/tako-smo-ze-navajeni-na-vrocino-da-normalno-stanje-obcutimo-kot-ohladitev/496028

  kaka hipokrizija, te “nevladne ” organizacije (NVO), ves čas opozarjajo na onesneževanje,o apokalipsi, koncu sveta balabla, denar pa prejemajo tudi oz v večini meri prav od tistih, ki so glavni krivci za to onesneževanje okolja, Ámen.

  sarkazem press

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  A sta tudi v Nemčiji za vse kriva Kučan, Fajonova, Brglez, komunisti in LEVICA? Sam vprašam!!!

  • Black_Raven

   ne tam so krivi taki idioti kot si ti…

  • alojz

   Ne. Oni imajo svojo Merklco oa še par takih.

 • Lisjak

  Saj ste vsi mediji isti,če vam novica odgovarja jo objavite,če ne
  pač ne.

  • Tunek-Haloški Hillbilly

   Enako velja za Novo24TV. Popolnoma enako !!!

   • Anton

    poanta nove24tv in ostalih “prodesničarskih medijev”, je ravno v tem, da nastavijo bralcem drugo plat medalje, na njih pa je, da presodijo kateri argumenti bodisi levi bodisi desni bolj “pijejo vodo”.Zategadelj, je konkurenca vedno dobrodošla in to povsod, Ámen

    sarkazem press

    • Tunek-Haloški Hillbilly

     A gre pri tvojem komentarju za sarkazem? Potem ne drži.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Takšne gnusne stvari kažejo v živo in nazorno samo ISIS…Al Kajda…in lokalni desničarski mediji !!!

  • joza joza13

   Ti bi torej to zamolčal? Zakaj?
   Tona, ne seri. Tudi tebi ne paše sprejeti množice tujerodnih v tvoje mesto – pred časom si tudi sam zavzemal to stališče.

   Isis &Al Kajda … najverjetneje to objavljajo iz drugega razloga, kot Nova 24.

  • alojz

   Takšne stvari kazat je po tvoje zločin. Delat pa ne.

 • Spartan

  Rokovanje z rezili vseh vrst in velikosti (mačete, katane, sablje, rambo noži,…) pri teh nižjerazvitih primatih sploh ni redkost. Takšnih obračunov je dnevno po evropi na tone ampak o tem nismo obveščeni, ker na volitvah vedno izvolimo iste elitne kretene v parlament. Tokrat je, končno, bila akcija explicitno ujeta v objektiv in vržena na splet kjer MSM nima nobenega vpliva.

  Če se spomnimo…12let je tega, ko je tudi pri nas eden od tovrstnih orientalskih samurajev (Elvis) s katano izrezbaril slovenca (Gregorja) do smrti – https://tinyurl.com/yyry4xox

  Evropa ne gre nazaj. Gre naprej. V še bolj usrani in islamsko-marksistični izpopolnjeni nazaj!

 • soc

  Noro. Nemci so v miru po dveh katastrofah v vojnah veliki zmagovalec zadnjega stoletja (Angleži seveda nesporni veliki poraženec), zdaj pa vsem na očeh izvajajo veličasten samomor. Merkelca in njene izbrane babnice so obredna katana.

 • Artur

  Pa ta evropska izdajalska izrojena leva gamad (z našo vred) še jasno in glasno agitira v prid migrantskim morilcem, ma kdaj se bo že enkrat ogrožena avtohtona populacija zmigala in to pokvarjeno levo gamad z njihovimi migrantskimi morislkimi podpiranci poslal v tri PM ( pravično in z namenom obstoja – oko za oko zob za zob).
  Od tega PANEVROPSKEGA kluba Rožletov ni za pričakovati kaj učinkovitega za odločno obrambo EU avtohtoncev proti levemu in migrantskemu zlu :
  https://generacija-identitete.si/o-nas/
  https://generacija-identitete.si/

  Morda od : https://domovinskaliga.si/ , z večjo odločnostjo, vztrajnostjo pogumom s tem, da se bo treba poslužiti tudi neizogibnih in nujnih drastičnih ukrepov za osvobotitev od tega zla drugače smo v “riti čeprav že počasi lezemo v njo, a še vedno se lahko potegnemo iz nje ni še prepozno”.

 • RATATA

  UN opozarja na možnost terorističnih napadov v Evropi, katere naj bi najverjetneje izvedli radijalizirani Evropejci, ki jih bodo izpustili iz arestov, saj so bili zaprti, ker so se udeležili bojev na strani ISIS.
  UN z vsemi izpeljankami (tudi UNHCR, UNICEF…) so banda satanistična!! Da jim ni nerodno se oglašat!!?!!

  • Felikss_AH

   Saj si pravkar ugotovil da so Satanistični… kjer je glavn in odgovorni urednik UN Mafije Satainstein sam… njemu kot ostalim mu kolegom z *.fein, *.stein, *.goldman, *.bloom, *.och, *.itz… in kar je še teh razpoznavnih končnic… pa itak nikoli ni nerodno

 • Garbage man

  Želim jim 100 krat na dan takih atomskih fizikov…..

