fbpx

[Video] Voznica namerno zapeljala v množico Trumpovih podpornikov in jih poškodovala, nato pa so člani BLM želeli še fizično obračunati z njimi!

Avtomobil je namenoma zapeljal med množico podpornikov predsednika Donalda Trumpa in jih pri tem nekaj ranil (Foto: Facebook)

Podporniki predsednika Donalda Trumpa so v Yorbi Lindi posneli žensko, ki je vanje zapeljala z avtomobilom in jih nekaj poškodovala. Zatem so podpornike obkrožili člani skupnosti Black Lives Matter, ki so jih napadli in skušali obračunati tudi s policijo.

Po posnetkih, ki so zajeli javnost, se je v kalifornijskem mestu Yorbi Lindi med zborovanjem podpornikov ameriškega predsednika Donalda Trumpa, zgodil incident. Med zborovanjem je mednje namenoma zapeljala voznica avtomobila, nato pa so jih obkrožili še člani Black lives matter, je poročal RT.

V Los Angelesu, natančneje v okrožju Orange so se zbrali Trumpovi podporniki, ki so med drugim s seboj imeli tudi ameriške zastave in plakate v podporo predsedniku, kar pa ni bilo povšeči njegovim nasprotnikom, skrajni organizaciji Black Lives Matter. Preden je avtomobil zapeljal mednje je moški, ki je nosil masko in črno kapo stal pred njim in želel fotografirati vozilo, voznica pa je preprosto zapeljala proti njemu in ga zbila.

Poleg omenjenega moškega, je voznica belega avtomobila zbila in ranila še nekaj drugih podpornikov. Aktivisti so poskušali vozilo ujeti in so pričeli teči za njim. Pri tem jih je ustavila policija, ki je bila na dogodku prisotna v večjem številu, saj so se bali možnih spopadov med obema skupinama. Policisti so voznico belega Nissan Sedana obkrožili in zaustavili, da ne bi pobegnila iz kraja dogodka.

#BREAKING: Multiple Injuries After a BLM Support Car Plows Through a Crowd of Trump Supporters in Yorba Linda,…

Gepostet von The Silent Majority MEDIA am Samstag, 26. September 2020

Provokativno voznico je policija pridržala
Po poročanju medijev so voznico omenjenega vozila pridržali, ni pa še jasno, ali bo za omenjeno dejanje tudi kaznovana. V incidentu je bilo ranjenih nekaj ljudi, med drugim tudi moški srednjih let, ki je na kraju dogodka krvavel in se je kasneje izkazalo, da ima zlomljen gleženj.

Incident se je zgodil na parkirišču mestne knjižnice, medtem ko so protestniki zoper Trumpa aktivirali člane “Black lives matter”, po omenjenem dogodku pa so ti želeli še fizično obračunati s podporniki, vendar se je policija pravočasno vmešala in skušala spor razrešiti po mirni poti.

Sara Kovač