[VIDEO] Poglejte, kako je horda migrantov v Grčiji podtaknila požar!

Foto: printscreen

Po družbenem omrežju Facebook je zaokrožil posnetek, ki prikazuje, kako so migranti v začetku meseca aprila po Grčiji podtaknili požar.

Še en dokaz več, ki priča o tem, na kakšen primitiven in škodoželjen način migranti vračajo “hvaležnost” za to, da jih je sprejela Evropska unija. Posnetek je na družbenem omrežju šele nekaj dni, čeprav prikazuje dogajanje iz začetka letošnjega aprila. Prikazuje pa, kako so migranti množično zažigali travo v vasi Diavata na celinski Grčiji. Ob tem lahko na posnetku vidimo mlade moške, kako se veselijo in ploskajo.

Posnetek pa je zaskrbljujoč še po drugi strani. Namreč, na njem je cela horda migrantov, ki je očitno namenjena v osrednjo Evropo …

Posnetek poglejte tukaj:

Οι επενδυτές του Αλέξη και οι λιαζόμενοι της Τασίας τα φιλαράκια του Μπακογιάννη βάζουν φωτιές για να ανταποδώσουν την φιλοξενία της Ελλάδας….το ίδιο έκαναν σε σπίτια στα Πατήσια όταν τους έκαναν έξωση…Το ξανθό παχύδερμο μια χαρά έχει μάθει τη λέξη ΦΑΣΙΣΤΕΣ μιας και αυτό της είπαν να λέει..όσοι αριστεροί και μη τους υποστηρίζουν να τους πάρουν στα σπίτια τους…..

Gepostet von Ελευθερία Παντινού am Sonntag, 21. April 2019

J. G.