fbpx

[Video] Vdova košarkarske legende Kobeja Bryanta prekinila molk in svetu poslala ganljivo sporočilo

Foto: Instagram

Potem, ko je kot strela iz jasnega udarila novica o smrti košarkarske legende Kobeja Bryanta, ki je umrl v helikopterski nesreči skupaj s svojo komaj 13-letno hčerko, je molk prekinila njegova žena Vanessa, ki je preko Instagrama zapisala, da je družina povsem strta zaradi smrti očeta štirih otrok. 

Ob objavi družinske fotografije na kateri so poleg Kobeja in Vanesse hčerke 7-letna Natalia, 13-letna Gianna, 3-letna Bianka in leto dni stara Capri, se je Vanessa zahvalil milijonom ljudi za vso izraženo ljubezen in podporo v tem grozljivem času.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/

37-letna Vanessa je zapisala, da se skupaj z dekletu zahvaljuje za vse molitve, ki jih v tem času nedvomno potrebujejo. “Povsem smo strte ob nenadni izgubi ljubljenega Kobeja, čudovitega očeta, in sladke Gianne, neverjetne hčerke in ljubeče sestre Natalie, Bianke in Capri.”

Kobe Bryant in hčerka Gianna sta umrla v nedeljo, potem ko se je helikopter na račun goste megle zaletel v hrib v Calabasasu. Pot na tekmo ženske košarke v Bryantovi akademiji se je tako končala tragično. Poleg njiju je na krovu helikopterja umrlo še sedem potnikov. Bolj natančnega razloga za nesrečo sicer še niso sporočili.

Foto: epa

Foto: epa

Preminula Gianna je imela na dan nesreče tekmo, poroča STA. Njen oče Kobe, ki je leta 2016 prenehal s profesionalno košarkaško kariero po 20 odigranih sezonah pri Los Angeles Lakers, je bil eden od trenerjev ekipe Mamba, kjer je igrala tudi hčerka.

Napovedala pomoč družinam pokojnih
Užaloščena vdova je poleg objavljene slike zapisala, da so skupaj s hčerkami strte tudi zaradi vseh drugih družin, ki so tako kot one v nedeljo izgubile svoje ljubljene sorodnike in ob tem dodala, da intimno žalujejo skupaj z njimi. “Ni besed, s katerimi bi lahko opisala našo bolečino. A nekaj utehe najdem v tem, da sta Kobe in Gigi vedela, da sta globoko ljubljena. Prekmalu so nam ju vzeli,” je izpostavila in dodala, da si je povsem nemogoče predstavljati življenje v katerem ni njiju, a jih bosta spremljala skozi celotno pot.

“Naša ljubezen do njiju je neskončna in neizmerna. Želim si le, da bi ju lahko objela in poljubila. Ju imela ob sebi, večno,” je še zapisala in sporočila, da so preko Bryantove športne fundacije Mamba ustanovili tudi sklad MambaOnThree za pomoč preostalim družinam, ki jih je prizadela tragična nesreča. Zaenkrat še ni znano, kdaj bo na sporedu slovo od košarkarske legende.

Hana Murn