To je napitek, ki je postal pravi hit po vsem svetu

Datum:

Zelo preprosto ga lahko pripravite, z njim pa boste uspešno topili odvečne kilograme in zravnali trebuh, uredili prebavo, ščitili srce, preprečili razvoj sladkorne bolezni …

Priprava tega zdravilnega napitka je popolnoma preprosta, pijete pa ga lahko vsak dan. V dva litra vode dodajte eno na rezine narezano surovo kumaro z olupkom vred. Pustite vsaj dve uri, nato pa pijte tekom celega dneva.

Zakaj je dobro piti vodo s kumaro?
Raziskave so dokazale, da takšna voda ščiti srce in ga krepi. Z njo boste znižali krvni tlak in zmanjšali možnost za nastanek srčnih bolezni. Napitek je odlična hrana tudi za naše mišice, saj jih hrani z esencialnimi sestavinami, ki jih takšna voda vsebuje. Voda preprečuje tudi razvoj sladkorne bolezni, Alzheimerjeve bolezni, bolezni oči ter mnoge druge kronične bolezni. Kumare namreč vsebujejo veliko antioksidantov, ti krepijo možgane, zmanjšujejo stres in preprečujejo bolezni, ki so povezane s staranjem. Dandanes je osteoporoza v porastu, s kumarično vodo pa lahko uspešno krepite tudi svoje kosti. Kumare namreč vsebujejo vitamin K, ki ga naše kosti nujno potrebujejo.

Napitek je odličen tudi za lepši videz kože. Kumare vsebujejo silicij, ta pa zdravi kožo in odpravlja akne. Voda s kumaro je bogata z antioksidanti, ki ščitijo kožo, jo lepšajo in pomlajujejo.

S takšno vodo pa boste tudi uspešno razstrupili svoje telo in ga očistili strupenih toksinov. S tem pa boste izboljšali tudi prebavo, pospešili metabolizem in veliko hitreje odpravili odvečne kilograme.

Za upokojence

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...