[Video] Poglejte grozljiv posnetek nasilnega izživljanja vrstnic nad 15-letnico, ki je pretresel Srbijo: Dekle je končalo na urgenci s pretresom možganov

Posnetek izživljanja najstnic nad 15-letno vrstnico v Srbiji (vir: twitter)

Srbijo je pretresel posnetek, na katerem dijakinje psihično in fizično maltretirajo svojo 15-letno vrstnico. Nanjo naj bi se spravljale zgolj zato, ker prihaja iz revne družine.

Srbska policija je na podlagi zahteve oddelka za mladoletnike Višjega javnega tožilstva v Beogradu podala kazensko ovadbo zoper dve najstnici (I. O. in D. I.), stari 14 in 15 let, ki sta psihično in fizično maltretirali 15-letno A. M.

Svojo žrtev sta napadalki žalili, poniževali ter jo nato, ko jima je zabrusila, da mogoče je revna, a vsaj ni kurba, tudi začeli klofutati in brcati.

Minister za izobraževanje Mladen Šarčević je zaradi incidenta oziroma fizičnega nasilja nad dijakinjo po poročanju Kurirja razrešil dolžnosti ravnatelja srednje šole v Barjevem Dobrivoja Jelića.

https://twitter.com/GagaAleksina/status/1173161753569583104?

Posnetek, na katerem je vidno fizično izživljanje najstnic nad vrstnico, je zbudil val ogorčenja v srbski javnosti. Vseeno posnetek, na katerem je ujeto, kako klofutajo svojo žrtev, ni v celoti zaobjel nasilja.

Namreč, po pričevanju najstnikov, ki so bili priča dogajanju, so nasilnice potem, ko so kamere nehale snemati, vrgle žrtev na tla in jo začele brcati. Medtem ko se nasilnice derejo nanjo “Kaj si rekla?” in jo udarjajo, se preostala dekleta histerično hihitajo in komentirajo: “Glej, kako se trese.”

https://twitter.com/jucatomic97/status/1172878165150240768?

Zaradi krvavitev je dekle končalo na urgenci. Starši ene od nasilnic pa so za nasilje svoje hčerke okrivili kar ravnatelja, ki tega ni preprečil.

Ravnatelj Jelić zagotovo je objektivno odgovoren, zaradi česar je že bil umaknjen s položaja. Sploh glede na to, da naj bi se izživljanje nad dijakinjo vleklo že nekaj časa.

A na urgenco dekleta ni spravil ravnatelj, temveč same nasilnice, ki so jo preteple. Dogodek je sprožil zahtevo javnosti po sprejetju tako imenovanega “Aleksinega zakona”.

https://twitter.com/jucatomic97/status/1173355992559628288?

Ravno tako pa je posnetek nasilja nad 15-letnico v Srbiji odprl Pandorino skrinjico najstniškega nasilja. Vse več posnetkov kaže, kako dekleta fizično obračunavajo in se izživljajo nad svojimi vrstnicami.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha

  Hm, mala se ni ravno upirala in tudi zbežati ni poskušala, tudi ko so ji fantje priskočili na pomoč. Kar stala je tam in čakala na nove batine. Mal čudno tole vse skupaj, ko neka sado-mazo igrica. Kar koli je že na stvari, feminizem postaja vedno bolj vulgaren in nasilen.

 • šmentanamuha

  Mimogrede, zakaj delate reklamo za lezbično sperm-banko na vaših straneh?

  • RATATA

   Gnar je gnar

 • mona lisa

  Vse te nasilnike zapret v zavod in jim naložit prisilno delo kakšna 2 do 3 leta.

 • Steiermark

  Pripadniki opičje rase , s prav takšno kulturo – nasilno…… Po kom le imajo, vse to?

  • FORT WORTH

   Po turskih prednikih…

 • Unikatna

  Kriva je vzgoja in nič drugo…

  Tudi na Planetu TV so pokazali včeraj lanski posnetek nasilnega vedenja dijakov na Srednji tehnični šoli v MB-u…
  https://maribor24.si/lokalno/video-na-mariborski-srednji-soli-med-poukom-kadijo-in-se-nasilno-vedejo-do-uciteljev

 • Franci Pušenjak

  To je naravnost grozno in odurno početje. Bog ne daj, da sem jaz starš tega pretepenega dekleta, prevzgoje teh nasilnic ne bi blo konca!!

 • bubamara

  To je Srbija. Ponosni Srbi, ponosni balkanci. Najprej Srb ali Hrvat ali Šiptar, šele potem človek.

 • RATATA

  Mi imamo šarca, Srbihanci pa Šarćevića.

 • Olga101

  Za leve fašiste je vedno kriv nekdo drug! Če ne drugega, vsaj populizem (resnica) “skrajne” desnice…

 • Rožle

  Pljusk .. pljusk .. ajde još jednu za majku Srbiju .. pljusk..bre

 • Rožle
 • freedomfighter

  Zalostno je da v srbiji zmajo to sanskcionirat pri nas bi pa najbrs punce oznacili za zrtve

 • hermannn

  Malo manj kot polovica članka so tviti v srbščini! Najmanj kar lahko pričakujemo od Nova24 je, da jih posredujete v slovenščini. Ali pa morda avtor prispevka meni tako kot ona MB ravnateljica, da itak 80% Slovencev razume ta jezik.

  • Imperial Commando

   Tviti so pač tviti, če prihajajo iz Slovenije so slovenski, iz Srbije srbski,….ta grdi dogodek se je zgodil v Srbiji in so tviti pač srbski, članek je pa v slovenščini. Nevem kaj sploh pizdiš.

   • hermannn

    Zakaj se pa ti vznemirjaš? Če ti je to tako normalno pa mi pokaži en slovenski tvit v srbskem cajtngu.

 • Nata

  Smrklje !! Ostali so pa gledali ?? Snemali ??
  Nor svet. Kaj bo s to mularijo , ko odraste ??