fbpx

[Video] Žalostno! Ganljiv posnetek, kako aktivist za pravice živali na tla podre brezdomca in mu na silo vzame majhnega prestrašenega kužka

Aktivist za živali, ki je nemočnemu brezdomcu na ulicah Pariza ukradel kužka. (Foto: Youtube)

Aktivisti za pravice živali se radi izkažejo za radikalne aktiviste. Po zasedbi ene izmed ljubljanskih kmetij slovenskih veganskih aktivistov je po socialnih omrežjih zaokrožil posnetek, kako je radikalni aktivist za pravice živali sredi dneva ukradel kužka brezdomcu v Parizu.

Moški, oblečen v zgornji del trenirke in z belo kapo, je brez vprašanja na silo ukradel majhnega kužka enemu izmed brezdomcev v Parizu. Kužek je prestrašeno cvilil, brezdomec pa jokal od žalosti, ker so mu vzeli nekaj kar ima rad. Ubogega brezdomca sta moški in ženska podrla na tla, medtem ko sta lovila kužka. Ko ga je želel dobiti nazaj sta ga agresivno vlekla stran. Aktivist je bil član francoske skupine Cause Animale Nord.

Po francoskem spletu je hitro zaokrožila peticija, ki je zahtevala, da kužka dobi nazaj nemočni brezdomec. V nekaj dneh se je zbralo 240 tisoč podpisov podpore nemočnemu brezdomcu. Zato mu je tudi predsednik društva omenjenega društva  Antony Blanchard vrnil kužka in se opravičil dejanje svojega člana.

Veganski aktivisti strašili z zasedbo kmetije v Ljubljani
Veganski aktivisti radi vzbujajo pozornost javnosti. V Sloveniji smo lahko spremljali, kako so eno izmed ljubljanskih kmetij množično zasedli in tudi po pozivu lastnika niso hoteli zapustiti prostora. Lastnik je poklical policijo, ki je uredila zadevo.

Meat The Victims #1 in Slovenia! Big Success (Must see)

Meat The Victims #1 in Slovenia!We reached the 3 biggest media stations in Slovenia with great coverage. #Meatthevictimsslovenia Please Like, COMMENT, Share! <3

Gepostet von Animal Save Movement am Montag, 23. Dezember 2019

Luka Perš