[Video] Produkt leve propagande: 14-letnika brutalno napadli, ker je ta nosil kapo z napisom Donald Trump!

Foto: YouTube

Iz ameriške zvezne države Floride prihaja pretresljiva novica. 14-letnega učenca iz okrožja Hamilton so hospitalizirali potem, ko so ga brutalno napadli številni sošolci. Vzrok za to se je skrival v nošenju kape z napisom imena aktualnega ameriškega predsednika Donalda Trumpa. 

Družina učenca, ki se v javnosti ni identificirala, je v zvezi z napadom že najela odvetnika, prav tako pa je ta objavila posnetek brutalnega napada na šolskem avtobusu.

“Sedim v bolnici s svojim 14-letnim sinom, ker ga je na šolskem avtobusu napadlo osem temnopoltih otrok. Očitno do tega pride, če si otrok drzne nositi kapo z napisom Donald Trump,” je zapisal eden izmed zgroženih staršev napadenega otroka, ki je med drugim tudi izdal, da je sina nekdo istega dne tudi polil z mlekom.

Do napada je prišlo 21. novembra letos, saj je tedaj eden izmed staršev na svojem Twitter profilu zapisal, da je bil sin po brutalnem napadu hospitaliziran, poroča Gatewaypundit. Nedavno je na plano prišel tudi videoposnetek, ki nazorno kaže, kako krutost določenih otrok ne pozna meja. Nedvomno napad predstavlja nazoren primer, kako v praksi deluje strastnost po levičarsko, ki pa se očitno oprijema že otrok.

Hana Murn

 • lauraas

  Sami črnci, čisto isto je pri nas z romi.

 • lauraas

  Gamad živalska, vsi na enega!

  • McBobo

   Tako si upajo, drugače so pa pusiji.

 • lauraas

  So že bili razlogi v zgodovini, da so opice zasužnjevali.

 • lauraas

  Kdo je zdaj tu rasist in kdo zatiran? Belci moramo rasizem obnovit in častit.

 • Skrajno Desni

  Črnuh je izmeček že ob rojstvu.

 • xtc

  Levičarstvo je zelo nasilna religija z lažnim obrazompravičništva in demokratičnosti–prijazni so le dokler ,kimaš njim,ko pričneš misliti s svojo glavo in drugače od njih postanjejo neverjetno agresivni in nagnjeni k zločinu tudi najhujšim za doseganje cilja širjenja te verske blaznosti so pripravljeni uporabiti vsa sredstva in niso pomembne žrtve za doseganje cilja.