fbpx

[Video] Projekt Veritas razkril financiranje paravojaških levičarskih skupin, za katerimi stoji Soros

George Soros in Tom Steyer. (Foto: Epa)

George Soros in nekdanji demokratski kandidat za predsednika države Tom Steyer odkrito financirata ekstremistično gibanje Refuse Fascism v Združenih državah Amerike. To je na skrivnem posnetku razkrila Tee Stern, vodja radikalnega gibanja v Atlanti. S tem pa se le potrjuje podatek, da je Soros zelo vpet v izgrede, ki jih izvajajo ekstremisti po Združenih državah Amerike.

Projekt Veritas je razkril sedem minutni posnetek, ki razgalja financiranje Antifa gibanj v ZDA. V ospredju se je znašla organizacija Refuse Fascism, ki ideološko in politično, ne prenaša politike ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Posnetek razkriva povezanost radikalnega krila ameriških demokratov z radikalnimi ameriškimi organizacijami. Med njimi se pojavlja nekdanji demokratski predsedniški kandidat Tom Steyer.

V ospredju posnetka se je pojavila Andy Zee, nacionalna koordinatorka zvezne organizacije Refuse Fascism. V pogovoru s Tee Stern, vodjo podružnice radikalnega gibanja v Atlanti, je razkrila povezavo med Steyerjem in Sorosom. Sternova je izdala, da je atlantska izpostava levega ekstremizma, prejela donacijo Georga Sorosa za izvajanje svojih akcij. Andy Zee pa je razkrila, da Steyer zelo podpira delovanje njihove organizacije, a si ne želi medijskega izpostavljanja, saj bi mu to lahko škodovalo pri kampanji za predsednika.

Levica, za izvajanje izgredov, na ulice pošilja svoje paravojaške enote
Ameriški domoljubni režiser Dinesh D’Souza, ki je v svojih dokumentarcih v preteklih letih razkrival nečednosti demokratske stranke pravi, da so organizacije kot sta Antifa in Refuse Fasicm, skrajno levičarske organizacije. “Levica ima svoje paravojaške enote na ameriških ulicah. To ni samo Antifa, ampak tudi gibanje Black Lives Matter.” Projekt Veritas je v zadnjem času razkril veliko skrivnosti, ki so povezane z ekstremističnimi levimi gibanji. Med drugim so razkrili, s kakšnimi borilnimi tehnikami se pripravljajo na razgrajanje na protestih.

Luka Perš