[Video] Srhljivo: Dostavljavca s punčko ujel varnostnik, tik preden bi jo spolno zlorabil!

Foto: posnetek zaslona

Na Kitajskem so zaradi poskusa spolnega napada na majhno punčko pridržali 19-letnega dostavljavca, ki je svojo žrtev srečal v dvigalu stanovanjskega bloka. Tik preden bi bilo dejanje izvršeno, ga je k sreči v pritličju zadržal varnostnik, kar je vidno tudi na videoposnetku nadzorne kamere.

V Foshanu v kitajski provinci Guangdong je varnostnik v pritličju stanovanjskega bloka komaj uspel preprečiti zločin. Ujel je namreč izprijenega 19-letnega dostavljavca, ki je v dvigalu srečal majhno punčko in jo je želel zlorabiti. Kot poroča Daily Mail, mu je bilo po dogodku odrejeno 15-dnevno pridržanje, dogajanje pa je policistom tudi priznal.

Zakaj je bila deklica v dvigalu sama, ni jasno
Iz videoposnetka je med drugim razvidno, da se je deklica napadalcu upirala, policija pa ni pojasnila, zakaj je bila deklica v dvigalu sama in z njo ni bilo staršev.

Rok Krajnc

 • tretjerazredni

  Posilil malo punčko v dvigalu večstanovanjskega bloka, opremljenem z video nadzorom, pod neposredno kontrolo varnostnikov, temu bi jaz rekel poskus snemanja pefofilskega porniča.
  Koliko časa si je pa vzel divjak, mogoče celo do sedmega štuka, ker enkrat se dvigalo ustavi in se odprejo vrata.

 • xtc

  Ni važno ali je bila deklica sama ali ne-zverino na štrik takoj,ve se kako se normalni vedemo,ne kot homoti,transversiti,pedofili ipd druščinsa.

  • Valter BraniSlav

   Bil je sigurno ali homo ali Kucan.

   • wert

    Ne, Valter Branislav je bil. Dobro se je dalo prepoznati tega starega zmaja.

  • tretjerazredni

   Vemo, ja, udbaši poberejo ves denar delavčkom iz podeželja, ki se hodijo praznit v njihove javne hiše, na komaj polnoletnih sovjetskih puncah.

 • Valter BraniSlav

  Ce ni bil musli, homo, Srb, komunist, socialist, Trumpov sovraznik ali Kucan, nas ne zanima.

  We are unable to post your comment because you have been banned by Nova24TV. Find out more.