[VIDEO] Ljudstvo sporoča: Volitve v Franciji so druga revolucija! Danes bo padla odločitev Macron ali Le Pen

Foto: epa

Francozi so prepričani, da so letošnje predsedniške volitve v Franciji druga revolucija. CNN je objavil skoraj dvominutni videoposnetek, v katerem je razkrito, da so Francozi prepričani, da so letošnje predsedniške volitve druga revolucija. “Tudi v drugem krogu nimamo običajnih strank tako na levi kot na desni,” je prepričana ena od vprašanih. Prav tako je, da gre zagotovo za novo revolucijo, prepričana neka druga vprašana, “ker če zmaga Le Penova, smo v težavah, če pa Macron zmaga, bodo velike spremembe”.

Neka druga vprašana pa je izpostavila, da že dolgo časa niso volili “za” koga, temveč “proti” komu. “Na zadnjih volitvah smo vsi volili Hollanda, da ne bi ponovno zmagal Sarkozy, in zdaj bo isto, da ne bomo dobili Marine Le Pen. Že dolgo časa je preteklo, preden smo dejansko volili “za” koga.”

Revolucija, ker je tako nenavadno
“Ti dve politični stranki, ena popolnoma nova proti Nacionalni fronti, za katero se vsi trudijo, da ne bi prišla na oblast. To je revolucija, ker je tako nenavadno,” je prepričana ena od Francozinj. Eden od vprašanih pa je prepričan, da ne gre toliko za politiko kot gre za ljudi, saj se ljudje spreminjajo. Prepričan je, da kdorkoli bo že zmagal, bo v Franciji zagotovo prišlo do sprememb.

Francozi so tudi prepričani, da je v zraku čutiti nek strah, saj v Franciji obstajajo ljudje, ki “jih nismo poslušali, zdaj pa nam bodo dokazali, da obstajajo, četudi državni problemi s tem ne bodo rešeni.” Gre za odločitev, ki ni pomembna le za Francijo, temveč celotno EU. Kakšna bo ta odločitev oz. kako bo glasoval francoski narod pa bo znano že danes.

Marjanca Scheicher

 • Levicar nikoli!

  Ce zmaga gerontofilski makaron, je s Francijo in Evropo konec. Ce zmaga Le Pen, imajo Francozi in mi vsi ostali se nekaj upanja…

 • zaton

  Današnje volitve v Franciji bodo pokazale kakšno Francijo si Francozi želijo. Če želijo multikulturno, bo zmagal Macron, če želijo, da Francija še vedno ostane v rokah avtohtonih Francozov, bo izvoljena Marine Le Pen. Bojim pa se, da bo izvoljen Macron. Mnenja sem, da normalnega stanja v Evropi ne bo možno več vzpostaviti na demokratičen način, žal.

  • Levicar nikoli!

   Prej kot sezemo po orozju, bolje bo za vse Evropejce!

  • McBobo

   Danes je dan D za Francijo in posredno celo EU. Ali bo kmalu totalna vojna ali se ji bomo za las izognili. Še vedno upam na zmago Marine Le Pen. Ker če do sedaj ni bilo zadosti terorističnih napadov in kriminala, da bi se ljudje dvignili iz foteljev in šli volit desnico, potem ne vem kdaj bo. Čez 4 leta bo musli kritična masa presežena.

 • xtc

  Težava Francozov je enaka kot vsehEUnarodov ni prave kohezivneEUdesnice imamo le prodajalce multi kulti socializma in proruske nacional socialist;oboji pa so pokop EU:

  • MladiLiberalec

   Ja sej so imeli Fillona pa se ni izkazal in je iz tekme pač izpadel. Le Penova je ksenofobna in bi lahko še uničila EU. Francozi ne bodo volili za ksenofobno politiko sem prepričan.

