fbpx

Žalostno: Svojega nerojenega otroka prodajala za 30 tisoč evrov

Foto: iStock

Vojakinja iz Nemčije je bila aretirana, ker je za skoraj 30 tisoč evrov želela prodati svojega nerojenega otroka. Kot pravi, je bil otrok “napaka”, poleg tega pa ima doma 3-letnika, s katerim ima dovolj dela. “Ne potrebujem še enega,” je dejala novinarju, ki se je izdajal za potencialnega “kupca”.

Žensko je razkrinkala televizijska ekipa pod krinko, ki se je odzvala na njen bizaren oglas. Ženska, ki je na internetu objavila oglas pod imenom Conny, sicer prihaja iz mesta Schleswing-Holstein. Zapisala je, da pričakuje otroka, vendar ga želi prodati – kar pa je seveda popolnoma skregano z zakonom.

Prodajala ga je za 30 tisoč evrov
Ekipa iz televizije Akte se je z njo srečala v Rendsburgu. Pokazala jim je dokaze o svoji nosečnosti, vključno z fotografijo ultrazvoka. Bila je v 20. tednu nosečnosti, ko se je pridružila klepetalnici, tam pa poskušala prodati svojega otroka. Novinar, ki se je z njo srečal, se je izdajal za poročenega moškega, ki naj ne bi bil zmožen imeti otrok. “Želim 30 tisoč evrov,” mu je suvereno dejala bodoča “mamica”, ta pa jo je na skrivaj posnel. Ob vsem tem je dodala še, da ji bo to služilo kot začetni kapital, ko bo z vojsko odšla v tujino.

“Doma imam sina, ne potrebujem še enega”
“Doma imam že enega sina, ki je dopolnil 3 leta. Že tako imam dovolj dela z njim, ne potrebujem še enega,” je pojasnila novinarju. Razkrila mu je tudi, da je ta otrok nastal “po nesreči”, in sicer po enkratni avanturi z nizozemskim vojakom. “Naj vas ne skrbi, da bi otroka kdaj želela nazaj – to se ne bo zgodilo,” je še dejala.

Po njenem načrtu bi bil “kupec” otroka prisoten pri porodu in se podpisal pod očetovstvo. Vojakinja bi nato uredila papirje za posvojitev in mu dala otroka že takoj, ko bi zapustila porodnišnico. “To bi zagotovo delovalo,” je dejala. Kot je še pojasnila, zanjo splav ne pride v poštev, zato bo storila enako, če bi se ji “še kdaj ponesrečilo”.

Nemško državno tožilstvo je že sprožilo postopke zoper njo, kruto prodajalko pa po vsej verjetnosti čakata visoka globa in pogojna zaporna kazen. Prav tako bodo oblasti preverile, ali je sploh sposobna skrbeti za svojega triletnega sina, piše britanski Express.

N. K.