fbpx

[Video] Poglejte, kako nehvaležni ilegalci stran mečejo hrano, mularija pa jo še brca!?

Foto: printscreen

Videoposnetek, zaradi katerega so ogorčeni številni Grki, prihaja iz migrantskega taborišča Moria na grškem otoku Lezbos.

Posnetek prikazuje jezne migrante, ki sredi ulice na tla mečejo obroke hrane ter na tak način bojda protestirajo proti življenjskim razmeram v taborišču. Očitno je, da imajo polne riti, njihovo početje je namreč zelo sporno za številne Grke, ki si ne morejo privoščiti niti osnovnih stvari, kot sta hrana in dom.

Posnetek nehvaležnih ilegalcev poglejte spodaj, še posebej pozorni pa bodite na obnašanje fantka na levi strani, ki brca pakete s hrano, ki ležijo na tleh:

Prebivalci otoka Lezbos so izgubili vso vero v svojo oblast in so milo rečeno utrujeni od dolgotrajnega nerešenega vprašanja. Prav tako ne zaupajo več besedam njihove centralne uprave, kot tudi ne Evropske unije.

Voice of Europe poroča, da na tem otoku neprestano vlada strah, saj je jasno, da ga že dlje časa obvladujejo migranti. Ženske si ne upajo niti iz svojih domov, otroke pa zadržujejo v hiši, da jim nemoralni migranti ne bi česa storili. Situacija je že tako katastrofalna in nevarna, da so lokalni prebivalci utrujeni od tega, kako zelo morajo paziti nase, na svoje najbližje in premoženje.

M. S.