   • Igor Kavalar

    Malo zaostajate z realno analizo, z EU je že konec, soustanoviteljica UK, ki je bila zraven 70 let je spokala ven. 2 najmočnejše gospodarstvo v Evropi, je reklo lahko noč zgrešeni politiki leve in desne elite. Pravila igre, demokratični družbeni konsenz, so bila prekršena z strani EU in domačih oblasti, kršitelji so ostali nekaznovani. Sedaj se rešuje posamične države ali bodo še obstajale takšne kot smo jih poznali ali pa se bodo utopile v diktaturi in kasneje islamskem kalifatu.

    • MladiLiberalec

     Ko se3m šel prej kupit kruh sem še vedno plačal z euri Igor. Sem te že opozoril na tvojo govorico ki je tujka mojim ušesom.

     • Igor Kavalar

      Mi smo imeli in dinarje in tolarje, pa jih danes nimamo več. Ne mislit, da če imaš danes evro, da ga boš imel za vedno. Mal poglej koliko so šle cene v % gor in to primerjaj z rastjo plač. Pol pa še poglej zadolženost po državah, konkurenčnost, pa ti je jasno da je EUR fail.

   • Egon83

    Kateri Francozi, ta uvoženi? Menda je logično, da ne bodo glasovali proti sebi. Tudi počefurjena Ljubljana nikoli ne glasuje za Slovenca, ki se zavzema za Slovence.
    Tisti, ki ste že bili v Parizu, veste da to ni Evropa temveč Afrika v malem. Podobno kot London le da je ta bolj podoben Bližnjemu in Daljnemu vzhodu. Domačina belca je tam težko najti, imaš pa 50 odtenkov rjave. Ker je to ideal multikultija (”vse samo belo ne”) je jasno, da je lep del liberalcev patoloških perverznežev z samomorilskimi nagoni.

    • Igor Kavalar

     Fotr je šel pred nekaj leti poslovno na Kitajsko in so šli prek Charles De Gaul letališča. Je reku, da je bilo vse usran, da se še na klopco ni upal usest in da je mislu, da je pršu v Afriko ne pa v Pariz. No na Kitajskem pa vse urejeno, red, kultura, pa čeprav so na oblasti komunisti, ki se gredo kapitalizma.

    • MladiLiberalec

     Ok pa to je tud zarad kolonializma da majo tko mesano. Ves kok je imela Francija kolonij v Afriki.

     • Egon83

      Kaj to pomeni? Da morajo avtohtoni Francozi pocrkat v imenu bele krivde, politične korektnosti in etnomazohizma? Veliko držav je v nekem obdobju zgodovine kolonizirala, okupirala ali zasužnjila eno ali več dežel ali vsaj del njih, pa se vedno izpostavlja samo bogate in uspešne države na Zahodu, kjer so avtohtoni državljani vsi – kakšno naključje – beli. Takih traparij, ki pripisujejo krivdo zgolj in samo belcu z Zahoda, enostavno ne kupim. Nič se ne govori o absolutni nesposobnosti tistih, ki imajo sedaj svoje dežele za upravljat, lažje je spizditi iz zaprašene vukojebine, pustiti 5-10 lačnih pankrtov za seboj in se parazitsko prisesati na račun belega krvavega muzunguja v Evropi. V milijonih letih evolucije je edini dosežek teh pritepencev le to, da jim je uspelo splezati z drevesa.

     • MladiLiberalec

      V svetu je sploh zelo malo dezel ki ne bi bile etnicno in rasno mesane. Ne pretiravat.

     • Egon83

      Ampak te države še niso dovolj rasno (z)mešane očitno? Resnica in dejstva nikoli ne morejo biti pretiravanje.

     • MladiLiberalec

      Kako niso? Pravim da je zelo malo držav ki bi bile rasno in predvsem etično nepomešane. Tebi se zdi pa to neki groznega samo po sebi.

     • Egon83

      Yep. Mogoče zato, ker sem prepotoval cc 40 držav in sem na lastne oči videl, da je multikulturna pravljica en navaden drek in nateg. Gre za tihi genocid belcev in kar je najbolj noro, da so lokalci privolili v to.

     • MladiLiberalec

      To so rasistični predsodki. Nebelske države ravno tako niso v večini etnično in homogene.

