Noro: Pajdaško-kapitalistični Kanal A se je nad Slovenci cel dan izživljal s komunistično propagando!

Datum:

Slovenke in Slovenci smo bili včeraj zgroženi ob pogledu na spored, saj se je televizija Kanal A nad gledalci kar cel dan izživljala s komunističnimi propagandnimi filmi, ki ne sodijo nikamor drugam kot na smetišče zgodovine. Ta televizija se je skupaj s POP TV že dobro uveljavila kot propagandni servis Šarca in njegove nesposobne vlade. Prav bizarno pa je navdušenje nad komunizmom omenjenih televizij v lasti Pro Plusa ob dejstvu, da jim bogastvo prav nič ne smrdi, vsi naročniki televizijskih priključkov smo njihove programe dolžni prisilno financirati, ne glede na to, ali jih gledamo ali ne!

Propagandni Kanal A je dodobra razburil Slovenke in Slovence, ko je enega za drugim ves dan predvajal komunistične propagandne filme, nekatere kar večkrat. Začeli so že zgodaj, film Diverzanti iz leta 1967 je bil na sporedu ob 11.55, takoj zatem pa sta mu sledila filma Most iz leta 1969 ob 13.30 in film Valter brani Sarajevo iz leta 1972 ob 15.30. Sledilo je nekaj brezveznih zabavnih oddaj, s katerimi so gledalce poneumljali do 20.00, ko je bil na sporedu film Desant na Drvar iz leta 1963. Ob 22.10 je bil na sporedu še film Bitka na Neretvi in ob 1.30 ponovno spet film Diverzanti. Medtem ko se v normalnih državah, ki so preživele grozote komunizma, zgražajo nad propagandnimi filmi nekdanjega režima, pa je pri nas vse dopustno. Kako tudi ne, če pa ta nad komunizmom navdušena televizija bogati v sistemu pajdaškega oziroma kronističnega kapitalizma, in to na račun vseh Slovencev!

Foto: posnetek zaslona

Propagandni filmi nepogrešljivo orodje za totalno indoktrinacijo prebivalstva
Vsem tem filmom je skupno, da ne le izkrivljajo zgodovinska dejstva in prikrivajo resnico, pač pa je njihov edini namen namerno laganje gledalcem z namenom politične propagande. Te filme je proizvedel nekdanji komunistični režim, v njih pa opevajo morilca Josipa Broza Tita, ki ima po nekaterih ocenah na vesti milijon nedolžnih življenj, in partizane, ki niso bili nič drugega kot banda teroristov. V drugi svetovni vojni se niso borili proti okupatorju, pač pa so nestanovitne razmere izkoristili za doseganje svojega edinega cilja – komunistične revolucije.

Foto: Wikimedia Commons

Pomenljivo je, da približno prvo tretjino trajanja druge svetovne vojne, dokler je trajal pakt med Adolfom Hitlerjem in Josipom Stalinom, niso prav nič imeli proti nacistom in fašistom, pač pa so bili njihov glavni sovražnik zavezniki, kot so Združene države Amerike ali pa Velika Britanija. Kot danes pričajo mnogi dokazi, se jugoslovanski partizani niso branili sodelovanja z nacisti in fašisti niti po razpadu omenjenega pakta. Starejši prebivalci bodo vedeli povedati tudi, da čeprav so bile razmere ob okupaciji bridke, partizani niso prinašali nikakršne odrešitve, saj so že med vojno ropali in plenili po slovenskih domovih in posiljevali. Zato so se med drugim organizirali tudi domobranci in vaške straže, ob koncu vojne pa je postala jasna krvoločnost komunistov, ki se je izkazala v povojnih pobojih.

Huda Jama, rov Sv. Barbare (Vir: komunistickizlocini.net)

Pro Plus, ki ima v lasti POP TV in Kanal A, moramo prisilno financirati tudi, če njihovih programov ne gledamo
Vsi slovenski uporabniki elektrike moramo prisilno financirati delovanje režimske RTV Slovenija, ki je v državni lasti. A podjetje Pro Plus, ki ima med drugim v lasti POP TV in Kanal A in je v zasebni lasti ter dobiček ni zadovoljil apetitov njihovih lastnikov, je prišlo na enako idejo. Že nekaj let smo namreč dolžni prisilno financirati njihove programe vsi naročniki kabelske televizije oziroma internetne televizije, pa čeprav jih ne gledamo. Gledalci pri tem namreč nimajo možnosti prostovoljno izbrati njihovih programov kot dodatka k osnovni programski shemi, država pa ne stori ničesar, da bi preprečila takšno kartelno dogovarjanje med operaterji in Pro Plusom.

Foto: sta

To ne preseneča ob dejstvu, da so se programi te družbe že dobro uveljavili kot propagandni servis vladnih strank, tistih, ki jih pač nastavi globoka država, ki upravlja z najhujšo obliko kronističnega oziroma pajdaškega kapitalizma. V zadnjem času delajo predvsem za Marjana Šarca, njihova novinarka Irena Joveva pa je bila za svoje požrtvovalno delo pri ohranjanju priljubljenosti njegove vlade nagrajena z mestom nosilke liste LMŠ na evropskih volitvah, pa čeprav nima nobenih političnih izkušenj in tako kot njen predsednik ni sposobna formulirati niti enega jasnega stališča ali pa programske točke. A ta hobotnica globoki državi ne plačuje svojega deleža, lastniki Pro Plusa so namreč priročno registrirani na varnem, v davčnih oazah!

Kandidatka LMŠ za evropsko poslanko Irena Joveva (Foto: STA)

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...