[Video] Še več strokovnjakov na pričanju v Arizoni potrdilo razsežnost volilne prevare! Volilne naprave prenašale podatke v Frankfurt!

Datum:

V ponedeljek, 30 novembra 2020, sta na javnem zaslišanju pred zakonodajalci zvezne države Arizona koordinator Trumpove predsedniške kampanje za pravno strategijo, Rudy Giuliani, in višja pravna svetovalka, Jenna Ellis, predstavila dokaze o volilni prevari.

“Od vas zahtevam, da se borite,” je zakonodajalce v Arizoni na zaslišanju nagovoril nekdanji župan New Yorka Rudy Giuliani. “Če ne morete rešiti volilne pravice v Ameriki, potem si zaslužite izgubo politične kariere,” ni okolišil Giuliani in po poročanju The Gateway Pundit požel bučno odobravanje s strani zbranih v dvorani.

Trumpova ekipa je predstavila vrsto vodilnih strokovnjakov, ki so izpostavili tako težave z volilnimi napravami podjetja Dominion Voting Systems (DVS), kot tudi ostale nepravilnosti vključno z volilno prevaro, ki so jo zagrešili demokrati.

https://twitter.com/michaelbeatty3/status/1333529310930485249

Ena od takih prič je bil tudi dr. Shiva Ayyadurai, ki je v celoti izpodbil kakršnakoli natolcevanja o tem, da je na predsedniških volitvah 2020 zmagal nekdanji ameriški podpredsednik Joe Biden. Ayyadurai, ki ima s prestižnega MIT diplomo, dva magisterija in doktorat, je v uvodu na zaslišanje povedal, da je svoje življenje posvetil ravno analizi in prepoznavi vzorcev. Ima namreč diplomo iz elektroinženiringa in računalništva, magisterij iz vizualnih študij, magisterij iz mehaničnega inženiringa in doktorat iz biološkega inženiringa.

Ayyadurai je predstavil vrsto analiz, ki dokazujejo, da je edini način, kako bi lahko Biden ne samo dohitel, temveč celo prehitel ameriškega predsednika Donalda Trumpa, če bi za Bidna bilo 130 odstotkov vseh demokratskih volivcev in za Trumpa negativnih 30 odstotkov demokratskih volivcev. Vsakomur s končano osnovno šolo, kaj šele z relevantnimi doktorati je jasno, da je to matematično nemogoče.

DVS volilne naprave bile povezane z internetom
Na zaslišanju je spregovoril tudi upokojeni polkovnik Phil Waldron, drugače časnik za informacijsko vojskovanje, ki je prejšnji teden pričal o razsežnosti volilne prevare v povezavi z glasovnicami za Bidna in težavami z DVS pred senatom v Pensilvaniji.

Waldron je potrdil, da so strokovnjaki bili priča, kako so DVS na dan volitev komunicirali s Frankfurtom. Na Nova24TV smo že poročali, da se v Frankfurtu nahajajo strežniki podjetja Scytl, ki naj bi bilo eno od front CIA. V novembrski raciji posebnih enot Delta Force v katerih so zasegli sporne strežnike je po trditvah upokojenega generalpodpolkovnika Thomas McInerney v strelskem obračunu bilo ubitih pet ameriških vojakov in en operativec CIA.

Po Waldronovih trditvah so bile DVS volilne naprave priklopljene na internet in tako v celoti dostopne hekerjem. Zbrani na zaslišanju so ob razkritjih o slabi varnosti DVS ostali brez sape, Waldron je namreč potrdil, da lahko podatke v DVS spreminjajo tako “avtorizirani uporabniki kot neavtorizirani uporabniki (hekerji).”

Trump okrcal guvernerja Arizone, ki verjetno ne more več pričakovati njegove podpore na volitvah čez 2 leti
Se je pa med zaslišanjem preko telefona v dogajanje v dvorani vključil tudi sam ameriški predsednik Trump, ki je požel velik aplavz občinstva. Trump je povedal, da je zmagal tako v Arizoni, kot Michiganu, Georgiji, Pensilvaniji in Wisconsinu in izpostavil, da je na volitvah 2020 dobil kar 11 milijonov glasov več kot leta 2016.

Trump je priliko izkoristil, da bi okrcal guvernerja Arizone, Douga Doucyja, sicer republikanca. Ta je navkljub zaslišanjem, ki še potekajo, potrdil volilne rezultate, po katerih naj bi v Arizoni zmagal Biden. Trump je ob tem napovedal, da tako ljudje v Arizoni kot tudi on sam, ne bodo pozabili takšne izdaje. Arizona bo ponovno volila guvernerja leta 2022 in pričakovati je, da Doucy ne bo dobil Trumpove podpore.

Ameriški predsednik je pri tem izpostavil, da so ga številni prepričevali naj enostavno prizna poraz, na popusti, naj se preda in osredotoči na 2024. “Rekel sem: Ne! Osredotočiti se moram na dva tedna nazaj. To je največja prevara kadarkoli zagrešena v naši državi.” Je pa Trump pohvalil Republikance v Arizoni, ki so organizirali zaslišanje navkljub pritiskom korpokracijskih medijev, da bi storili nasprotno.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Oblast bi za 10 odstotkov višje cene elektrike, da bi se paneli bolje prodajali?!

Včasih za kakšno državo pravijo, da ji vlada mafija,...

Balerina donirala 50 dolarjev – grozi ji dvajset let ruske ječe!

Zaradi donacije petdesetih dolarjev so pred dnevi v Rusiji...

RTV podprla Milosavljevića, namesto da bi podprla svoje novinarje

RTV Slovenija se je v sporu Marka Milosavljevića in...