[Video] Nevladniki z ladje Ocean Viking na Malti izkrcali še 356 sudanskih ilegalnih migrantov, ki bodo razkropljeni po celi Evropi: Več kot 100 “mladoletnih”

Sudanski migranti na NVO ladji Ocean Viking (vir: facebook)

Nov teden, nova ladja z migranti. Potem ko je zaradi vztrajanja pri prepovedi izkrcanja ilegalnih migrantov z raznih ladij, ki pripadajo nevladnim organizacijam, v italijanskih pristaniščih, kot tudi ladjam italijanske obalne straže, počilo v koaliciji med Ligo in Gibanjem petih zvezd, so zdaj izkrcanje 356 ilegalnim afriškim migrantom dopustili na Malti, a šele potem, ko si je šest držav EU razdelilo migrante.

Že nekaj časa aktivno poročamo o sodelovanju nevladnih organizacij in tihotapcev ljudi. Nevladne organizacije delujejo kot taksi službe za ilegalne migrante, ki jih tihotapci pustijo na morju ob libijski obali, kjer nato čakajo, da jih odpeljejo v Evropo.

Zadnji tak primer je NVO-ladja Ocean Viking, ki je pred malteško obalo čakala na izkrcanje 356 afriških migrantov, dokler se šest držav EU ni dogovorilo, kako si bodo razdelile migrante.

150 jih bo po poročanju BBC sprejela Francija, Portugalska pa 35. Namestitev za preostalih 171 trenutno še ni znana. Šli naj bi še v Nemčijo, Irsko, Romunijo in Luksemburg. Da ne bodo šli v Italijo, je preko socialnih omrežij zmagoslavno naznanil sam italijanski notranji minister in predsednik Lige Matteo Salvini.

NVO-ladja, ki prevaža ilegalne migrante Ocean Viking. (Vir: Twitter)

Zdi se, da je italijanskemu zgledu zapiranja pristanišč za NVO-ladje, ki prevažajo ilegalne migrante, sledila tudi Malta. Vsekakor pa je to dobra praksa, saj prevoznike ilegalnih migrantov sili, da plujejo vedno dlje, da bi dosegli izkrcanje migrantov v EU. Zaenkrat so jih pripravljeni še vedno sprejeti v Španiji in Franciji.

Come promesso, non abbiamo dato nessun permesso allo sbarco in Italia per i 356 immigrati a bordo della Ocean Viking.Prima la sicurezza degli Italiani!E ovviamente… mai col PD.

Gepostet von Matteo Salvini am Freitag, 23. August 2019

Večinoma sudanski migranti na ladji Ocean Viking so ob novici, da jih bodo vendarle izkrcali v državah EU, skakali od veselja, peli in se veselili. Več kot sto omenjenih migrantov naj bi bilo po njihovih lastnih trditvah “mladoletnih”.

With the EU elections over, the masks have come off and the pretenders now feel free to pursue their agenda to commit…

Gepostet von V4 Report am Samstag, 24. August 2019

Kakor so opozorili pri V4 Reportu: “Agresivni najstniški moški iz tuje kulture so absolutno najhujša demografska skupina, ki bi jo pustili hoditi po evropskih ulicah.” Vedno bolj jasno pa postaja, da nova sestava Evropske komisije v nobenem pogledu migrantske krize ne jemlje bolj resno, kot jo je pod taktirko Jean-Claudea Junckerja.

Ivan Šokić

 • Skrajno Desni

  Začnite pobijat to golazen.

  • Peter serdinšek

   Se popolnoma strinjam z tabo, ker ta golazen si itak ne zasluži druga pa še kar nekaj posilstev, ropov, umorov itd. bi preprečli z torpediranjem in likvidacijo vseh na tej NVO ladiji!

   • joza joza13

    Za tebe Peter pa isto velja, kot sem zgoraj zapisal “skrajno desnemu”!

    …pa na bruhanje mi gre, ko berem po forumih pisanje nekoga, ki ne zna uporabljati predlogov.
    “z tabo”, ali “s tabo” – pravilno “s teboj”.

    Ni za kaj -;).

  • joza joza13

   Pojdi ti to pisat na 24 kur – provokator!!!
   In ne sméti po tem portalu!

   Pa zapomni si, da civilizirani ljudje ne ubijamo soljudi!
   In nikoli več ne pozivaj nikogar k uboju ljudi!!! MAJMUN !!!
   Ali se sploh zavedaš kaj pišeš? Si že kdaj koga ubil? Si to želiš? Upam, da ne…

   Tudi sam si želim, da bi Evropa pomagala vspostaviti situacijo vredno življenja v Sudanu, Afganistanu…, do takrat pa ustaviti nezakonite migracije, najstrožje kaznovati trgovce z ljudmi – tihotapce in ukiniti nevladne organizacije!!!

   Slovenija bi morala zapreti svoje meje! Mi nismo bili nikoli kolonizatorji in nikoli nismo počeli pizdarij v tretjem svetu. Svoje pretekle grehe naj danes plačujejo Angleži, Francozi, Španci, Portugalci, Nemci…

 • Marija

  To se je vedelo zato je ta gospa tudi zasedla prestol.Vse dogovor.

 • Olga101

  V Murglah je še prostor!

 • RATATA

  plodna ursula ni več tolk fajna… istiqr kot timermans

  • Novakec1

   Še preden so jo izvolil sem reku da počakite da pravo barbo pokaže, in glej ga vraga že šekasta ratuje.

 • xtc

  Dejstvo je ,da se bodo pristanišča sleje kot preje zaprla,kriza bo kmalu nareddila svoje,ko nebo za lestne potem bodo problemi hitro rešljivi.

 • xtc

  Če zgornja slika drži potem ni treba biti ne doktor ne antropolog da ugotoviš na so tile “mladoletniki” vsi krepko čez 18.

 • Andrej

  Kar se Slovenije tiče:
  Vstop v državo

  Slovenski državljani potrebujajo vizum za vstop v Sudan.
  Državljani Sudana potrebujejo vizum za vstop v Slovenijo.
  Za izdajo vizumov je pristojno:Veleposlaništvo Italijanske Republike

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!