Žrtev posilstva Billa Clintona razkrila, kaj bi odkrili agenti FBI, če bi ob 4. uri zjutraj vdrli v dom Hillary Clinton!

Ameriški predsednik Donald Trump je Hillary Clinton večkrat opisal kot "pokvarjeno" (Foto: Facebook)

Juanita Broadrick, ki je v preteklosti Billa Clintona obtožila posilstva, je za medije razkrila, kaj bi pričakalo agente FBI na domu Hillary Clinton, če bi vdrli tja ob 4. uri zjutraj. Broadrickova je sicer Trumpova podpornica, oglasila pa se je malo po tem, ko so organi pregona preiskali dom Trumpovega sodelavca Rogerja Stona.

Juanita Broadrick je kot prostovoljka sodelovala v guvernerski kampanji Billa Clintona leta 1978 in je trdila, da jo je ta ob nekem srečanju v hotelski sobi posilil. To je ena iz serije obtožb, ki so zasenčile Clintonovo politično delovanje v 90. letih. Broadrickova se je pozno vrnila v hotel in Clinton jo je poklical, da bi se dobila v sobi, saj naj bi bilo v avli hotela preveč novinarjev.

Mislila je, da se bosta pogovarjala o kampanji, in naročila je kavo, a nato naj bi se zgodilo posilstvo. Clinton naj bi jo kar med pogovorom pričel poljubljati, a ko se je začela upirati, jo je zrušil na posteljo in brutalno posilil. Končala naj bi z otečeno ustnico, Clinton pa ji je svetoval, naj bolečine ublaži z ledom, navaja The Daily Caller.

Če bi agenti FBI vdrli v domovanje Clintonove, tam gotovo ne bi našli Billa

Malo po preiskavi doma Trumpovega sodelavca Rogerja Stona se je Broadrickova oglasila prek družbenega omrežja Twitter in sporočila, da če bi vdrli v dom zloglasne Hillary Clinton, ki jo je Trump večkrat opisal kot pokvarjeno, tam gotovo ne bi našli njenega moža Billa.

J. Ž.