Tako nizkotno se je Štrukljev SVIZ spravil na invalida!

Datum:

Današnji protivladni protesti so pokazali pravi obraz tistih, ki protestirajo. Namesto, da bi se sindikalisti borili za pravice ljudi, ki jih zastopajo in plačujejo, se raje ukvarjajo s političnim agitatorstvom. Ko pa jim nekdo nastavi ogledalo, znajo biti nizkotni. Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ) je nedvomno presegel vsako mejo dobrega okusa, saj se je preko družabnega omrežja Twitter spravil na državljana na invalidskem vozičku in ga pozval, da naj se sprehodi.

SVIZ se je spravil nad kolumnista Nova24TV Davorina Kopšeta, ki je preko Twitterja sindikatu le nastavil ogledalo z zapisom: “Štrukljev SVIZ zahteva volitve, da bi ustavili rast plač in penzij.” SVIZ pa je na to odgovoril z: “Davorin, take a walk”, kar v dobesednem prevodu pomeni, da naj se sprehodi.

Glede na to, da je Kopše invalid ni potrebno posebej poudarjati, da je takšna opazka resnično neprimerna in žaljiva. Še posebej, če ta prihaja od ljudi, ki naj bi se ukvarjali z vzgojo in izobraževanjem. Če so v teh vrstah takšni ljudje, nas res lahko skrbi, kakšne vzgoje so deležni otroci v našem šolskem sistemu. Samo upamo lahko, da so takšni učitelji v manjšini.

Foto: Printscreen

Na tem mestu človek upravičeno pričakuje javno opravičilo. Vse skupaj je šlo namreč predaleč. Pa bodo zmogli?

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Če si tranzicijski levičar, lahko dobiš kredit tudi na “lepe oči”?

Kako je mogoče, da novoustanovljena stranka dobi kredit za...

Luka Koper: Je SD zainteresirana za nadzor nad drogami?

Včeraj smo objavili tri dokumente, ki pričajo o rabotah...

Nizozemski aktivistki sodijo, ker je objavila posnetek agresivnih migrantov

Nizozemska aktivistka Raisa Blommestijn bo morala na sodišče, ker...

Republika Slovenija (in njena zemlja) na razprodaji

Najnovejša prodaja kmetijskih zemljišč v Prekmurju tiste, ki nam...