Tako so vam ob veliki noči čestitali politiki

Datum:

“Kot Velika noč vedno znova v naša srca vrača upanje, tako je tudi pomladni čas obet novega začetka in znanilec boljšega jutri. Naj nas vse v odločitvah prihodnjih dni in mesecev vodi ljubezen do domovine in tistih, ki jih nosimo v srcu. Vsem doma in po svetu voščim blagoslovljeno Veliko noč. Bog varuj Slovenijo,” v svojem velikonočnem voščilu med drugim poudarja premier Janez Janša. Vesele velikonočne praznike državljank in državljanom želi predsednik republike Borut Pahor. Predsednik Državnega sveta RS in podpredsednik stranke Konkretno Alojz Kovšca ob tej priložnosti poudarja, naj se spomnimo osamljenih in jim naklonimo kanček dobrote, zgladimo medsebojne spore in zalijmo z ljubeznijo cvetočo pomlad.

Velika noč je najpomembnejši krščanski praznik, ker ta dan praznujemo največji čudež in temelj naše vere, ki je vstajenje Jezusa Kristusa od mrtvih. Slednjega naznanijo velikonočne maše, ki predstavljajo vrhunec velikonočnega praznovanja.

Vsem ljudem dobre volje Alojz Kovšca želi blagoslovljene Velikonočne praznike! “Spomnimo se osamljenih in jim naklonimo kanček dobrote, zgladimo medsebojne spore in zalijmo z ljubeznijo cvetočo pomlad. Predvsem pa se v molitvi spomnimo na tiste, ki jim vojna jemlje domove in življenje,” poudarja. Sporočilo velike noči budi upanje v življenje in prihodnost, poudarja podpredsednik vlade in predsednik stranke NSi Matej Tonin. “Vam in vašim najdražjim želim mirne in blagoslovljene velikonočne praznike.”

“Vesele, mirne in blagoslovljene velikonočne praznike od mene in moje družine,” želi podpredsednik vlade RS in predsednik stranke Konkretno Zdravko Počivalšek.

V nadaljevanju si lahko ogledate še nekaj velikonočnih voščil politikov:

Peter Truden

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Jelinčič: Maljevac, strokovnjak za lizanje riti, pripravlja nov priročnik

"Govori se, da na levi strani političnega prostora gospod...

[Fotogalerija] Prešerno vzdušje na srečanju podpornikov SDS v Bovcu

S sobotnim tradicionalnim srečanjem odborov stranke SDS v Bovcu...