     • FeriSS.H

      Gledam tale tvoj ping-pong s temle in lahko samo majem z glavo nad tako Lib-Retardirano miselnostjo. Vsi levičarji so kot skopljenci iz iste univerzalne skopljarnice, z jajci jim izgleda potegnejo ven še hrbtenico in nekaj nekrotirane mase iz glave.

      Njihova brezzvezna mantra je eno samo monotono ponavljanje – Kolonizem, Rasizem, Xenofobija … pri čemur pozabljajo da te dobrine obstajajo že od Sumerskih časov. Tako idiotsko stališče dobesedno pomeni da če je neki dedek ali oče ubil nekoga, potem je treba še vnuke ali sinove preganjati, potem pa še njihove otroke in tako v nedogled. Pri temu se niti eden ne spomni da bi po tej logiki vsa današnja Slovenistanska kontinuiteta morala biti likvidirana ali vsaj sedeti za zapahi

      Levičarji so kot razvajeni pamži ki ne poznajo razliko med glavo in ritjo, zato tudi vse kar zinejo ima privoh nikoli opranih gat, ki si jih enkrat potegnejo čez rit, drugič nataknejo na glavo, in tako povsem izgubijo kompas.

      Debata z Levičarjem je kot scanje v veter.

     • sodnikisozločinci

      Nam pa vladajo primerki, katerih edini dosežek je, da so splezali nazaj na drevo.

 • PikaPolonica

  Le Penova mora zmagat. Držim pesti.

  • neny

   verjetno bo.

 • FeriSS.H

  Ko sem prvič zagledal Makaronov obraz mi je v trenutku bil sluzasto zoprn kot oni Kanadski sluzavec Trudeau ali pa “naš” nesojeni UN sekret. Njegovi govori so fontana sluzi, in ker ga toliko Francozov podpira postane jasno zakaj se Francija potaplja v Muslimansko greznico.

  Poleg tega ta sluzavec ima še nekaj Pederskega v sebi, je bila moja instinktivna diagnoza, ko pa je še njegova žena-nona stala ob njem, je verjetnost postala še toliko večja. Toliko starejša ženska je dokaj zvit paravan za stremuškega politika ki si ne želi razkritja prave orjentacije. Njemu ni treba pančkati z njo, ona pa se kot njegova mami ne bo razburjala nad njegovimi “nazadnjaškimi” nagnjenji.

  Tale vir mi izgleda dokaj kredibilen – Prove Emmanuel Macron Is Gay – https://www.wesearchr.com/bounties/prove-emmanuel-macron-is-gay-apportez-la-preuve-de-lhomosexu – kot kaže, magazin Closer ima fotke Makarona in njegove tople simpatije kako se držita za rokice. To da je stric Sarkozy preprečil da bi se to razkrilo že v njegovem času, da Makaron prihaja iz Hollandovske kuhinje, ki tudi sam deluje kot toplovodar, nakazuje da bi Francoska greznica znala pridobiti mavrične rajavo-rjave barve.

  Francija, s tem tudi EU, “obupno rabimo” še enega pro-MultiKulti kretena ki je povrhu še neiskreni Peder. Nosati že od Charlie Hebdo-a postopoma zapuščajo Francijo v smeri Israhela, medtem pa krempeljce drgne profesionalna Shalomarska Anti-Evropska operativa.

  Europa – Alahu Kakbar

 • RATATA

  V Franciji naj bo vino, sir, šansoni in kankan
  vse drugo je drugorazredna tema

 • Olga

  Upam, da zmaga La Penova!

 • Mihilus

  Meni je vseeno kdo zmaga. Kot smo videli pri Trumpu volitve ne spremenijo ničesar. Tole sranje se bo rešilo samo z ognjem in mečem.

  • Anton

   vsegliharstvo je največja bedarija, katero so izumili komunajre, ker so pač s tem želeli skriti svojo legendarno nespsosobnost.Vsegliharstvo je naravnost najbolj butast “argument”, kajti niti dva primerka človeka na tem planetu apriori ne moreta biti enaka na tem planetu vključujoč siamskih dvojčkov gledano biološki vidik , njun genom,sposobnost karakteristiko, itditd

  • sodnikisozločinci

   Se popolnoma strinjam, tako bo kot je povedal Enoch Powell v svojem znamenitem govoru Reke krvi.

