fbpx

[Video] Zaporniška pravica dohitela enega od posiljevalcev mladoletne deklice: “To je preveč, zlorabljate me!”

(foto: DRN)

22-letni Hilal Mohamed, 21-letni Abdisalam Mohamad in 22-letni Roberto French so bili nedavno spoznani za krive skupnega posilstva 16-letne dijakinje, ki so ji grozili z mačeto, jo oropali in držali v ujetništvu. Sodišče se še ni izreklo o kazni, ostali zaporniki pa niso imeli takih zadržkov.

Iz zapora, ki naj bi bil HMP Pentonville, je v javnost prišel posnetek, kako se ostali zaporniki izživljajo nad enim od posiljevalcem mladoletnega dekleta.

Na posnetku je mogoče videti kako ostali zaporniki od moledujočega Abdisalama Mohamada zahtevajo naj sleče oblačila. Ko se obotavlja, eden od sojetnikov z njega strga majico.

Zatem so obsojenega posiljevalca spravili na kolena in ga začeli bičati z električnim kablom. Slišati je kako Mohamad joče in se celo pritožuje, češ “to je preveč, zlorabljate me.” Sam ni imel milosti, ko je s svojima pajdašema držal v ujetništvu mladoletno dekle, in jo z njima posiljeval, zdaj sam pravi, da je žrtev zlorabe.

Za konec so Mohamadovo glavo potisnili v straniščno školjko in se mu posmehovali. Posnetek, ki so ga objavili pri Metroju, pa je med komentatorji požel veliko odobravanja. “Super začetek dneva”, “rad imam te zgodbe, ki te pogrejejo pri srcu”, in “zasluži si, da ga vsako sekundo vsake minute vsakega dneva opominjajo na zločin, ki ga je zagrešil.”

 

Ivan Šokić