fbpx

[Video] Propadli ameriški predsedniški kandidat Kerry, skupaj s spolnim predatorjem Clintonom in hollywoodskimi zvezdami, v boj proti “podnebnim spremembam”

Nekdanji ameriški državni sekretar in spodleteli predsedniški kandidat John Kerry (foto: EPA)

Nekdanji ameriški državni sekretar in spodleteli predsedniški kandidat John Kerry je v soboto, 30. novembra 2019 naznanil oblikovanje organizacije “World War Zero”, ki se bo zavzemala za “rešitve globalnega segrevanja.”

“Skušali bomo doseči na milijone ljudi,” je v intervjuju za New York Times povedal nekdanji ameriški državni sekretar John Kerry. Cilj novooblikovane organizacije naj bi bila mobilizacija velikega števila navadnih ljudi po celem svetu, ki bodo nato zahtevali spremembe glede klimatskih sprememb.

Kerryjevi iniciativi sta se že pridružila nekdanja ameriška predsednika Bill Clinton in Jimmy Carter, nekdanja republikanska guvernerja John Kasich in Arnold Schwarzenegger, ter filmska igralca Leonardo DiCaprio in Ashton Kutcher.

Zbrani si predstavljajo, da bodo lahko zbrali dovolj sredstev za boj proti globalnemu segrevanju, podobno kot so to storili zahodni zavezniki v 2. svetovni vojni. Da, prav ste prebrali, novodobni Hitler je globalno segrevanje. Lahko samo ugibamo, kaj to pomeni za vse ostale, ki niso pripravljeni darovati kultu podnebnega segrevanja.

“Bodoče generacije nas bodo ocenjevale glede na to ali smo ukrepali na podlagi dejstev, in ne samo debatirali ali jih zanikali,” je sveto prepričan Kerry.

“Ljudje bodo umirali,” je po poročanju Breitbarta še lansko leto trdil Kerry in za to krivil ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je izstopil iz Pariškega podnebnega dogovora iz leta 2016. “Moji otroci in vnuki, se bodo morali soočiti s težavnim svetom zaradi stvari, ki jih je storil Donald Trump.”

Ivan Šokić