Zvočni posnetki dokazujejo, kako Zaev obvladuje sodni sistem! Fajonova pa mu še vedno stoji ob strani

Zoran Zaev in Tanja Fajon (Foto: Facebook)

Na dan so prišli novi zvočni posnetki, ki razkrivajo, kako mafija nekdanjega makedonskega premierja Zorana Zaeva popolnoma obvladuje tamkajšnje sodstvo. Med drugim se na zvočnih posnetkih jasno sliši, kako se dogovarjajo o zavrženju nekaterih primerov. Tudi v zadnjih mesecih, ko na dan prihajajo umazane podrobnosti, pa Zaevu ob strani stoji Tanja Fajon, ki mu pomaga po svojih močeh. V Evropskem parlamentu je med drugim skušala s sklicevanjem na portal necenzurirano.si kriminalca Matrina Odlazka diskreditirati makedonske opozicijske medije in tako prikriti Zaevov kriminal!

Makedonski poslanec iz vrst stranke VMRO-DPMNE Antonio Milošoski je v nedeljo objavil nove zvočne posnetke, na katerih je slišati nekdanjega skorumpiranega in osramočenega predsednika vlade Zorana Zaeva. Zvočni posnetki razkrivajo, da je Zaev popolnoma obvladoval odločitve Vrhovnega sodišča in nekdanje posebne tožilke Katice Janeve, ki se trenutno nahaja v priporu.

Zvočni posnetki razkrivajo, kako Zaevova mafija obvladuje sodstvo Makedonije
Med drugim je slišati, kako se dogovarjajo, da bodo zavrgli določene primere, pogovarjali pa so se tudi o pobegih poslovneža Seada Kočana in nekdanjega predsednika vlade Nikole Gruevskega pred političnim pregonom, poroča Republika.

Aretacija šefice posebnega tožilstva Katice Janeve (Foto: posnetek zaslona)

V NADALJEVANJU OBJAVLJAMO CELOTEN ZAPIS ZVOČNIH POSNETKOV

Zaev: “V trenutku, ko se bo to zgodilo, bo Katica vedela, kaj mora narediti, z veliko potrpežljivosti, mi pa bomo izpeljali ves postopek. Ona ve, da bo Vrhovno sodišče sprejelo takšno odločitev. Nič ne morejo narediti brez Zaeva…”

Zaev: “Rekel sem jim, naj počakajo, videli boste odločitev Vrhovnega sodišča in odločitev Vrhovnega sodišča se je zgodila. O zakonu o Uradu posebnega tožilca se pogajamo, pogajali smo se do nedavnega. Če dosežemo dogovor, se bo kmalu končalo, če pa se ne bomo strinjali, bo prišlo do zamika, a se bo končalo, odločitev Vrhovnega sodišča je bila sprejeta.”

Zaev: “Kar se zgodi v zakonu, ko obstajajo materialni dokazi, pridobljeni na podlagi nezakonitih in nedopustnih posnetkov, posnetki so že nedopustni in materialni dokazi padejo, takrat se primer zapre, je to kot izrečena sodba, ki je ne dobijo.”

Zaev: “Kaj je pomembno? Katica to ve, ve od začetka… to pomeni, da bova z Jovom Vangelovskim, enim izmed teh sodnikov Vrhovnega sodišča, tam so še trije drugi na Sodišču za pritožbe, ki bi morali pasti zaradi pobega Seada Kočana in tega pobega (Gruevskega), Jovo je bil vrnjen, umiril sem ga in se z njim dogovoril. Res je, da sva bila blizu, blizu sva, takšen človek sem, ne verjamem na začetku, da ne bi smel, vedno sem verjel.”

Zaev: “To je političen boj med VMRO in SDS in tukaj bi se moralo končati, ker so potekali pogovori, so presegli mejo. Glede na vse kar se dogaja, Katica deluje v tej smeri, ve, da bo morala zavreči primer. Ve, da tudi če tega noče, pomaga, ker ni poti nazaj, je že vpletena.”