 • Felikss_AH

  Nič novega ali posebnega ni ta medijski “molk”… Nemčija je itak pod Washingtonskim “vplivom”… ta je pa skupaj s celotno Ameriko v GLOBOKEM primežu “Jahvejeve Izbrane Mafije”, ki na obeh lokacijah goni Kalergijev MultiDrekulturalistični projekt. Z ustoličenjem muslimana Husseina Kenijskega za predsednika… kjer je prste imel tudi “naš dobri striček” Soros… je v Ameriki zavladala Ultra-Levuharska doktrina DemonSratske partije da so resnice in dejstva izraz Rasističnih nagnjenj

 • Morala

  Zblojeno je že vse skupaj….bojijo se pisati, ker vedo, da je ta ” wilcomen” velika napaka… če bi zaklal kakšnega pomembneža v politiki, ali bi molčali?

 • rubec

  A ni škoda črnila, da zraven imen objavijo še njihove priimke, ki so itak vedno enaki.

  • Felikss_AH

   Črnila je še najmanj škoda za te… dejanska škoda je da so tu med nami… če pa že o črnilu… katran je enako črn… in povaljati ih malce v tak katran, pa še vroč… tud nebi bila nobena škoda

 • Artur

  Dr. Anton Olaj: Slepost apologetov imigracij ali zgolj konformizem in dekadentnost slovenske politike
  http://moja-dolenjska.si/dr-anton-olaj-slepost-apologetov-imigracij-ali-zgolj-konformizem-in-dekadentnost-slovenske-politike/

 • marker

  Eh Angela, ti si uničila staro Evropo, naši levičarji pa ji še pomagajo.

  • GverilaStyle

   angelca je hitlerjeva hčerka!!!! Samo poglej podobnost obraznih potez, da negovorim o slikah, ko je bila še mala drekačica in se je slikala v Volčjem brlogu z adolfom. Nemoremo pa zanemariti dejstva, da bi nam v EU sedaj prav prišel ta in isti hitler……spucal bi jih vse u materino!!!

   • Alberto

    Si ti idiot?? Kaksen hitler? Kako se lahko najde kdo, ki si zeli hitlerjev povratek?
    Ocitno si premlad, da bi razumel kaj je vojna in pomanjkanje.

    • KAPIBARA

     Dob nooo, pa še en Brevik..

 • GverilaStyle

  samo zakon nam prepoveduje, da poskrbimo za svojo varnost in varnost najbljižjih…..jebeš zakon jz pravim. Juriš in z njihovo tehniko nad njih!!!!

 • Artur

  “VSAK CIGO SVOJEGA KONJA(KLJUSE) HVALI ” ali »Vstali bodo lažni kristusi in lažni preroki in bodo delali velika znamenja in čudeže, tako da bi zavedli celo izvoljene, če bo mogoče. Glejte, vnaprej sem vam povedal.« (Mt 24,24-25)
  Plan Kalergi ali preprosta resnica o veliki in neresnični zaroti
  https://www.portalplus.si/3042/plan-kalergi-resnica-o-veliki-neresnicni-zaroti/

  • Matt von Glanz

   A ti bi videl Kalergija kot antikrista, zanimivo.

 • xtc

  Levo drhal je treba psihiatrično hospitalizirat soloh ta dva veva debila iz Nemčije,ki kašljata in pljuvata oslarije namesto ,da bi se pokesala leve neumnosti.
  Kot sem že dejal:konec te norosti prez adi tehnelogije ne bo mogoč
  Očitno se vračamo nazajv 33 na popravljanje napak z drugo polovico zločinskih socialistov.

 • plamen100

  Ma dokler se mohamedanci pobijajo med sabo ni prav nobene skode in tega prispevka ne bi niti komentiral. Bilo bi sicer idealno da bi imeli amerisko zakonodajo in da bi storilec dobil inekcijo strupa kar je le pozitivno saj ga ne bi rabili 20 in vec let futrati na racun davkoplacevalcev tako pa bo spet delal skodo nemski druzbi.

 • Janez Kranjski

  Te muslibuzerantske svinje bi morali takoj predelati v pasjo hrano, pa še nekega mestnega šerifa zraven, ker jim je dovolil postaviti svinjak.

 • Van Der Waals

  KOMUNISTI ŠČITIJO SVOJE zaveznike ČRNUHE IN MUSLIMANE… ZATO CENZURA!!!

 • Goran Hvala

  blablabla… to je v vseh novicah po nemciji… vi janseviki pa iz slovenije iz fotelja veste vse kaj je in kaj ni… nakladate 100 na uro…pa sej vam pase da se med sabo koljejo…al ne? odlocte se ze..zdej pa celi sokirani…

  • Matt von Glanz

   Bolj natancno definiran sentiment desnih medijev je “saj smo vam rekli”

   • Nata

    Ja. . . . in ?

    • Matt von Glanz

     Nic, to je to. Sentiment levih je pa “nic se ne dogaja, oz. ce se, nima povezave z nicimer”.

  • Nata

   Kaj bi s tem rad povedal ?? Da novica ne drži ?

 • Matt von Glanz

  Naj se vihti penis ali meč, ni problema!

 • Nata

  Ko bo ljudstvu prekipelo, ker vlade prav nič ne ukrepajo, smo pa tam !!
  https://www.portalplus.si/3349/homofobni-islamisti-in-parada-ponosa/