[Video] Salvini ponovno postal tarča ekstremista

Levičarski ekstremist (Foto: Twitter)

Levičarski ekstremist (Foto: Twitter)

Najpopularnejši italijanski politik, voditelj Severne lige Matteo Salvini, je bil ponovno tarča poskusa fizičnega napada levega ekstremista v Neaplju. Najhujše so preprečili Salvinijevi varnostniki, saj so levičarskega ekstremista pravočasno onesposobili.

Matteo Salvini obiskuje italijanska mesta in kraje, kjer ga vedno pričaka navdušena množica. Najpopularnejši italijanski politik pa gre na živce predvsem levičarskim ekstremistom. Prejšnji petek je hotel z njim obračunati eden izmed teh skrajnežev, ko se je sprehajal po ulicah Neaplja. Namero nasilneža so preprečili Salvinijevi varnostniki. To pa ni prvi tovrsten poskus napada na priljubljenega italijanskega politika.

Po poročanju portala Voice of Europe so leta 2018 v njihovi pisarni v Trbižu v slogu “Rdečih brigad” levičarski skrajneži podtaknili celo bombo. V lanskem aprilu sta bila dva ilegalna Maročana obtožena, da sta hotela podtakniti bombo v pisarni  San Valentino Torio. V tem tednu pa je doživel še grožnje lokalnega voditelja italijanskih partizanov v Riminiju,  Giusija Delvecchia.

Severna liga bila izigrana s strani italijanskih levičarskih globalistov
Matteo Salvini je v času vodenja notranjega ministrstva naredil številne pomembne korake za spopadanje z migracijami, saj se južna italijanska obala nahaja blizu afriške in je s tem lahka tarča afriških migrantov ter tihotapcev. Italija je tako vsaj za nekaj časa postala relativno varna država. Vendar Salvini ni računal, da ga bosta levičarski stranki Gibanje petih zvezd in Demokratska stranka izigrali ter skupaj sestavili vlado. Prve poteze nove leve vlade so že vidne v obliki odprtih pristanišč za tihotapske ladje z migranti, Italija pa se znova spreminja v nestabilno državo.

Matteo Salvini tako samo čaka trenutek, ko bo v Italiji znova razpadla vlada in se bodo Italijani odpravili na nove volitve. Salvinijeva stranka po vseh javnomnenjskih anketah vodi z veliko prednostjo, saj jo podpira približno že 40 odstotkov italijanskega volilnega telesa. V mnogih italijanskih krajih pa Salvinija pričaka ogromna množica. V Rimu je tako nastopil pred 200 tisoč glavo množico.

Luka Perš

 • Andrej

  Tudi Italijani nestrpno čakajo na volitve. Tudi njim so ugrabili državo. Kako znano.

 • Olga101

  Kdo je nasilen? Levičarji! Kdo laže? Levičarji! Kdo krade? Levičarji! Kdo širi sovražni govor? Levičarji! Dol z njimi!

 • xtc

  Komunista bi morali varnostniki nabrcat v r***
  Definitivno pa bo moralSalvini,če močno zmaga obračunati z ilegalno sodrgo in komunisto-socialistično peto kolono.
  Najbolje na ladje in izgnat oboje v Afriko in Azijo in prepovedat vrnitev v Italijo.

 • Novo Jutro

  Zdaj bi pa že moralo biti vsakomur jasno, proti komu in zakaj se je partizanska vrhuška borila. Za Salvinijem namreč, stoji ves svobodoljuben svet. G..r..o..z..a.

 • cosmosjasnovidec

  Vsepovsod se dogaja enako,ker je večina državljanov prismuknjenih bedakov to je dokazano.
  Ko je bilo potrebno Salvinija niso podprli z protesti in podobno sedaj,ko pa vidijo,da jim voda teče v grlo pa so hinavci kar naenkrat navdušeni nad njim,ko je že prepozno in se je v Italijo prisesalo na stotine kamelotrajbarske muslimanske golazni.
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec………………………………………….ostalo je pa znano.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!