 • Anton

  ok Macron je marionnette bankirjev ki so zagovorniki multikulti, lgbt & migracijske Evrope kot take, in to podpirajo finančno, kar jim tudi ni sram uradno povedati.Le pennova na drugi strani pa je grenka pilula omenjenih pristašev, akr še ne pomeni da bi bila izvolitev nje slaba, toliko o tem kako težnjo mainstreami dajajo ljudem češ kaka katastrofa bi bila izvolitev le pennove, jaz ap pravim da je tu treba krajširazmislek, naredimo širšo analizo in vzpostavimo apralelo z zda in amkajšnimi volitvami, kjer so mediji taisto na široko in počez ljudem prikazovali trumpa kot anrodno katastrofo.Glede vladnih mainstreamov pa smo že očigledno več kot azdovoljivo prišli do spoznanja o kredibilnosti le teh, npa če v vidik vzamemo Slovenijo oz če se ozremo čez lužo v ZDA. no toliko o tem

 • šmentanamuha

  Sam, da ne bojo pol spet jokali “Že sui Čarli”.

  • garfi

   bojo in naši levaki tudi

  • Igor Kavalar

   Na tak način se oni borijo proti terorizmu. Mogoče mislijo da bo Makron z svojo izbranko prestrašil IS.

 • PikaPolonica

  Upam, da ne bodo glasove kradel Le Penovi in jih dajali Makaraonarju. Težko verjamem, da bodo te volitve pošteno izpeljane, sigurno bodo glasove kradli.

 • Novakec1

  Makaron je katastrofa za Galce in posledično zblojeno €U

 • Igor Kavalar

  FRANCE 24 Live – #FrenchElection –
  https://youtu.be/1Ydto3Iyzic

 • zaton

  Če na današnjih volitvah v Franciji zmaga Macron sta možnosti samo dve:
  1. da imajo francoski volilci “oprane možgane” in ne vidijo realne slike
  2. ali da so avtohtoni Francozi že v manjšini.

  • sodnikisozločinci

   Če upoštevamo dejstvo, da bo večina priseljencev in njihovih potomcev volila proti Le Penovi, bi moralo zanjo voliti več kot 70 % Francozov. Toliko glasov ni dobil ne Orban, ne PIS na Poljskem, še Erdogan ne. Francozi si lahko domovino povrnejo nazaj le z orožjem.

 • Igor Kavalar

  Konec je z Francijo, projekcija kaže na zmago bankirja in elitista Makrona.
  Uživejte v terorističnih napadih.

  • Rožle

   Če tako hočejo, pa naj imajo …

   • Igor Kavalar

    Zgleda, da se bo prerokba babe Vange uresničla.

    • zaton

     Evropa bo v par desetletjih muslimanska, žal.

     • sodnikisozločinci

      Evropa bo raj za gobarje in ves svet z njo, nuklearne gobice bodo rasle kot jurčki po dežju. Bolje uničiti svet, kot prepustiti ga globalistom, levici in islamu.

 • Slovenka

  Kakor si bodo Francozi postlali, tako bodo spali. Samo če si izvolijo Makaronarja, naj se potem ne derejo, ko se bodo v Francijo zlivale reke vemo koga. Avstrijci so imeli možnost izvoliti človeka, ki nasprotuje neomejenemu navalu modelov iz Tretjega sveta, pa so izvolili bedaka, ki bi avstrijska meje odprl še bolj na široko. Nato tip zine neumnost o burkah, Avstrijci pa vik in krik, kot da so zvedeli ne vem kaj novega. Dragi jodlarji, kaj ste pa pričakovali? Če napovedi današnjega dne držijo, so tudi Francozi na poti v pogubo. Bog nas čuvaj vse skupaj,

 • garfi

  makaron je takšna sprememba kot pri nas cmerar
  legalizacija kriminala kot kaže