[Video] To morate videti! Vučićeva lekcija Jankoviću o zgodovini

Datum:

Zoki. Zorane. Kje je Zoran Janković? Zorane, pridi nekaj pogledat. Župan, pridi pogledat nekaj. Pridi Zorane, da pogledaš nekaj …” je srbski predsednik k svoji nogi poklical ljubljanskega župana Zorana Jankovića, da bi mu pokazal nov park rimskih imperatorjev.

Srbski mediji so te dni poročali o obisku Zorana Jankovića in Aleksandra Čeferina pri otvoritvi novega stadiona v srbskem Zaječarju, nato pa je v nedeljo na stadionu v Leskovcu potekala kvalifikacijska tekma med Srbijo in Bolgarijo. Tam je bil tudi predsednik Republike Srbske Milorad Dodik.

Srbski mediji pa so v objektive kamer ujeli tudi prizor “lekcije iz zgodovine”, ko je srbski predsednik k sebi poklical ljubljanskega župana Zorana Jankovića, da bi mu pokazal projekt izgradnje novega parka rimskih imperatorjev.

Prizor je potekal tako: “Zoki. Zorane. Kje je Zoran Janković? Zorane, pridi nekaj pogledat. Župan, pridi pogledat nekaj. Pridi Zorane, da pogledaš nekaj. Ne vem, če veš za to, tukaj delamo park imperatorjev. 18 ali 19 rimskih imperatorjev je bilo rojenih na teritoriju današnje Srbije. In tukaj bomo naredili poseben park …

Predavanje o zgodovini je pozorno poslušal tudi Dodik.

M. P.

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...