Zaev: “Branil sem Jova v javnosti in jedel… Vsa javnost ve, da je vlada za Vrhovnim sodišče. Vrhovno sodišče tega ne more peljati samo…”

Fajonova Zaveu stoji ob strani tudi v zadnjih mesecih in mu po svojih močeh pomaga
Pri tem velja omeniti tudi vlogo levičarske evropske poslanke Tanje Fajon, ki je dolgoletna dobra prijateljica Zaeva, ob strani pa mu stoji tudi zadnje mesece, ko o njem na dan prihajajo umazane podrobnosti. Med drugim se je 9. februarja letos udeležila konference One Balkan towards EU v Skopju, kjer je strašila pred nacionalizmom in populizmom ter zagovarjala integracijo Evropske unije s progresivnimi politikami, kakor danes opisujejo socializem.

Prav tako se v Evropskem parlamentu sramoti s problematiziranjem medijev v Sloveniji in Makedoniji, katerih lastniki so zasebna madžarska podjetja. V vezi s tem je Evropski komisiji zastavila ustno poslansko vprašanje, v katerem se sklicuje kar na poročanje portala necenzurirano.si iz hobotnice kriminalca Martina Odlazka, ki se je okoristil celo na račun invalidov, v preteklosti pa je že bil obsojen zaradi goljufije. Tako kot gredo opozicijski mediji na živce našim oblastem, gredo tudi makedonskim in po vsej verjetnosti se Fajonova takšne medije trudi diskreditirati, da bi Zaevu pomagala prikriti njegov kriminal.

Kot smo na Nova24TV že večkrat poročali je Zaev izbranec milijarderja Georga Sorosa, na plačilni listi slednjega pa je tudi Fajonova.

Zoran Zaev in George Soros (Foto: Facebook)

Rok Krajnc

 • Stajerka

  ..vprašanje kdo komu daje instrukcije……mogoče pa je Fajonova prenesla slo “dobro” prakso, informacije ima iz prve roke……SD je imel kar nekaj ministrov za pravosodje……in ga še vedno ima!

 • piko8

  fajonka dela sramot Sloveniji!!

  • Steiermark

   Ne samo sramoto, predvsem škodo. Sicer pa od takšnih balkanskih babur, z balkansko prevarantsko in komunistično miselnostjo, nimaš kaj pričakovati!

   • Joc 52

    fajonka nima otrok in ji je vseeno kaj bo jutri; se ji fucka kaj bo z nasimi potomci

    • zaslosds

     Zrela za na Ig,uničevalka Slovenije,fujfujonka.

 • sunday

  a ni nikogar, da fajonki vtakne nekaj v usta, da jo utiša – saj tako prazne glave tako ne moreš napolniti !!!

  • Joc 52

   Trenutno ima (ce se?) prasicka in ji ga morda za hipec vtakne….in jo utisa

 • Svoboda

  Prasickarji grejo na kolino

  • Steiermark

   Prašičke “obdelajo” na fureži…..

 • Viktorh

  Pa kaj, pa menda se ja ne bomo zaradi te rdeča frače sekirali.
  Kdo pa je, od kot je?

 • Jani

  Cefurjad!

 • trumpet2018

  sorošev plačan cigan

 • šmentanamuha

  Pri nas je ista scena, sam nihče jih še ni posnel. Smrdljiv podganji trop: Soros, Zaev, Fajon … razjeda temelje nacionalnih držav. Patetično je videti, kako se nižje rangirane podgane zalizujejo s tem stoletnim starcem od katerega pričakujejo koristi.

 • cosmosjasnovidec

  Makedonci so za čas stare yuge vsi živeli na račun Slovenije kateri so komunisti odžirali denar ter ga pošiljali tem makedonskim lenuharskim ciganom.
  Ta makedonska ciganska svojat je pa po razpadu yuge pljuvala na Slovenijo,ker od te niso več vlekli denarja prekleta drhal delomrzna.
  Makedonci so mešanica turkov in ciganov zato so pa tudi največja nesnaga na balkanu.
  Da pa ta antipatični podganji gobec “fajonka” v makedonijo rine svojo bučo in hoče z naseljevanjem še te makedonske ciganije v Slovenijo pa ni čudno,ker tudi ona izvira od tam saj je njen stari bil makedonski cigojner (ali pa stara se več ne spomnim točno).
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • KAPIBARA

  Še zmeraj se čudim, toko stra, pa še zmeraj “aktiven” soroš..