fbpx

[Video] Nočna mora vsakega starša: Pošastna varuška otroke premetavala po tleh, jih vlekla za glavo medtem ko so spali, jih tepla

foto: posnetek zaslona

Pošastni videoposnetek, ki ti požene kri po telesu, ko vidiš, kako se varuška znaša nam male otroke. Na posnetku je razvidno, da je otroke metala v zrak, jih močno držala za glavo, tepla, vlekla, jih grdo prijemala in jih premetavala po tleh kot vreče krompirja. Otroci so zaradi tega utrpeli poškodbe, katere pa je pripisala njim- da so padli, se popraskali,..

Varuške Christine Williams, je imela namreč več otrok v varstvu v svojem domu. Starši so bili izjemno zadovoljni, saj se je izdajala kot skrbeča varuška, ki je čez dan pošiljala slike staršem svojih otrok, kako se igrajo, takoj jih je tudi poklicala, če so “dobili” kakšno prasko ali modrico, ki naj bi jih otroci dobili sami. Resnica pa je bila povsem drugačna.

Pred kamero je stopila mama Desiree Lablanc in povedala, da je varuško Christino Williams spoznala po priporočilu prijatelja. Ko jo je obiskala na domu, da bi preverila v kakšnem okolju živi, je opazila, da je res skrbna, urejena in ima vse stvari pod kontrolo. “”Bila je izjemno pozorna, popolnoma sem ji zaupala. Takoj, ko je hčerka dobila prasko, mi je poslala sliko. Mislila sem, da je tako skrbna, v resnici je želela prikriti svoja grozljiva dejanja”.

Foto: posnetek zaslona

Razkrinkal jo je bivši mož
Preden se je bivši mož odselil, je po hiši nastavil kamere, saj je sumil, da z njo nekaj ni v redu in imel je prav. Ravno s posnetki so jo razkrinkali in tudi zaprli. Obtožili so jo zlorabe in fizičnega napada štirih otrok.

Lana Božič